- 10 Eylül 2014
- 406
- 286
- 53
- 35
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
evi satın aldınız dimi taşınma şansınız da yok? sadistçe mi bilmem ama kuru sıkı bi tabanca veya bi bıçak olsun yanınızda sanki en kötü insanlar geliyormuş gibi düşnüürüz ama aslında hırsızlar bizden daha korkaktır.
anladım canım hayırlı olsun yeni eviniz...Kira değil, yeni aldılar.. Taşındıkları gün girdi zaten hırsız. Daha kolilerin bir kısmı açılmamıştı bile.,
Birde bina yeni, apartmanda pek fazla oturan kimse yokmuş...
demiri nasıl sökmüşler o kısmı anlamadım..yani duvardan sökmeleri için bayaa ses yapmış olmaları gerekli..kimse duymamış olması imkansız o sesi de heralde??
benim hırsız anım çk korkunç,o yüzden sizi de daha fazla krkutmak istemem..
evden soğumanızı anlıoyurm,haklısınız da,başka eve çıkma imkanınız yok mu peki?kira sanırım?
Benim eski oturduğum evde 1. Kattı her taraf demirliydi komple,pencerede ki demiri kesip girmişler,ama o kadar küçük kesmişler ki oradan nasıl girdiler anlamadım,hırsızlar o sene hep 1.katları ve Demirli evlere giriyorlardı komple sökmüyorlar kenarından az birşeyi kesip giriyorlardı ama kestikleri yerden nasıl giriyorlar anlamıyorum ses falanda çıkmaz bence sadece kenar kısmını açtıkları için.demiri nasıl sökmüşler o kısmı anlamadım..yani duvardan sökmeleri için bayaa ses yapmış olmaları gerekli..kimse duymamış olması imkansız o sesi de heralde??
benim hırsız anım çk korkunç,o yüzden sizi de daha fazla krkutmak istemem..
evden soğumanızı anlıoyurm,haklısınız da,başka eve çıkma imkanınız yok mu peki?kira sanırım?
yoksa duvardan o demiri sökmek öyle kolay iş değil,ne kadar asılsa çekse de olmaz yani...demirci kızımın odasının demirini mantolamanın yapıldığı köpüğün üzerine ince vidayla öylesine tutturmuş resmen.
Müteahhite de dava açmayı düşünüyorum.Aynı apartmanda oturuyoruz ev sahibiyle.Oda tırstı zaten sonuçta apartmanda da gezmiş pislik herifler..
geçmiş olsun size de..hiç bilmiyodum ben demiri kesip falan girdiklerini,şaşırdım burda okuyunca..Benim eski oturduğum evde 1. Kattı her taraf demirliydi komple,pencerede ki demiri kesip girmişler,ama o kadar küçük kesmişler ki oradan nasıl girdiler anlamadım,hırsızlar o sene hep 1.katları ve Demirli evlere giriyorlardı komple sökmüyorlar kenarından az birşeyi kesip giriyorlardı ama kestikleri yerden nasıl giriyorlar anlamıyorum ses falanda çıkmaz bence sadece kenar kısmını açtıkları için.
anladım canım hayırlı olsun yeni eviniz...
gereken herşeyi yapmışsınız zaten,bu ev olmasa başka ev 3.kat olsa ,girecek hırsız yine girer merak etmeyin...
apartman bahçesi için bir önlem alınabilr mi?
yoksa duvardan o demiri sökmek öyle kolay iş değil,ne kadar asılsa çekse de olmaz yani...
zamanla geçer inşallah korkularınız,ama ben olsam devam edemezdm sanırım..kusura bakmayın yani ,siz teselli bekelemk adına (haklı oalrak) açmışsınız ama benim tecrübelerimden dolayı,ben ev değiştirmenizi önereceğim..
anladım... o zaman başka çareniz yok..bahçe kapısı da yapılrsa içiniz daha rahat olur..ev değiştirmemiz mümkün değil.İşe başladım kızıma kayınvalidem bakıyor.Onlara yakın olmak için almıştık zaten bu evi.Tek çarem korkumu yenmek
Bnm de evime girmişti evlendikten 5 ay sonra giden insanın umrunda olmuyorda korkusu çok fena 1 ay kadar kapılara koltuk dayayıp yattığımı bilirim tuvalete bile yalnız gidemiyordum ama zamanla alışıyor insan içini ferah tutmaya çalış bol bol dua et cnm zamanla atlatıcaksın inşallah şöyle düşün ki onlar zaten bir daha geri gelmezlerev değiştirmemiz mümkün değil.İşe başladım kızıma kayınvalidem bakıyor.Onlara yakın olmak için almıştık zaten bu evi.Tek çarem korkumu yenmek
Çok geçmiş olsun, aynı durumu ben de yaşamıştım 2 yıl önce üstelik o zaman hamileydim.KONUMU TAM YAZAMADAN YANLIŞLIKLA PAYLAŞTIM.
SONRA TEKRAR KONU AÇTIM.
DEVAMI BURDA.
ALARM TAKTIRDIK.
Merhaba arkadaşlar,
Daha hiç oturamadığım evime hırsız girdi ve benim psikolojim çok bozukeve giremiyorum napıcam bilmiyorum.
Yeni evimize henüz cumartesi günü taşınmıştık ki pazar günü hırsız girdikızımın odasının camındaki demiri söküp girmişler.Bir gün önce dizdiğim evimi darma dağın etmişler.Dolaplar,bazanın altı,kızımın beşiğini bile karıştırmışlar evin o halini görünce şoka girdim. O pis ellerini her eşyamıza sürmüşler
2 televizyon 1 laptop ve eşimin değerli bi saatini çaldılarYinede dua ediyorum iyiki biz evdeyken olmadı.İyiki eşim evde o pisliklerle karşılaşmadı..
Polis geldi parmak izi falan alındı şikayetçi olduk ama bişey çıkacağını hiç zannetmiyorum.Zaten duyan boşverin peşini bırakın onlar yakalansa akrabası falan sarar size diyorlarGiden gitti zaten..
Ben şimdi napıcam bilmiyorum.Daha hiç açmadığım kolileri bile açmışlar.Evimi tekrar topladım ama nasıl uyuyucam o evde bilmiyorum.Kızımı artık odasında yatırırım diyordum şimdi hayatta yatıramam onu ayrı odada.Kızım 6 aylık.
Önlemler aldık..Alarm taktırdık camlardaki demirler sağlamlaştı ama bu benim için hiç birşey ifade etmiyoreve tek başıma giremiyorum.Oysa ne kadar içimize sinerek almıştık o evi.Daha oturamadan soğuttular
Ben evime tekrar ısınmak ve korkmadan girip çıkmak istiyorum kızlar.Ne yapmalıyım,bu psikolojiyi üzerimden nasıl atarım ? Başına böyle bir olay gelen var mı ?Varsa nasıl atlattınız o psikolojiyi? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?