Hislerimde yanılmadım,haklıydım

cayir_faresi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
144
0
46
Aydın
Sevdiğim adam etek giyen ne kadar tanıdığı varsa hepsine yazılmış..
Bana atılmayan günaydın,iyi geceler mesajları onlara atılmış..
Ben telefon beklerken onlar aranmış..
Telefonda kadının biriyle sanal seks yapılmış..
Ben uzaklarda lay lay seviyorum aşığım diye dolaşmışım PES!
Aldatıldım.Ağlayamadım,kızamadım,bağıramadım
Uzun zaman sonra birine güvenmek istedim HATA YAPTIM!
Çok kızıyorum kendime.
BİRİNİZ DE FARKLI ÇIKIN OLMAZ MI?

seni anlıyorum
hepsi aynı tatlım..
önceden de mi kalp kırıklığın vardı ?

nerden ogrendınız bunları pekı ?
cok uzucu bı durum ALLAH SABIR VERSIN BOSVERIN BOLE ADMADAN HAYIR GELMEZMIS OGRENMIS OLDUNUZ YA EVLILIK OLSAYDI DIYE DUSUNUN

Allah yardımcın olsun canım zor bi durum ama birgün mutlaka doğru insan karşına çıkacaktır emin ol bol bol dua et bnde sana edcm cnm namazlrmda inş
yaşın kaç?

hepsi aynı bunların

Mesajlarını okudum.Ben çok sevdim ama çok sevdim..haketmedim.

msjını sılme hareketınde bıle bulunmamaıs bu ne rahatlık valla oh

bundan sonra o kısıyı dusunmeyın bence ve bundan sonra ark sevgılı vs
secerken bı kere dusunmeyın derım uzun soluklu dusunun
ve de asla bundan sonra olmaz demeyın asla zaten hıc demeyın kım asla derse bu dunyada yasıcak cnm sakınkesın konusma kader kısmet bellı mı olur ılerde ıyı ya ıyıkı olmamıs o ne kadar mutluyum sımdı dıcen bırı emın ol cıkıcak dua et yeter

Canım şimdi gerçekleri görmen iyi olmuş emin ol.

İlerde çok daha fazla üzülürdün.

Umarım en kısa sürede atlatırsın.

O da kendi pisliğinde boğulur.

Not : Avatarına bayıldımm.

Rabbimin sevgili kuluymuşsun sana gerçek yüzünü göstermiş üzülme sevin bence

Tatlım senin o çocukla başladığın zamanları hatırlıyorum biz de şahit olmuştuk ve başlamasına çok sevinmiştim..neden böyle oldu yaa,derdi neymiş bu çocuğun,seni sevdiğini düşünüyor musun peki canım..üzülme seni kaybetti o üzülsün,saçmalıktan ibaret yaptığı..

walla basıma gelmedı bılmıyorum tatlım ama emınım cok zordur.. neysekı gercek yuzunu gormussun tatlım.. su sanal sex dedıklerı seyıde hıc anlamadım nasıl oluyor ne yapıyorlar..:18::18: bırde bu moda oldu artık..

bırdaha kımseyle cıkmıycam falan demıssın.. asıl boyle yaparsan hayatının hatasını yaparsın.. cunku hepsı oyle degıl.. ve aslında o dogru adam senın alnında yazılı olan bıryerlerde senınle karsılasmayı beklıyor..ıkı uc serefsız yuzunden aşka küsmek olmaz.. küsmesi gereken onlar.. senı kaybettıgıne bın pişman oldugu zamanlarda anmaya baslıycak senı ama cok gec.. cunku sen onun artık adını bıle sılmıs olacaksın

Şerefsiz herif !
Kendini hiç suçlama sen sadece yanlış kişiye güvenmişsin.
Hepimiz hayatımızda çok kez yanlış insanlara güvendik.
Ama inşallah karşına düzgün ve seni üzmeyecek birisi çıkar tatlım.

BİRİNİZ DE FARKLI ÇIKIN OLMAZ MI?

Farklısı da çıkacak...

Bir söz var ya "Burnuna sarımsak dayayan boşuna gül kokusu beklemesin."

Herkes yaşamının bir döneminde hayatındaki boşluğu yanlış kişiyle doldurmuştur ve onu defederek doğru kişiye yer açan şanslı insanlar da var... Onlardan biri olmanıza az kaldı... Hatta onun yanlış kişi olduğunu tespit etmekle doğru insana bir adım daha atmış oldunuz... Hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…