Hırsızlıkla suçlanıyorum yoruldum

Cimere yazin :) komsunuzun sizi hirsizlikla sucladigini, polis cagirdigini beyan ettigini, parmak izinizin tespit edildigini soyledigini, sozlu taciz ve tehditte bulundugunu vb
Whatsappdan yazistiysaniz silin yeniden yukleyin son yedekleme tarihine kadar ki mesajlar gelir sanki.
Caldiysaniz da tovbe edin.

Onun takı kutusu hep tuvalettedir zaten daha önce de bakmıştık ev sahibi gösterdi yani birkaç takısını öylelikle gördüm. Biz 2 seneden fazla oldu tanışıyoruz kendisiyle

İlk mesajımı ana konu mesajı üzerine yazmıştım. Arkadaşların dikkat çekici şekilde yorumladığı bazı detaylar benimde kafamı kurcaladı. Dolayısıyla konunuza başka yorum yapmıyorum.

Evet ev sahibi kadın. Biz 2 yıldır tanışıyoruz şu şu takılarım var gibisine göstermişti yani birlikte bakmıştık bir ara.
Ev sahibi neden size takılarını gösterdi? Nedne böyle bir şey yapma gereği duydu merak ettim? Neler vardı takılarının içinde? Durumları nasıl?

Cimere yazin :) komsunuzun sizi hirsizlikla sucladigini, polis cagirdigini beyan ettigini, parmak izinizin tespit edildigini soyledigini, sozlu taciz ve tehditte bulundugunu vb
Whatsappdan yazistiysaniz silin yeniden yukleyin son yedekleme tarihine kadar ki mesajlar gelir sanki.
Caldiysaniz da tovbe edin.
Ya denedim silip geri yüklemeyi gelmedi gene mesajlar. Bu tür şeyler cimerden yazılıyor mu?

e gruptaki diğer kişilerde duruyordur mesajlar.
ne vardı mesajlarda orasını anlamadım pişman olunacak kadar.
Şikayet etmeye kalksam bir şey isteyecekler ve bende o mesajları gösterirdim. Son mesajında benim bulunduğum ortamda bulunmayacaksın gibi şeyler söyledi. Sonra arayıp tekrar söyledi tabii

Ev sahibi neden size takılarını gösterdi? Nedne böyle bir şey yapma gereği duydu merak ettim? Neler vardı takılarının içinde? Durumları nasıl?
Durumları iyi birkaç bilekliği var. İşte diyorum ya 2 senedir çok çok yakın arkadaşız. Ama bu yakınlık iyi değilmiş

Daha önce küpesi kayboldu ceketinin arasında bulmuştu. Neden şüphelendiğini bende anlayamıyorum
Küpesi ne zaman kaybolmuş ve ne zaman bulmuştu? O zamanlarda siz ona gitmiş miydiniz? Ve sizin durumunuz nasıl? Bileklik çok pahalı mı? Çok yakın arkadaşınız şüphelenmişse yakınlıktan dolayı bilmeniz lazım nedne böyle bir iftira attığını. Bir düşünün neyi atladınız? Ne söylemediniz bize?

Ay malesef hiçbir bokum yok elimde. Genelde mesajları silerim. Ahh böyle olacağını bilseydim hepsini saklardım
Bu konu bana hiç geçmedi. Bir insanın bu kadar saf olacağını düşünmüyorum.

Küpesi ne zaman kaybolmuş ve ne zaman bulmuştu? O zamanlarda siz ona gitmiş miydiniz? Ve sizin durumunuz nasıl? Bileklik çok pahalı mı? Çok yakın arkadaşınız şüphelenmişse yakınlıktan dolayı bilmeniz lazım nedne böyle bir iftira attığını. Bir düşünün neyi atladınız? Ne söylemediniz bize?
Ne soylemediniz bize skdjd ya cok hossunuz. Haklisiniz yazdiklarinizda ama guldum valla. Dedektif gibisiniz :)

Galiba 2 ay oluyor. İstanbul'dan gelirken kayboldu demişti. Ama ceketinin kenarına takılmış ordan çıkmış.
Bilekliğin fiyatını bilemiyorum. İşte bana bir şey söylemedi nedenini sordum sadece yargıladı

Anlatmadığınız şeyler olduğu açık, sizden şüpheleniyolarsa bi falsonuz vardır. İnsan yakın arkadaşından nasıl şüphelenebilir? Evine tek giren çıkan o olsa dahi konduramaz.
Ayrıca polisler hatır gönülle iş yapmaz, kadın şak diye olay yeri inceleme getirip parmak izi aldırdı öyle mi?
Siz bana normal gelmediniz kusura bakmayın.

Anlatmadığınız şeyler olduğu açık, sizden şüpheleniyolarsa bi falsonuz vardır. İnsan yakın arkadaşından nasıl şüphelenebilir? Evine tek giren çıkan o olsa dahi konduramaz.
Ayrıca polisler hatır gönülle iş yapmaz, kadın şak diye olay yeri inceleme getirip parmak izi aldırdı öyle mi?
Siz bana normal gelmediniz kusura bakmayın.
Polis salı akşamı gelmiş saat 11 de diğer gün öğlen saat 3de imza atmaya gitmişler.
Neyi merak ediyorsanız sorun detaylı anlatayım

Back
X