- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Kaç yaşında. Ve ne kadar almış. Kendisine söylediniz mi peki olayı bildiğinizi.Merhaba
Kızlar oğlum yaptı yine yapacağını zaten supheleniyorum
Evde biriktirdigimiz paradan çalmış
Her ihtiyacını karşılar ne zaman isterse para veririz
Ne yapayım ben şimdi
Psikolog fln demeyin yıllardır gidiyoruz
Kaç yaşında okuyor mu çalışıyor mu yazmamışsınız?
Evde para bulundurmayın diyeceğim ama çalma huyu varsa bunu her yerde yapabilir sanırım.
Psikolog yeterli gelmiyor mu acaba?
Tam ergenlik döneminde yanii. Bu çok ciddi bir sorun. Olayı şimdiden çözmezseniz karekteri haline gelir ileride çok çok daha kötü olur Allah korusun. Peki siz onunla konuştuğunuzda neden yapıyosun gibi ne cevap veriyo ? Ya da psikologlar neden kaynaklandığını söyledi ?14 cnm
Kaç yaşında. Ve ne kadar almış. Kendisine söylediniz mi peki olayı bildiğinizi.
arkadaşım siz artık oğlanın psikoloğunu değiştirin bence.. hatta ailece gidebileceğiniz bir doktor bulun..
Tam ergenlik döneminde yanii. Bu çok ciddi bir sorun. Olayı şimdiden çözmezseniz karekteri haline gelir ileride çok çok daha kötü olur Allah korusun. Peki siz onunla konuştuğunuzda neden yapıyosun gibi ne cevap veriyo ? Ya da psikologlar neden kaynaklandığını söyledi ?
bende kucukken alirdim annemlerin bilmedigini sanip. sadece harcligimin yettiginden daha buyuk seyler almak istedigim icin. calisinca odeyecegim ama diye dye alirdim birde. sonra birgun annemle babam beni karsilarina alip kizim yaptigindan haberimiz var ve bunu sana hic yakistiramadik tarzinda bir konusma yaptilar. bende sanirim don yahut onbir yasimdaydim. cok ama cok utanmistim. kizmayin azarlamayin iyice yuzgoz olursunuz. sana yakistiramadim tekrarlama seklinde bir uyari yapin.
Bende o yaslarda caliyordum.
Ama sadece annemden gezmek ve kiyafet almak amacli. Bi gun yakalandim :))
Yerin dibine girdim annemin suratina bakamamistim. Annem tabi cezada verdi . O gunden sonra asla amaa asla yapmadim. Cook sukur.
Ah bulabilsem hemen gitcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?