Hırsızlıkla suçlanıyorum yoruldum

Tedirginlik değil bir yerden şikayet edin diyen var mantıklı geliyor diğer yerden komşudur yapmayın diyen var çok arada kaldık aslında. Peki diğer gün karakola gidip imza attıkları şey ne olabilir. Suç duyurusudur dediler ama

Bir polisi arayıp bilgi aldım. Ama direkt olarak onların gittiği karakola gitmem gerekiyormuş neye imza attıklarından tam emin olamam ama suç duyurusu bulunduğu için olabilir Büyük ihtimalle dediler
Sen kafana göre bilgi alamazsın sen kimsin hayırdır derler adama.Sen muhtemelen aldın kusura bakma vabale girmek istemem ama eğer gerçekten parmak izi alınır ve sizden şikayetçi olursa ozmn işler değişir bilekliğin üstünde tozlama yapılır o bileklik de çıkarsa parmak iziniz o kısım bizi aşıyor hırsızlıkdan hakkınızda dava açılır

Mesajlarda öyle çok bir şey yoktu. Kaybettim bulamıyorum dedi öylesine konuştuk başta. Asıl konuşulanlar arayıp söyledikleri onun arama kaydı da duruyor

heeee, hakkınızdaki suçlamaya istinaden polis sizi ifadeye davet etmedi ama telefon açınca bilgi verdi. evet evet.

Evet gerçekten parmka izi alındıysa resmi olarak ifade verip işlemlerin başlatılması için gitmişlerdir

E kimisi alınır diyor kimisi alınmaz şimdi kime inanıcam

Bana çalmış olabilirsiniz gibi geldi.
Komşunuz; 'parmak izin takı kutusunun üzerinde çıktı' demiş.
Sen de diyorsun ki:

Vee benim parmak izim kutunun üzerinden cıkmıs. Ben de bunun normal olabileceğini söyledim. Sürekli gittiğim bir ev ve tuvaleti kullanıyorum.
Wcyi kullanmanızla, takı kutusunun üzerinde parmak izinizin çıkması (mesela diyorum) nasıl normal olabilir acaba? Ne alaka hani?
Siz insanların evinde tuvalet bahanesiyle, etrafı mı karıştırıyorsunuz o zaman?

Belki de gerçekten aldınız ve kadın, biliyordu aldığınızı. Sizi böyle yemledi?

Bak aldıysan eğer bu seni bağlar yapmışsın bir yanlış insan oğlu hata yapar beşer şeser.Esinle gerçeği paylaş kendi başına altından kalkamayip sonrasında daha büyük sorunlar yaşarsın zararın neresinden dönsen kâr

Ya ben şimdi çok emin olamadım. Çünkü bu kadının 8 yıl önce de bir olayı olmuş başkasına iftira atmış. Yani konu sahibi doğru söylüyor da olabilir.

Yani parmak izi alınmadı mı diyorsunuz?

7- 8 yıllık yediğim içtiğim bir olan arkadaş değil kardeş dost dediğim insanların evine girdigimde metrekaresine kadar bildiğim tek yer mutfakları ne banyolarini incelemişim ne takı sayısını bilirim cok düşündüm zorladım yok yani bilmiyorum biz mi çok yakın arkadaş olamamisiz acaba

Ya ben şimdi çok emin olamadım. Çünkü bu kadının 8 yıl önce de bir olayı olmuş başkasına iftira atmış. Yani konu sahibi doğru söylüyor da olabilir.
Konu sahibi doğru söylüyor olabilir ama eşi ailesi herkes olayı duymuş siz kimsiniz diyip bir tane aklı selim insan yokmu bu ailede yürüyün karakola şikayet edicez diyen

Yanlış mı cümle kuruyorum bilemedim. Kaynanamlar kadını o kadar süredir tanıyor.
Kadının eşinin teyzesi tam karşımda oturuyor ve onunla çok şey yaşadılar. Başkasıyla mahallede kavga ettiler

E kimisi alınır diyor kimisi alınmaz şimdi kime inanıcam

Yani parmak izi alınmadı mı diyorsunuz?
Kızlar şuna istediğini vermeyin ya resmen parmak izimden bulurlar mı diye içini rahatlatmaya gelmiş herkes de detay detay anlatıyor şuna inanıp , bulurlar güzel kardeşim öyle bir bulurlar ki üzerine de hırsızlıktan davayı yersin,burda boşa çırpınma çabalama git gereğini yap ne olduğunu sen çok iyi biliyorsun kimseyi aptal yerine koyma

Konu sahibi doğru söylüyor olabilir ama eşi ailesi herkes olayı duymuş siz kimsiniz diyip bir tane aklı selim insan yokmu bu ailede yürüyün karakola şikayet edicez diyen
Çok var çok . Yani bu süreçte neler yaşadık bir ben bir Allah bilir. Yani bu süreçte böyle devam ederse gideceğiz büyük ihtimalle

Anlamadığım şeyi soruyorum. parmak izinden beni bulurlar mı diye sormuyorum. Zor ve yıpratıcı bir süreç nasıl ilerler diye merak ettiğim için soruyorum. Çünkü iç içeydik. Haftada 3-4 gün görüşürüz kişiyle. Yani daha nasıl detay vereyim bilemedim. Not ettim zaten her şeyi saati saatine. Her hangi bir şey olursa sunmak için. İsterseniz onu da atabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…