Hırsızlıkla suçlanıyorum yoruldum

Ne soylemediniz bize skdjd ya cok hossunuz. Haklisiniz yazdiklarinizda ama guldum valla. Dedektif gibisiniz :)
Kız merak ettim dur
Ya arkadaş bir arkadaşım hele yakın arkadaşım bana bu muameleyi yapsa ağzına mıçarım. Kocana söyledin mi? Ya yazsana bi şey Allah Allah. Sinir olup sadece mesajları mı sildin? Yoksa kocan görmesin diye mi sildin?

Şuan herkes biliyor annemler kaynanamlar kocam tabiki. Korkacak neyim var söylemeyeyim. Sorduğun şeylere cevap veriyorum daha fazla ne yazabilirim

Bir kere kimse altın vs gbi kıymetli eşyalarını banyoda tuvalette bırakmaz, eğer bırakıyorsa evime zaten kimse gelmiyor rahatlığı vardır

O gün de her şey yolundayken her gün o eşya oradayken kaybolunca sizin aldığınızı düşünmüş ve polis çağırılacağını söylemiş , siz de parmak izimden çıkar mı diye aslında buraya vicdan rahatlatmaya gelmişsiniz

Diğer bir senaryo o takı zaten hiç orada değildi çocuk mocuk ayağına elim takı kutusuna değdi diyorsunuz burada tepki almamak için ama kusura bakmayın,sorunuzun cevabinı hemen vereyim “ polis parmak izinizden bulur “ aynen sırf parmak izinden bulunmaz desinler diye de konuyu kendi lehinizden anlatıyorsunuz ama geçmiş olsun gidip o takıyı derhal verin

Yok zaten her şey açık şekilde anlattım. Tek bir tuvaleti var ve hep orada zaten kutusu. Bende deydim demedim ki elledim dedim direkt. Daha öncede bakmıştık zaten takılarına.
O an içindekileri bilemem zaten ne var ne yok

Kadının birkaç vukuatı varmış daha öncesinde eşinin teyzesiyle alakalı. Kaynanam 8 yıldır tanıyor hepsini, mahalleliler yani. O kadar çok gitmemem gerektiğini söylüyorlardı zaten
Anladım. Yani siz kesinlikle almadıysanız o zaman bunu onun yanına bırakmamalısınız. Polise gidip siz de şikayetçi olun iftiradan dolayı

Kimse banyoya takı kutusunu koyup bak burda nelerim var diye göstermez,bence bir yalan söylüyorsanız zeka kırıntısı da içinde bulunsun,burada size kimse inanmadı ,diğer gün ikinci kez gittiğinizde yani , aslında ortalığın nabzını ölçmek için gittiğiniz ,birisi hırsızlıkla suçlanacak ve ikinci kez hiçbişey olmamış gibi gidemez sizin amacınız ortamı ölçmekti ,verdiniz vermediniz bilmiyorum ama bi şekilde iade edin çocuk almış diye özür dileyin buradan başka anlam çıkmıyor mümkün değil yani

Açılın olay yeri inceleme uzmanı karısı olarak el atıyorum.1. parmak izi eleştirmesi yapabilmek için senden parmak izi alınması gerek bunu yapabilmeleri için senden şikayetçi olunması gerek .Öyle geldi arkadaşım iz aldı diyemez parmak izi almak için tozlama yapılır bu tozlama okadar basit birşey değildir arka sokaklar izlemeyi bıraksın arkasin. Sizin yaptığınızdan madem emin eee sizde yapmadığınız dan eminsiniz gidin karakola şikayet oluşturun iftiraya uğradım tehtit ediliyorum diye.Ama şahsi yorumum sizin tedirgin olduğunuz birşeyler var sanki

ya çok pasif ve aptalsınız, olabilir ben insanlarla ilgili her şeye inanırım, Einstein ın dediği gibi evrenden daha sınırsızdır insanların aptallığı.

Ya da gerçekten aldınız bir şey olur mu korkusuna burada konu açtınız iftira iddiasıyla. Sizin beyanınız dışında her şey aldığınızı gösteriyor, eve tekrar gitmeniz, mesajları silmeniz…

hırsızlıkla suçlandığınız bir konuyu merak edip öğrenmiyorsunuz. çok ilginç
Bir polisi arayıp bilgi aldım. Ama direkt olarak onların gittiği karakola gitmem gerekiyormuş neye imza attıklarından tam emin olamam ama suç duyurusu bulunduğu için olabilir Büyük ihtimalle dediler

Mesajlarda öyle çok bir şey yoktu. Kaybettim bulamıyorum dedi öylesine konuştuk başta. Asıl konuşulanlar arayıp söyledikleri onun arama kaydı da duruyor

bu arada bende maalesef tatsız bir deneyimimden ekleme yapmak isterim.
babam, iş yerinde soygun amacıyla giren kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. ben henüz çok küçük olmama rağmen iş yerine sık giren ve bilhassa az girilen bazı bölgelere girmesi muhtemel kişilerden birisi oalrak benim bile parmak izim alınmıştı. ve bu parmak izinin alınmasından hemen sonra iş yeri tavandan yere kadar bol su ile temizlenmesine karşın haftalar sonra bile kullanılan toz her yerden çıkıyordu.
parmak izi alındığının hemen ertesi günü ortamın pir-ü pak olması mümkün değil çünkü temizlemesi pek kolay değil. hele ki böyle bir şikayette tüm apartmandan zaten parmak izi alınırdı.
sonraki fake başlıklarında görüşürüz, soru sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…