HIRSIZZZZ ŞOOKKUU :(

çok geçmiş olsun çok kötü bir şey.Allah kimseye yaşatmasın bende çok korkarım böyle şeylerden

O hissi iyi bilirim,İnsanın mahremiyetine giriliyor sonuçta çok zor atlatılıyor ama toparlan tabiiki,temkinli ol.Allah korumuş,umarım maddi kayıp yoktur

ornet i arayın çözsünler. Bende zemin katta oturuyordum. Keşifte öyle bir motive ettiler ki psikolojim düzeldi. Ayrıca riskleri ve sistemin çalışmasını anlayınca daha da rahatladım. Şimdi çok rahatım. Ayrıca Pronet e güvenmeyin birini gönderip montajın kolay olmasına göre keşif yapıyorlar. montajıda taşeron firmaya yaptırıyorlar. Ayrılmak istemek bile zor ki ayrılmayı başarmak imkansız gibi. Ornet ayrılmak tan diğer konulara kadar yardımcı oldu. Telefonu aklımda yok internetten yazın geliyor zati. Alarmı yapıyorlar psikolog bedavaya geliyor. çünkü olasılıkları ve önlemleri öyle bir değerlendirmişler ki olayı hakkıyla yapıyorlar gerçekten.

Reklam yeri değil burası kardeş.
Hadi başka kapıya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…