Hırsızlıkla suçlanıyorum yoruldum

Çevrem dedi buradan diyen yok.
Hayır böyle böyle bir olay var iftira atıyorlar nasıl ilerleriz neler olur diye sorduk

Evine girip çıktıgım bir arkadaşım tarafından böyle bir imada bulunulsa bile değil ertesi gün evine gitmek ortalıgı yıkarım, onu o lafları ettiğine pişman ederim, o hırsızlık için polisi aramadan iftiradan suç duyurusunda bulunurum ya, sizdeki bu ne rahatlık neyin gevşekliği?

Ben kendimi mi anlatamıyorum bilemedim. Bulurlar mı diye hiçbir zaman sormadım. Süreç nasıl ilerler diye sorduk. Şikayet üzerine polis gelmemiş çünkü kişi kendisi gidip polis arkadaşını getirmiş. Ve takıyı evin içinde zaten bulmuş uzun uzun anlattım okuduysanız

Mesela ordan bakınca ne kadar rahat görünüyorum. Siz yazdıklarımdan anlıyorsunuz yaptıklarım ve yaşadıklarımdan değil. Herkese sakin sakin cevap vermeye çalışıyorum olanları anlatıyorum

Çok pis kandırmış? Daha önce suç işleyip parmak izi verdinizmi ? Vs. Eşleşme nerden yapılmış.
Eğer bu şekilde devam ederse savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyle. Madem senin parmak izin çıkmış polis niye sizin evinizi basmamış? Biraz keskin durun haddini bildirin, bakın nasıl geri vites yapıyor.

Suçlama yoktu başta zaten o yüzden gittim çünkü giderim o da bana gelir. Bana sıkıntı yok dedi başta ve konuştuk oturduk çay içtik hatta sonrasında böyle bi imada bulunduktan sonra elbette ne gittim ne de konuştum

Gidip şikayet edebileceğini ne istiyorsa yapmasını söyledim. Tek bir hamlede gidip şikayet etmeyi düşünüyorum artık

Banyo tuvalet aynı. Kutusuda hep orada bulunur

Takıyı kendisinin bulduğunu söylüyor. Bende şuan aynı durumdayım zaten ama şu anki halimi nasıl yazıya dökebilirim?
Ne yalan mesela

Hırsızlıkla suclandığım için kızıyorum zaten. Yediremiyorum çünkü. Yeri geldi küçük oğluna bakmam için beni eve çağırdı büyük oğlunu hastaneye götürdü evde yalnız kaldım. Yeri geldi doğum günü hazırlığına gittim, her şeyine yardım ettim. Ama kızgınlıktan daha da çok kırgınlık var

Siz parmak izi verdiniz mi ? Polis ne cabuk karsilastirmis .ben olsam hirsizlikla suclandigim eve bir daha asla gitmezdim .eger goruzmeye devam edersiniz hirsizlik yaoti af diledi bizde affettik diyecekler elaleme
Siz parmak izi verdiniz mi ? Polis ne cabuk karsilastirmis .ben olsam hirsizlikla suclandigim eve bir daha asla gitmezdim .eger goruzmeye devam edersiniz hirsizlik yaoti af diledi bizde affettik diyecekler elaleme
O sözlerden sonra asla gitmem yüzüne de bakmam zaten

Parmak izi var mı yok mu sormadım dikkatli okuyun biraz. Tabiki yazıcam yazmasam suçlu yazmıyor dersiniz.
Bu arada bende tuvalette tutmuyorum ama arkadaş tutuyor işte

Parmak izi var mı yok mu sormadım dikkatli okuyun biraz. Tabiki yazıcam yazmasam suçlu yazmıyor dersiniz.
Bu arada bende tuvalette tutmuyorum ama arkadaş tutuyor işte
Hanımefendi, hırsızlık yüz kızartıcı suçlar arasındadır ve siz gerçekten suçsuzsanız böyle ağır bir itham karşısında bu kadar sessiz kalmamalısınız gidip iftira davası açmalısınız, size bu iftirayı atanı herkese rezil etmelisiniz felan ama siz hiç bir şey yapmıyorsunuz üstüne kadının sizi rezil etmesinden korkuyorsunuz.
Her şeyi sorun yazıyım diyorsunuz ama sorulara, kısa ve alakasız cevaplar veriyorsunuz

Olabildiğince net cevaplar vermeye çalışıyorum aslında. Olay eski değil daha çok yeni. Dava açmayacağımı da söylemedim açacağımı da. Kimseden de korkum yok ki olsa gizli saklı tutar kimseye de anlatamazdım.
Alakasız cevabımı söyleyin net bir şekilde anlatayım size

Valla şimdi tek tek cevaplarınızı çıkartamayacağım ama mesela yenGEnC iki defa 4 yaşındaki çocuk nasıl oraya uzandı diye sordu cevap vermediniz.

Mesela herkes, neden ortalığı ayağa kardırıp kavga etmediniz diye sordu onlara da cevap gelmedi.
Kadın size hırsız deyince siz ne dediniz kadına, nasıl tepki verdiniz?

O kısmı görmedim. Çocukların taburesi var orda oraya çıkmıştı.
Ayağa kaldıracak bir insan değilim yapacağımı hukuki yolla yapmak istiyorum. Telefonda söyledi zaten tartıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…