Hırsızlıkla suçlanıyorum yoruldum

4 yaşında oğlum var onun çocuklarını çok sever oynarlar birlikte. Onlardan uzak tutmaya çalışmak yıpratıyor aslında beni
Bu konudan daha mı önemli çocukların oynaması, çocuğunun yanında sana hırsız deseler çocugun aklında yer etmez mi bu? Oraya gideceğine parka bahçeye götür.

Yalandır bu. Resmi olarak parmak iziniz bulundu diyelim. Sizi karakola niye çağırmadılar? Polis veya polis eşi olan bir üye daha iyi bilgilendirir.

Diğer üyelerin dediği gibi, irtibatınızı kesin. Yalan söyleyenlerden nefret ediyorum.
Şikayet etmemiş o yüzden çağırmamışlar beni. Telefonda beni arayıp söyledi zaten. Benim bulunduğum ortamda bulunma seni mahalleye rezil etmemek için şikayet etmedim dedi

Pazartesi günü sürekli gittiğim komsum/ arkadaşıma gittim. Akşamına bilekliğinin kaybolduğunu ve o gün benden başka kimsenin eve girmediğini söyledi.
Çarşamba günü tekrar gittim aksam beni çağırmıştı
daha pazartesi hirsizlik icin gittigin yere carsamba neden gittin?
ayrica polis senden parmak ici aldi mi? aldi da o merkeze gitti incelendi ve onaylandi mi?
hic sanmiyorum pazartesi sen gittikten sonra evi detayli arayip polisi arasa anca aksam tamamlanir islemleri, onda da bir gunde nasil çözülmüş?
kagit iste . dokunmadigina eminsen de git polise sikayetci ol. hicbir sey cikmaz ama en azindan o da korkar

Bu konudan daha mı önemli çocukların oynaması, çocuğunun yanında sana hırsız deseler çocugun aklında yer etmez mi bu?
Tabiki de değil sıkıntım da bu aynı mahalledeyiz o kişiyle evlerimiz çok yakın. İleride böyle bir şey söylenirse oğlum da çok etkilenecek

daha pazartesi hirsizlik icin gittigin yere carsamba neden gittin?
ayrica polis senden parmak ici aldi mi? aldi da o merkeze gitti incelendi ve onaylandi mi?
hic sanmiyorum pazartesi sen gittikten sonra evi detayli arayip polisi arasa anca aksam tamamlanir islemleri, onda da bir gunde nasil çözülmüş?
kagit iste . dokunmadigina eminsen de git polise sikayetci ol. hicbir sey cikmaz ama en azindan o da korkar
Yeni kimliklerde parmak izi veriyoruz ordan çıkmış olabilir. Polis salı akşamı gelmiş onlar arkadaşlarını getirmiş zaten. Perşembe akşamı da çıkmış sonucu

Kolaymış demekki. Polis arkadaşlarıymış ve kendileri getirmişler
Bu yalan işte.Öyle bunların keyfi kafasına göre resmi başvuru olmadan arkadaşların evlerine girip parmak izi alıp araştırmaz polis.
Resmi şikayeti varsa sizi de çağırıp ifadenizi alırlardı.

Kesinlikle bi dümen dönüyor. Gidip avukatla görüşün, msjlaşmalar vardır dava açın. O polis de çaprılacaktır görüş için, parmak izi için bakarsınız haklı mıymış. Değilse de zaten iftiradan ve tehditten şikayetçi oay

Kesinlikle bi dümen dönüyor. Gidip avukatla görüşün, msjlaşmalar vardır dava açın. O polis de çaprılacaktır görüş için, parmak izi için bakarsınız haklı mıymış. Değilse de zaten iftiradan ve tehditten şikayetçi olun
Ay malesef hiçbir bokum yok elimde. Genelde mesajları silerim. Ahh böyle olacağını bilseydim hepsini saklardım

Bu yalan işte.Öyle bunların keyfi kafasına göre resmi başvuru olmadan arkadaşların evlerine girip parmak izi alıp araştırmaz polis.
Resmi şikayeti varsa sizi de çağırıp ifadenizi alırlardı.
Salı akşamı parmak izi alınıyor Çarşamba günü öğlen de karakola imza atmaya gitmişler. Resmiyete dökmüşler yani. Ama şikayetçi olamamış bana acımış..

Ay malesef hiçbir bokum yok elimde. Genelde mesajları silerim. Ahh böyle olacağını bilseydim hepsini saklardım
Sizde de bi gariplik var. Hemen koşarak mesajları silmenin ne acelesi vardı acaba. Suçladıktan sonra insan silmez. Kusura bakmayın da sizle görüşmemek için bir bahane olabilir mi bu

kötü olmuş o an niye şikayet etmemiş peki şimdi niye buldum diyor orayı anlamadım iftira kötü bir durum Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun. Aynı mahalledeyiz beni rezil etmemek için şikayetçi olmamış yoksa evimden aldırtırmış! Söylediğine göre de Çarşamba günü bulmuş

Sizde de bi gariplik var. Hemen koşarak mesajları silmenin ne acelesi vardı acaba. Suçladıktan sonra insan silmez. Kusura bakmayın da sizle görüşmemek için bir bahane olabilir mi b
Evet işte çok pişmanım mesajları sildiğim için. Özel olarak konuşmadık gruptan yazmıştı. Bir sinirle sildim o mesajları

Allah razı olsun. Aynı mahalledeyiz beni rezil etmemek için şikayetçi olmamış yoksa evimden aldırtırmış! Söylediğine göre de Çarşamba günü bulmuş
Bence o takıyı buldu sizden özür dilememek için lafı çevirdi bana öyle geldi kimsenin günahını almak istemem ama

Yeni kimliklerde parmak izi veriyoruz ordan çıkmış olabilir. Polis salı akşamı gelmiş onlar arkadaşlarını getirmiş zaten. Perşembe akşamı da çıkmış sonucu

bir memurun böylesi bir bilgiye durduk yere erişme hakkı yok.
konu bana geşmedi be, Öykü

Evet işte çok pişmanım mesajları sildiğim için. Özel olarak konuşmadık gruptan yazmıştı. Bir sinirle sildim o mesajları
Başkalarından isteyin mesajları atsın bir

Parmak izini polis mu almış öyle donanımlı mi geziyormus devletin kaynakları beleş mıymış eşe dosta hatır gönül icin kullandirilmis bu iki

Kaldı ki parmak izini olay yeri almiyor mu

En en en önemlisi siz biraz saf misiniz bana böyle bir suçlama yapacak ha bir de sonra geri bulacak 7 mahalle duyardı sesimi 7mahalle duyardı ki ben onu rezil ederdim evine kimse gitmesin iftiracı diye

Siz halen yok hep görüşürüz hep çocuklar oynuyor vs vs saçmalıyorsunuz size iftira atılmış iyi misiniz suçsuz yere iftira ve tehdit ile karşı karşıya kalmissiniz ben önce çok büyük çıngar çıkarıp sonra da soluğu mahkemede alırdım

Siz niye yanlışlıkla ayağınıza basılmış gibi davranıyorsunuz ay ben size sinir oldum

Bir de sizi grupta mi rencide ediyor?Kadın sizin amiyane tabirle ağ..na .ıçmıs,onur, gurur yerle bir edilmiş ,nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz?

Back
X