- 25 Şubat 2024
- 538
- 1.647
- 33
- 34
- Konu Sahibi Annesiniinkuzusuu
-
4 yaşındaki çocuk artık görüşmeyeceğiz lafını anlar. İlla oynayacaksa da bahçede oarkta oynasınlar.4 yaşında oğlum var onun çocuklarını çok sever oynarlar birlikte. Onlardan uzak tutmaya çalışmak yıpratıyor aslında beni
Çevrem dedi buradan diyen yok.Kimse komşudur yapmayın demedi ki size onu nereden çıkardınız?
Polisin bundan bir şey çıkmaz dediğini yazmışsınız, siz polise, sizi şikayet edip etmediğini ve bu şikayetin sonucu ne olabilir diye mi sordunuz?
Malesef anlamıyorlar. Oğlum onlara o kadar çok alışmış ki gördüğü an heyecanlanıyor. Ama doğru söylüyorsunuz.4 yaşındaki çocuk artık görüşmeyeceğiz lafını anlar. İlla oynayacaksa da bahçede oarkta oynasınlarmal
Ben kendimi mi anlatamıyorum bilemedim. Bulurlar mı diye hiçbir zaman sormadım. Süreç nasıl ilerler diye sorduk. Şikayet üzerine polis gelmemiş çünkü kişi kendisi gidip polis arkadaşını getirmiş. Ve takıyı evin içinde zaten bulmuş uzun uzun anlattım okuduysanızParmak izinden niye bulunmasın ki ? Siz almadıysanız içiniz rahat olmalı niye bu kadar merak edip duruyorsunuz bulurlar mı diye ?
Hiç siz de suçlanmış iftira atılmış insan davranışı yok çok rahatsınız tek korkunuz parmak izinden bulurlar mı korkusu
İş bilen insan sizi her halükarda bulur , mesajları bile siliyorsunuz ki mesajlar bişeyin kanıtı bile olamaz çünkü kadın kayıp haberi veriyor orda ,siz tedirgin olup onları sildiniz,eşiniz vs de görebilir korkusu bu
Eğer burda içinizi rahatlatırsanız o eşyayı vermeyeceksiniz, bulunmam rahatlığı ile
Bulurlarsa da nur topu gibi hırsızlık sabıkanız olur, şurada anlatılan şeylere dayanarak ben sizin aldığınızı düşünüyorum çünkü çocuk bile alsa görüp hemen iade ederdiniz ,size tavsiyem bir bahaneyle iade edin ya da gelin doğruları konuşalım
Mesela ordan bakınca ne kadar rahat görünüyorum. Siz yazdıklarımdan anlıyorsunuz yaptıklarım ve yaşadıklarımdan değil. Herkese sakin sakin cevap vermeye çalışıyorum olanları anlatıyorumEvine girip çıktıgım bir arkadaşım tarafından böyle bir imada bulunulsa bile değil ertesi gün evine gitmek ortalıgı yıkarım, onu o lafları ettiğine pişman ederim, o hırsızlık için polisi aramadan iftiradan suç duyurusunda bulunurum ya, sizdeki bu ne rahatlık neyin gevşekliği?
Çok pis kandırmış? Daha önce suç işleyip parmak izi verdinizmi ? Vs. Eşleşme nerden yapılmış.Pazartesi günü sürekli gittiğim komsum/ arkadaşıma gittim. Akşamına bilekliğinin kaybolduğunu ve o gün benden başka kimsenin eve girmediğini söyledi. Bende evde bir yerde olabileceğini iyi aramasını söyledim. Salı günü polis gelmis parmak izi almıs. Tuvalette takı kutusu var ondan parmak izi almıslar. Çarşamba günü tekrar gittim aksam beni çağırmıştı ben o evden çıktıktan sonra bulduğunu söylüyor. Yani alıp tekrar bir yere koymusum bulduğu yeri söylemiyor. Vee benim parmak izim kutunun üzerinden cıkmıs. Ben de bunun normal olabileceğini söyledim. Sürekli gittiğim bir ev ve tuvaleti kullanıyorum.
Aynı mahalledeyiz hâlâ suçluyor ve çok yıpranıyorum. Ortada tehdit bile var.
Suçlama yoktu başta zaten o yüzden gittim çünkü giderim o da bana gelir. Bana sıkıntı yok dedi başta ve konuştuk oturduk çay içtik hatta sonrasında böyle bi imada bulunduktan sonra elbette ne gittim ne de konuştumBariz yalan söylemiş, polis uğraşmaz öyle özel akşam gelmeyle dalan. uğraşsa da fbi gibi sistemden iz sürmez, şu kişiden şüpheliyim dersin artık naparlar bilmiyorum. Kaybettiği şeyi bulmuş belli ki ama niye size böyle bir baskı yapıyor onu anlamadım. Bu kişinin evine 2. gidişinizi hiç hiç anlamadım. İnsan hırsızlıkla suçlandığı yere gider mi?
Gidip şikayet edebileceğini ne istiyorsa yapmasını söyledim. Tek bir hamlede gidip şikayet etmeyi düşünüyorum artıkÇok pis kandırmış? Daha önce suç işleyip parmak izi verdinizmi ? Vs. Eşleşme nerden yapılmış.
Eğer bu şekilde devam ederse savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyle. Madem senin parmak izin çıkmış polis niye sizin evinizi basmamış? Biraz keskin durun haddini bildirin, bakın nasıl geri vites yapıyor.
Hayır arama kaydı beni aradığı görünüyorMesajları sildim ama arama kaydı duruyor derken neyi kastediyorsunuz? Arama geçmişinde sizi aradığı mi gorunuyor yoksa ses kaydı mi var?
Banyo tuvalet aynı. Kutusuda hep orada bulunurSenin merak ettiğin tek şey, şikayet ettilerse süreç nasıl ilerler?
Cevap vereyim,
Kutu gerçekten banyodaysa, takı kutusundan parmak izinin çıkması tek başına anlam ifade etmez bilekliğin üzerinde parmak izin var mı diye bakılır, eğer varsa hırsızlıkla yargılanırsın.
Kutu eğer başka bir odadaysa, özellikle de yatak odasında felan ise, kutudaki parmak izin tek başına yeter de artar bile direkt hırsızlıkla yargılanırsın.
Takıyı kendisinin bulduğunu söylüyor. Bende şuan aynı durumdayım zaten ama şu anki halimi nasıl yazıya dökebilirim?Hırsızlık çok büyük bir itham,insan bunu duyacağına yere mezar kazsam da girsem içine der
Ama burada anlatılan insan yapısına çok uzak şeyler,hiçbir çaba yok almadığına dair ispatlama gayesi yok ,sadece bulunurum kaygısı var ,olay örgüsünü de katınca bariz belli oluyor bazı şeyler yoksa kimse kimseyi emin olmadan böyle bir şeyle suçlayamaz ,anlatılan çoğu şey yalan zaten ,en azından iş büyümeden uygun bir şekilde iade etse kendi yararına olur
Hırsızlıkla suclandığım için kızıyorum zaten. Yediremiyorum çünkü. Yeri geldi küçük oğluna bakmam için beni eve çağırdı büyük oğlunu hastaneye götürdü evde yalnız kaldım. Yeri geldi doğum günü hazırlığına gittim, her şeyine yardım ettim. Ama kızgınlıktan daha da çok kırgınlık varYa benim arkadasim beni hirsizlikla suclasa, baskalarina da duyursa, parmak izi en son derdim olurdu.
Arkadasimi yerin dibine sokar, baslarim sizin yapacağınız işe, buna inanan varsa ceksin gitsin hayatimda sizin gibi iftiracilara yer yok diye ortaligi ayaga kaldirirdim.
Parmak izi falan fıs yani.
Arkadasina ona hirsiz dedigi icin kizmiyor burada anlatirken bile.
Siz parmak izi verdiniz mi ? Polis ne cabuk karsilastirmis .ben olsam hirsizlikla suclandigim eve bir daha asla gitmezdim .eger goruzmeye devam edersiniz hirsizlik yaoti af diledi bizde affettik diyecekler elaleme
O sözlerden sonra asla gitmem yüzüne de bakmam zatenSiz parmak izi verdiniz mi ? Polis ne cabuk karsilastirmis .ben olsam hirsizlikla suclandigim eve bir daha asla gitmezdim .eger goruzmeye devam edersiniz hirsizlik yaoti af diledi bizde affettik diyecekler elaleme
Parmak izi var mı yok mu sormadım dikkatli okuyun biraz. Tabiki yazıcam yazmasam suçlu yazmıyor dersiniz.Buradaki hanım arkadaşlar yazsın kim tuvalette içinde altın olan takı kutusu tutuyor? Arama kaydı dediğin ses kaydı mi sen niye milletin sesini kaydetme gereği duyuyorsun? Soruldukca yaziyorsun, ne yapacaksın parmak izi var mı yok mu eğer masumsan? Geç bunları birbirimizi kandırmayalım...
Hanımefendi, hırsızlık yüz kızartıcı suçlar arasındadır ve siz gerçekten suçsuzsanız böyle ağır bir itham karşısında bu kadar sessiz kalmamalısınız gidip iftira davası açmalısınız, size bu iftirayı atanı herkese rezil etmelisiniz felan ama siz hiç bir şey yapmıyorsunuz üstüne kadının sizi rezil etmesinden korkuyorsunuz.Parmak izi var mı yok mu sormadım dikkatli okuyun biraz. Tabiki yazıcam yazmasam suçlu yazmıyor dersiniz.
Bu arada bende tuvalette tutmuyorum ama arkadaş tutuyor işte
Olabildiğince net cevaplar vermeye çalışıyorum aslında. Olay eski değil daha çok yeni. Dava açmayacağımı da söylemedim açacağımı da. Kimseden de korkum yok ki olsa gizli saklı tutar kimseye de anlatamazdım.Hanımefendi, hırsızlık yüz kızartıcı suçlar arasındadır ve siz gerçekten suçsuzsanız böyle ağır bir itham karşısında bu kadar sessiz kalmamalısınız gidip iftira davası açmalısınız, size bu iftirayı atanı herkese rezil etmelisiniz felan ama siz hiç bir şey yapmıyorsunuz üstüne kadının sizi rezil etmesinden korkuyorsunuz.
Her şeyi sorun yazıyım diyorsunuz ama sorulara, kısa ve alakasız cevaplar veriyorsunuz
Valla şimdi tek tek cevaplarınızı çıkartamayacağım ama meselaOlabildiğince net cevaplar vermeye çalışıyorum aslında. Olay eski değil daha çok yeni. Dava açmayacağımı da söylemedim açacağımı da. Kimseden de korkum yok ki olsa gizli saklı tutar kimseye de anlatamazdım.
Alakasız cevabımı söyleyin net bir şekilde anlatayım size
O kısmı görmedim. Çocukların taburesi var orda oraya çıkmıştı.Valla şimdi tek tek cevaplarınızı çıkartamayacağım ama meselayenGEnC iki defa 4 yaşındaki çocuk nasıl oraya uzandı diye sordu cevap vermediniz.
Mesela herkes, neden ortalığı ayağa kardırıp kavga etmediniz diye sordu onlara da cevap gelmedi.
Kadın size hırsız deyince siz ne dediniz kadına, nasıl tepki verdiniz?
Sıkıldımm….O kısmı görmedim. Çocukların taburesi var orda oraya çıkmıştı.
Ayağa kaldıracak bir insan değilim yapacağımı hukuki yolla yapmak istiyorum. Telefonda söyledi zaten tartıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?