Hırsızlık

Cok zor bir durum..cogu cocuk kucukken bu tarz seyler yapar diye dusunuyor..hani ufak tefek seyler..bozuk para ya da ne bilim oyuncak vs alma gibi..ama bu donem genelde gecicidir.

Sizinki ergenlik doneminde…dusunuyorumda acaba her dedigini yaptiniz diye doyumsuz bir cocuk mu olduki?? Hani farkli heyecanlar filan mi ariyorki..Allahim yardim etsin canim, cok zor evlatla sinanmak..karsina alip konussan fayda eder mi acaba? Rabbim duzgun insanlar evlatlar yetsitirmeyi nasib etsin bizlere.

Çok zor bir durum neden izinsiz almış bunu anlamak gerek. Güzelce konuşun ailece karsilikli güven duygusunu saglamlastirmaniz gerekiyor. Ilgilenin koşulsuz sevildigini guvenildigini hissettirin.Birlikte zaman geçirin.

Cnm elimizden geldiği kadar ilgilenen gezen bir aileyiz
Neden yaptı bilmiyorum istese verirdik zaten

Amin
Evet doyumsuz cnm
Konuşcam

canım öyle bir yaştasınız ki 14... onunla konuşmalısınız kızmadan dövmeden ama ciddi bir şekilde yaptığının kötü oldugunu eğer ekstra bi ihtiyacı varsa sizden istemesini duruma göre karşılayacagınızı söyleyin. bunun ne kadar kötü bişey oldugunu anlatın. kişiliğinin değişti yerleştiği yaşlardasınız o yüzden derhal müdahele etmelisiniz. bunun içinde siz psikoloğa gidip ne tarzda yaklaşmanız gerektiği şeklinde tavsiyeler alabilirsiniz

Bence konuşun arkadaş gibi ama benim de bir tanıdığım var böyle 7 yaşında bi başladı suan 20 yaşında hala devam umarım sizinki bi dönemden geçip bırakır

Sigarası ya da başka kötü bir alışkanlığı olabilir mi ?
Mebla büyükse dikkat edin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…