hirşutizm

papatya_4407

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
663
592
33
30
arkadaşlar bnm gıbı aşırı kıllanması olupta dıane 35 kullananlar va rmı etkısı oldumu

Kıllanmaya bi miktar faydası olur ama asıl polikistik overden şüpheleniliyorsa ve adet düzensizliğiniz varsa onun için verilmiştir bu ilaç büyük ihtimalle.

Bana da vermişti doktor geçen sene 3 ay kullanmam için. Ben korkunç derecede yan etkilerini gördüm, kalp çarpıntısından geceleri uyuyamıyordum ve sol tarafıma yatamıyordum bile kalbime basınç yaptığı için.. Sürekli ağlama ve bağırıp çağırma halleri de cabası.. Sonrasında ilacı içmeyi bir gün unuttum ve o gün gayet sakin normaldim, ilaçtan olduğunu anladım ve doktoruma anlattım.. İlacımı hemen kesti bendeki yan etkisinden dolayı.. İlaç tedavi ediyor elbet sonuç alanlar var ama yan etkilerini görürsen hemen doktoruna haber ver. Bazı bünyeleri etkilemezken bazılarına ağır gelebiliyor.

Benim ablam aşırı tüyleri vardı. Uzun süre bu ilaç tedavisini gördü. . Ve normale döndü tüyleri.

Banada doktor bu ilaci vermisti. 1 ay kullandim bende asiri sinir ve gerginlik yapti o yuzden biraktim.

eğer hrsytzm var ise sadece diane 35 yeterli değil.

testesteron düşüren ilaç kullanmanız ve 2. ayında lazer yada ipneli epilasyona başlamanız gerekir.

hepsine bakıldı dheas yuksek cıktı pco değilim ama hırsutızm tedavısındede kadın doğum hapları verıyolar ama bnm kı kadn dogum kntrol hapı değil beyaz tenliyım

hepsine bakıldı dheas yuksek cıktı pco değilim ama hırsutızm tedavısındede kadın doğum hapları verıyolar ama bnm kı kadn dogum kntrol hapı değil beyaz tenliyım

diane 35 doğum kontrol hapı, diğeri değil.

sadece dheasla olmazki testesteron, total testesteron ve 17ohun yüksek olması lazım. erkek tipi saç dökülmeniz olması lazım.

saçınızla birlikte anormal kılların kıl mı tüy mü olduğu analiz edilmesi lazım.

eğer gerçekten hursitzm ise tedaviyi bırakıp belli bi süre sonra o kurtulduğunuz kıllar tekrar yerine gelir.

doğum kontrol hapını hiç bırakmamanız gerekir o tedavi sonrası yenilerinin çıkmadıbı engelliyo

bende kullandığım dönem sol bacağım felç olacak sanmıştım berbat birşey

12 ay kullandim 5kilo aldim.cikanlar dokulmuyor.yenilerin cikmasini engelliyor.ilaci birakinca aynisina dönüyorsunuz. Bende polikistik over vardi.aldactone diye bir ilacta kullandim o daha etkiliydi onuda biraktim.lazer yaptirdim.tavsiye ederim. Birde asiri sivilce vardi sirtimda yüzümde oda polikistik overdendi.onuda roacctane ile hallettim.5yil oldu gene cikmaya basladilar cildiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…