- 23 Ekim 2014
- 33
- 14
- 18
- 42
- Konu Sahibi ebruakmyilmaz
-
ben adetim 8 gün geçtiğinde yapmıştım negatifti
23 gün geçtikten sonra anında pozitifi görmüştüm
en iyisi kan testi ben ihtimal vermediğim için yaptırmamıştım
rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
doktora gitmedinizmi,43 gün çok uzun bi süreson adetimin üstünden 43 gün geçti geçen hafta kan testim negatif hala adet olmadım. biraz daha olmazsam kan testini tekrar yaptırcam
kaydınızı oraya aldırdıysanız aile hekimliğinde yaptırabilirsiniz,ertesi gün çıkar sonuç,hayırlısı olsun...Oturdugum yere yeni tasindim. Pek alisamadim etrafa. Esimin izinli oldugu gun yaptiricam. Insallah guzel bi haber alirim
beklenen adet değil son adetin üzerinden 43 gün, zaten düzensizler.doktora gitmedinizmi,43 gün çok uzun bi süre
uOturdugum yere yeni tasindim. Pek alisamadim etrafa. Esimin izinli oldugu gun yaptiricam. Insallah guzel bi haber alirim
Bence kan testini geciktirme kuzum. Bende demin bas agrisi ve bas donmesiyle acile geldim. Kan aldilar sonucu bekliyorum. dualarinizi eksik etmeyin..son adetimin üstünden 43 gün geçti geçen hafta kan testim negatif hala adet olmadım. biraz daha olmazsam kan testini tekrar yaptırcam
Canim bitanem.. beni anladigina yurekten inaniyorum. O kadar rahatlafim ve kendimi iyi hissettimki.. demin acile geldim bas agrisi ve bas donmesi sikayetiyle. Kan aldilar. Sonuc bekliyorum. Duani eksik etme.. bende senin icin dua edecegim kizina hayirlisiyla kavus inaallah kuzum..Ebru bana kendimi hatirlattin Mart ayinda esime hamile oldugumu hissediyorum dedigimde test almisti negatif cikmisti. İsrarla bu teste inanmiyorum hissediyorum demistim. Esim benim icin uzuluyordu daha once uc kez dusuk yaptigim icin psikolojimin bozuklugundan hamile oldugumu sandigimi dusunuyordu. Ve anneme bunu soylerken duydum... Anne test yapiyor negatif cikyor israrla hayir ben hamileyim diyor sence bir psikologa gidelim mi dedi anneme... Uc gun sonra inatla annemi kan vermek icin hastaneye birliktegitmeye ikna ettim. Kan verdim sabahtan ogleden sonra iki de sonucu alacagiz annem o kadar emin ki olmadigina bana kizim gitmeyelim birsey cikmayacak iste dedi.. İsrarla gittim sonucu aldim... 41 kusur bhcg anneme hamileyim iste! Dedim annem de sok...17 martti ogrendigimde igne vurulmsya basladim kan sulandirici bu 4. Gebeligimde bu haftalara kadar gelebildim... Kizim olacak nasip olursa... İki bucuk haftam kaldi dogumuma... Senin icin dua edicem insallahh bir an once mutlu haberler alirsin... Sende benim icin dua et olur mu bu sefer kavusabileyim saglikla kizima...
Bazen hisler dogru cikiyor... Ben idrar testinde hep negatif gordum ama gec dollenme olmus ve kan testinde pozitifi gordum... İnsallah Allah sanada ve tum isteyenlerede en kisa zamanda nasip eder...
u
canım bugün 43. gün bitti son adet tarihi üzerindenBence kan testini geciktirme kuzum. Bende demin bas agrisi ve bas donmesiyle acile geldim. Kan aldilar sonucu bekliyorum. dualarinizi eksik etmeyin..
benMerhaba hanimlar.. testlerde negatifi gorup hamile olanlar varmidir? Benim bugun 4 bitti. Idrar testi negatif.. tum belirtiler var.. karmakarisigim..
kese nasil yani ? ben adetimden 4 gun once yaptim ve degerim 69.55mis simdi baktimda.......seninkini anlamadim..hamilemsn degilmsnNegatif.. ama kese olusmadiysa gorulmez diolar.. yikildim sanki.. pek umudum kalmadi. Annem daha kese olusmamistir 5 gun gecti daha diyo.. bilemiuorum..Eki Görüntüle 1282138 Eki Görüntüle 1282138
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?