Hırsızlıkla suçlanıyorum yoruldum

Ay ne pasifsiniz acayipsiniz ya biri beni hırsızlıkla suçlayacak yok seni rezil etmedim diyecek sonra evine gitcem hiç arkadaş kalmamış gibi yok çocuklar arkadaş diyeceğim. Ben onu rezil rüsva ederim yıllar sürse de mahkemelerde süründürürüm. Böyle bir iddiası varsa kanıtlamak zorunda. Tek sizin mi parmak iziniz varmış? Ortalık yerde duruyorsa çocuğu aldı bir yere koydu belki. Şöyle bir olay karşısındaki pasifliğiniz sinir bozucu

Polisin hic birsekilde böyle yapma yetkisi yoktur. Şikayeti olacak deliller parmak izi toplanacak, ifadesi alınacak şahısların ki varsayalım vazgeçti şikayetinden yine de sizin ifadeniz alinacakti. Öyle kolay mı bu işler, hatır gönülle yapılacak birşey mi hiç. Ayrıca siz de bir garipsiniz, biri bana hırsız diyecek ben yine de evine gidecem olacak şey mi. Niye bu kadar alttan alıyorsunuz ki çıkın siz mahalleye rezil edin onu, gidin karakola şikayetinizi oluşturun iftira ve tehditten. Suçu kabullenip oturmak neden. Yani size haksızlık etmek istemiyorum ama öyle saçma ki yaşanılanlar anlatmadiginiz birşey olabilir mi.

4 yaşında oğlum var onun çocuklarını çok sever oynarlar birlikte. Onlardan uzak tutmaya çalışmak yıpratıyor aslında beni

Verdiğinizi cevapları şaşkınlık içinde okudum. Kadın size iftira atacak kadar tehlikeli biri siz hala onun arkadaşlığı peşindesiniz. Kadının elinde ne var yok bilmiyorsunuz, kendisinizi savunmak içinde hiç bir şey yapmıyorsanız tek yaptığınız üzülmek ona da ben pek emin olamadım.

Dokundum tabi o gün içinde 4 yasında oğlum var onu tuvalete soktum her seti karıştırır bende kutuyu geri çektim. Ki daha önceden de dokunmuştum ev sahibiyle birlikte
Takı kutusu ortalık yerde mi duruyor o ne saçma şey? Niye elliyorsunuz kadının eşyasını? Seni sucladiktan sonra evine niye hala gidiyorsunuz bir acaipsiniz ya.

Polis işi de yalandır seni yemliyor. Saf misin nesin hala cocuklar arkadaş falan diyorsun evine gidiyorsun. Gruptan yazmış herkesin içinde, bir de sildim diyorsun o da çok garip neden siler bir insan kadin sana iftira atıyor. Gerçek mi yoksa doğruyu söyle, hiç iftira atılan birisi gibi davranmıyorsun kusura bakma...

Son düzenleme:
Polis ve parmak izi kısmı külliyen yalan. Kadın size blöf yapmış itiraf ettirmek için. Polisin işi gücü yok da şikayet bile yokken gelip evden parmak izi alacak. Tehtid ve iftiradan şikayetçi olmamak için neyi bekliyorsunuz? Sürekli bunu kendine koz haline getirecek. Yok seni rezil ederim yok bilmem ne. Hayırdır sen kimsin? İkinci kez evine gitmeniz zaten saçmalık ötesi. Çok geç olmadan gidin şikayetçi olun. Kimse kimsenin babasının oğlu kızı değil.

Pazartesi günü sürekli gittiğim komsum/ arkadaşıma gittim. Akşamına bilekliğinin kaybolduğunu ve o gün benden başka kimsenin eve girmediğini söyledi. Bende evde bir yerde olabileceğini iyi aramasını söyledim. Salı günü polis gelmis parmak izi almıs. Tuvalette takı kutusu var ondan parmak izi almıslar. Çarşamba günü tekrar gittim aksam beni çağırmıştı ben o evden çıktıktan sonra bulduğunu söylüyor. Yani alıp tekrar bir yere koymusum bulduğu yeri söylemiyor. Vee benim parmak izim kutunun üzerinden cıkmıs. Ben de bunun normal olabileceğini söyledim. Sürekli gittiğim bir ev ve tuvaleti kullanıyorum.
Aynı mahalledeyiz hâlâ suçluyor ve çok yıpranıyorum. Ortada tehdit bile var.
Tekrar gitmeseydiniz herşey çözülecekti. Evet hikayede hırsız siz duruyorsunuz öyle olmasın veya olsun. Tekrar gitmenizi akla yatkın bir tarfaı yok. Kadın aramış sadece sen girdin bileklik yok demiş. Er daha niye gidiyorsun.

Pazartesi günü sürekli gittiğim komsum/ arkadaşıma gittim. Akşamına bilekliğinin kaybolduğunu ve o gün benden başka kimsenin eve girmediğini söyledi. Bende evde bir yerde olabileceğini iyi aramasını söyledim. Salı günü polis gelmis parmak izi almıs. Tuvalette takı kutusu var ondan parmak izi almıslar. Çarşamba günü tekrar gittim aksam beni çağırmıştı ben o evden çıktıktan sonra bulduğunu söylüyor. Yani alıp tekrar bir yere koymusum bulduğu yeri söylemiyor. Vee benim parmak izim kutunun üzerinden cıkmıs. Ben de bunun normal olabileceğini söyledim. Sürekli gittiğim bir ev ve tuvaleti kullanıyorum.
Aynı mahalledeyiz hâlâ suçluyor ve çok yıpranıyorum. Ortada tehdit bile var.
iftiradan suç duyurusunda bulun

Polis ve parmak izi kısmı külliyen yalan. Kadın size blöf yapmış itiraf ettirmek için. Polisin işi gücü yok da şikayet bile yokken gelip evden parmak izi alacak. Tehtid ve iftiradan şikayetçi olmak için neyi bekliyorsunuz? Sürekli bunu kendine koz haline getirecek. Yok seni rezil ederim yok bilmem ne. Hayırdır sen kimsin? İkinci kez evine gitmeniz zaten saçmalık ötesi. Çok geç olmadan gidin şikayetçi olun. Kimse kimsenin babasının oğlu kızı değil.

Yeni kimliklerde parmak izi veriyoruz ordan çıkmış olabilir. Polis salı akşamı gelmiş onlar arkadaşlarını getirmiş zaten. Perşembe akşamı da çıkmış sonucu
sacma ya inanma
taki kutusunu banyoya koyacak kadar salak bir insanin kutusu calinir zaten.
oglun da 4 yasindaymis. taki kutusuna saldirmasi falan yanlis yani, küçük de degil ki
cocuk da girdiginde oyle saldirip edip dusurebilir birseyleri ya da cocuk bilemez alir atar vs
öğretin bir zahmet cocuga bunu yapmamasi gerektiğini. konu komsu gezdirmek yerine okula verin cocugu biraz kural ogrensin.
ayrica olay kadinin dedigi gibiyse
gercekten pazartesi banyodan kaybolan takisi carsamba bulunduysa, gerçekten de sizin cocugunuz banyoda taki kutusuna saldiran elleyen bir cocuksa kadin belki de dogru söylüyordur. hakikaten de calmis birakmiissinizdir buradan "bir sey yapamaz" mesajları duymak icin konu acmissinizdir.
zaten siz aldiginizi geri birakmayacak olsaniz pazartesi hirsizlikla suclandiginiz eve carsamba neden gidesiniz ki?
ya da fakesinizdir ?
sonucta lebron jamesin oglu degilse 4 yasinda bir cocuk basamak olmadan lavabodaki suyu bile açamaz . banyo dolaplarinin camasir makinesi hizasinda olmasi beklenir 4 yasinda cocuk nasil oraya cikacak da alacak?
ve hangi salak taki kutusunu herkesin rahatca girip kapiyi kapatacagi banyoda saklar? hani elini yikarken yüzüğünü birakmis unutmus unutmus, banyo yaparken kolyesini koymus unutmus falan da degil. koca taki kutusu
mantik ben neredeyim diyor:)
kadin size hakaret tehdit mesajları atiyor, "mesaj tutmam telefonumda" diye ayni gun siliyorsunuz.
pazartesi hirsizlikla suclandigin eve carsamba oturmaya gidiyorsunuz...
konuda bir mantik bütünlüğü yok yani

sacma ya inanma
oglun da 4 yasindaymis. taki kutusuna saldirmasi falan yanlis yani, küçük de degil ki
cocuk da girdiginde oyle saldirip edip dusurebilir birseyleri ya da cocuk bilemez alir atar vs
öğretin bir zahmet cocuga bunu yapmamasi gerektiğini. konu komsu gezdirmek yerine okula verin cocugu biraz kural ogrensin.
gercekten pazartesi banyodan kaybolan takisi carsamba bulunduysa, gerçekten de sizin cocugunuz banyoda taki kutusuna saldiran elleyen bir cocuksa kadin belki de dogru söylüyordur. hakikaten de calmis birakmiissinizdir buradan "bir sey yapamaz" mesajları duymak icin konu acmissinizdir.
zaten siz aldiginizi geri birakmayacak olsaniz pazartesi hirsizlikla suclandiginiz eve carsamba neden gidesiniz ki?
ya da fakesinizdir ?
sonucta lebron jamesin oglu degilse 4 yasinda bir cocuk basamak olmadan lavabodaki suyu bile açamaz . banyo dolaplarinin camasir makinesi hizasinda olmasi beklenir 4 yasinda cocuk nasil oraya cikacak da alacak?
ve hangi salak taki kutusunu herkesin rahatca girip kapiyi kapatacagi banyoda saklar? hani elini yikarken yüzüğünü birakmis unutmus unutmus, banyo yaparken kolyesini koymus unutmus falan da degil. koca taki kutusu
kadin size hakaret tehdit mesajları atiyor, "mesaj tutmam telefonumda" diye ayni gun siliyorsunuz.
Ayni sebeplerden konu sahibine inanmadım ben de.

Arkadaşın tamamen yalan söylüyor. Tanıdık polis geldi parmak izi aldı vs, hepsi hikaye. Görüşmemekle beraber, tehdit ve hakaret nedeniyle suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Ben olsam ilk gün şikayetçi olurdum.

sacma ya inanma
ya da fakesinizdir ?
Evet ya fake ya gerçekten konu sahibi aldı takıyı.

Arkadaşım beni hırsızlıkla suçlayacak ve ben tekrar onun evine gideceğim .
Birdaha yüzüne bakmam iftiradan ben şikayetçi olurum .
Ama siz bu tuhafsınız yok çocuklar arkadaş falan .
Tekrar gitmeseniz belki suçlu duruma da düşmeyecektiniz .

altınlarını tuvalette mi saklıyormuş.
konudaki herkes tuhaf.
kadın sizi aramış hırsız demiş siz çarşamba günü gene gitmişsiniz.
(Ç)Aldığını geri koymaya gidiyor yoksa bir insan neden hırsızlıkla suclandigi yere gider ki? Komşunun polis blöfu ise yaramış

Back
X