hislerim bana hamilesin diyor..

testlerde negatifi gorup hamile olan varmi?

• evet

OY: 3 23,1%
  • hayir

OY: 7 53,8%
  • bende ayni durumdayim

OY: 3 23,1%

• Ankete Katılan
    13

ebruakmyilmaz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
33
14
18
42
Nerdeyse tum belirtileri yasamak idrar testinde negatifi gormek adet olacakmiyim korkusu..
herseye ragmen
icimde bir ses 'anne ben buradayim..' diyor..

Merhaba hanimlar.. testlerde negatifi gorup hamile olanlar varmidir? Benim bugun 4 bitti. Idrar testi negatif.. tum belirtiler var.. karmakarisigim..

ben adetim 8 gün geçtiğinde yapmıştım negatifti
23 gün geçtikten sonra anında pozitifi görmüştüm
en iyisi kan testi ben ihtimal vermediğim için yaptırmamıştım
rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Icime su serptin bitanem Allah razi olsun. Dualarinizi eksik etmein

son adetimin üstünden 43 gün geçti geçen hafta kan testim negatif hala adet olmadım. biraz daha olmazsam kan testini tekrar yaptırcam

Ebru bana kendimi hatirlattin Mart ayinda esime hamile oldugumu hissediyorum dedigimde test almisti negatif cikmisti. İsrarla bu teste inanmiyorum hissediyorum demistim. Esim benim icin uzuluyordu daha once uc kez dusuk yaptigim icin psikolojimin bozuklugundan hamile oldugumu sandigimi dusunuyordu. Ve anneme bunu soylerken duydum... Anne test yapiyor negatif cikyor israrla hayir ben hamileyim diyor sence bir psikologa gidelim mi dedi anneme... Uc gun sonra inatla annemi kan vermek icin hastaneye birliktegitmeye ikna ettim. Kan verdim sabahtan ogleden sonra iki de sonucu alacagiz annem o kadar emin ki olmadigina bana kizim gitmeyelim birsey cikmayacak iste dedi.. İsrarla gittim sonucu aldim... 41 kusur bhcg anneme hamileyim iste! Dedim annem de sok...17 martti ogrendigimde igne vurulmsya basladim kan sulandirici bu 4. Gebeligimde bu haftalara kadar gelebildim... Kizim olacak nasip olursa... İki bucuk haftam kaldi dogumuma... Senin icin dua edicem insallahh bir an once mutlu haberler alirsin... Sende benim icin dua et olur mu bu sefer kavusabileyim saglikla kizima...
Bazen hisler dogru cikiyor... Ben idrar testinde hep negatif gordum ama gec dollenme olmus ve kan testinde pozitifi gordum... İnsallah Allah sanada ve tum isteyenlerede en kisa zamanda nasip eder...
Oturdugum yere yeni tasindim. Pek alisamadim etrafa. Esimin izinli oldugu gun yaptiricam. Insallah guzel bi haber alirim
u

son adetimin üstünden 43 gün geçti geçen hafta kan testim negatif hala adet olmadım. biraz daha olmazsam kan testini tekrar yaptırcam
Bence kan testini geciktirme kuzum. Bende demin bas agrisi ve bas donmesiyle acile geldim. Kan aldilar sonucu bekliyorum. dualarinizi eksik etmeyin..

Canim bitanem.. beni anladigina yurekten inaniyorum. O kadar rahatlafim ve kendimi iyi hissettimki.. demin acile geldim bas agrisi ve bas donmesi sikayetiyle. Kan aldilar. Sonuc bekliyorum. Duani eksik etme.. bende senin icin dua edecegim kizina hayirlisiyla kavus inaallah kuzum..

Bence kan testini geciktirme kuzum. Bende demin bas agrisi ve bas donmesiyle acile geldim. Kan aldilar sonucu bekliyorum. dualarinizi eksik etmeyin..
canım bugün 43. gün bitti son adet tarihi üzerinden
geçen hafta kan testi yaptırdım yani 36. günde negatif çıktı
ama benim 1 senedir adetlerim çok düzenli değil
hala da adet olmayınca bi umut biraz daha beklicem
inşallah hamilesindir
inşallah ben de hamileyimdir.
adet olacakmışım gibi ağrı var hafif ama bilmiyorum

Merhaba hanimlar.. testlerde negatifi gorup hamile olanlar varmidir? Benim bugun 4 bitti. Idrar testi negatif.. tum belirtiler var.. karmakarisigim..
ben kac kere yaptim hemde hep negatifdi ama agrim vardi kasigim batiyodu...doktora gitmeden 1 gun once su adet 4gun oncesi testden aldim negatif... dedim heralde bi sorun var bende :) cunku adetime 2 hafta kala korunmayi birakmistim hemen kalmadim diye dusundum..doktora bir gittim 65.77 mi neydi..meger adetime 4 gun varmis...hep duzensizdi ondan... yani adetin 2 gun gecsin duzenliyse git kan testi yaptir...

yorumlari sonradan okudum sonuc ne canim...bas donmesi normalmi benim daha yeni olmaya basladida merk ettm..umarim gonlunce olur

Negatif.. ama kese olusmadiysa gorulmez diolar.. yikildim sanki.. pek umudum kalmadi. Annem daha kese olusmamistir 5 gun gecti daha diyo.. bilemiuorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…