- 20 Eylül 2015
- 663
- 592
- 33
- 30
- Konu Sahibi papatya_4407
-
dokuldumuBenim ablam aşırı tüyleri vardı. Uzun süre bu ilaç tedavisini gördü. . Ve normale döndü tüyleri.
başka ılaç da var zaten lazaere gıdıom 5.seans olackeğer hrsytzm var ise sadece diane 35 yeterli değil.
testesteron düşüren ilaç kullanmanız ve 2. ayında lazer yada ipneli epilasyona başlamanız gerekir.
başka ılaç da var zaten lazaere gıdıom 5.seans olack
yok o değil ostorejenve progesteronlu.ewet var malesef
Dedigim gibi çok faydası oldu azaldı tuyleridokuldumu
hepsine bakıldı dheas yuksek cıktı pco değilim ama hırsutızm tedavısındede kadın doğum hapları verıyolar ama bnm kı kadn dogum kntrol hapı değil beyaz tenliyım
bende kullandığım dönem sol bacağım felç olacak sanmıştım berbat birşeyBana da vermişti doktor geçen sene 3 ay kullanmam için. Ben korkunç derecede yan etkilerini gördüm, kalp çarpıntısından geceleri uyuyamıyordum ve sol tarafıma yatamıyordum bile kalbime basınç yaptığı için.. Sürekli ağlama ve bağırıp çağırma halleri de cabası.. Sonrasında ilacı içmeyi bir gün unuttum ve o gün gayet sakin normaldim, ilaçtan olduğunu anladım ve doktoruma anlattım.. İlacımı hemen kesti bendeki yan etkisinden dolayı.. İlaç tedavi ediyor elbet sonuç alanlar var ama yan etkilerini görürsen hemen doktoruna haber ver. Bazı bünyeleri etkilemezken bazılarına ağır gelebiliyor.
bende kullandığım dönem sol bacağım felç olacak sanmıştım berbat birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?