Hırsızlıkla suçlanıyorum karakolluk oldum

hımm canım korkma o zaman büyük ihtimal mahkemede olmayacak bekle bakalım baktın mahkeme falan olmadı bu sefer siz tazminat davası açın derim ben. geçmiş olsun tekrar.

mahkemede parmak izi istenirse benim parmak izim yatak odasında biryerlerde çıkabilir çünkü buldunuzmu diye yanlarına odaya gittim ama biyeri elleyip ellemediğimi hatırlamıyorum

birde çalındiği sölenen kolye isimlikmiş yanı kızın ismi yazıyo ben bunu kuyumcular odası ile görüşsem hangi kuyumcuda bozdurldu veya bozdurulacak anlayamazmıyım bilgisi olan varmı acaba kesin onlardan biri bozduraca veya bozdurdu anlaşılmazmı aynı isimde kaç kişi kolye bozdurabilirki bundan bişey çıkarmı acaba veya daha baska fikri olan varmı

kısa sürdede olmaması gereken bir samimiyet içerisine girmişsiniz,hayırlısı olsun hakkınızda inşallah mahkemeden filanda korkmayın hiç bişey çıkmaz ama tazminat davanı mutlaka aç hatta eltinle beraber.

hayırlısı ile çözülürse şu iş açacam inşallah

bana bu konuda yardımcı olabilecek avukat varmı burda acaba

canım avukatı bosverde sen gıt b kuyumcuya sor onlar sana akıl verırler ayrıca onların oturdugu muhıtte kac tane kuyumcu vardır kı zaten bıraz arastırablırsın

Canim ya cok gecmis olsun allahin izniyle alninin akiyla cikarsin isin icinden...

Ne kötü insanlar var insanin güvenini sarsiyorlar cok yazik...

çok zor bir durum canım benim,polis zaten parmak izi almıs, cok terbiyesiz insanlarmıs sucsuz oldugun umarım ortaya cıkar birdaha da gorusmezsin o uyuzlarla...

yazık yaa yani ne gerek var iftiraya felan allah korkusu kalmamış insanlarda. bak tatlım bir kişi böyle bi iftira atabiliyorsa ispatlamak zorundada. muhtemelen kızın annesinde problem olabilir.yani yorumda yapmak istemiyorum ama arada sen kaynamışsın. ilahi adelet tecelli eder

çok zor bir durum canım benim,polis zaten parmak izi almıs, cok terbiyesiz insanlarmıs sucsuz oldugun umarım ortaya cıkar birdaha da gorusmezsin o uyuzlarla...

olaydan 1 ay sonra evime geldi özür diledi senden şüphelenmedim ben arkadaslıgımız devem etsin dedi bende kovdum şimdi her yerde benim adımı veriyormus kesin o çaldı diye ALLAHTAN bulsunlar annem sehir dışına gitti beyin ameliyatı için onun yanında bile olamıyorum bu mahkeme için

ne insanlar var ya Allah yardımcınız olsun. bence ortaya çıkar onların yaptığı, şimdi herşey çok kolay artık siz içinizi ferah tutun

eğer olay gerçekten öyleyse bunlar insan değil. gerçekten şaşıyorum bu tarz insanlara!. bunlar nasıl taşıyacaklar iftiranın bedelini anlam veremıyorum bır türlü..hem de anne ve kız. herşeyden önce vicdan olacak bir insanda..ne insanlar var yaa..allahım böyle insanları evimden ve arkadaşlığımdan uzak tut..

kovarak iyi yapmıssın canım benim, Allahım kadına bak ya hem özür diliyor hem de orada burada adını veriyorr aman aman sakın bir daha konusma gorunce yolunu değiştir, karaktersiz şey

arkadaslar mahkame oldu beraat kararı çıktı çok mutluyum ayseyle annesının yüzünü görecektiniz varya ohhhhh şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…