Hislerini anlayamamak..

hosbescan

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2019
78
56
3
37
KK Kadınları Selam,

Siteye yeni üye oldum ama sıklıkla ziyaretçisiydim. Kafamda oturtamadığım şeyler var size sormak istedim.

Bir firmada yönetici asistanıyım. Yöneticime ilgim var ama bunu ona asla söyleyemem, sadece çok ilgileniyorum fark eder belki diye.
Kahvaltısı, çayı, yemeği, tatlısı, çikolatası, iş çıkışına yakın ara öğünü, hastaysa bitki çayı vs. herşeyiyle aşırı ilgileniyorum.

Size sormak istediğim o da mı bana karşı ilgi duyuyor? Anlatacaklarm aşağıda nolur sıkıldım demeyin

Aylar öncesinde kendisi bana gelip (adım kübra olsun) ‘Kübra seni rüyamda gördüm ama hatırlamıyorum ne gördüm’ dedi tabi ben buna sevindim konu geçti.
Sonra bu olaydan bi süre sonra yine aynısını dedi. Yine detayları hatırlamıyorum dedi.

Geçen ay bende onu 4 gün üst üste hep iyi şekilde görünce çayını verirken (Adı Hasan olsun) ‘hasan bey sizi rüyamda gördüm böyle böyle oluyodu kaç gündür görüyorum sizi rüyamda vs’ diye anlattım.
Sonra bu anlattıklarımı grup yöneticisine demiş hoşuna gitmiş güzel şeyler olacak herhalde Kübra nın anlattıklarına bakarsak demiş. Grup yöneticisi kendisi gelip dedi ‘hasan beyi rüyanda görmüşsün’ diye , söylediklerini aktardı.

Derken günler geçti ben hâlâ ilgimle adamın etrafında resmen pervaneyim, derken dün yanıma geldi.

Ziyaretçileri beklettiğim koltuklar var, odam da küçük yani tıkış tıkış yanımda oturuyor sayılır. Aldı beni bi heyecan. Sohbete gelmiş konuşamıyorum. İş krizden açıldı, işler sakin falan dedi bende tuttum adama ‘ilk geldiğinizde (ikimiz aynı dönem bu ofise geldik) çok enerjik gençtiniz, çöktünüz 1 yıldır, yaşlandırdı sizi bu işler’ dedim. Adam sok tabi. Bi tuhaf oldu ‘ teşekkürler kübra bana yaşlı dediğin için’ dedi. Sonra ben toparlamaya çalıştım vs. ama o duyacağını duydu tabi. Sonra telefonunu eline aldı. ‘Twitter in var mı’ dedi bende ‘var ama kullanmıyorum çok ‘ dedim. Eklesene beni dedi. Ekledim profilimde gezdi gördüm bişe demedi.

Sonra bilgisayardan bi adrese bakmamı istedi bende haritalardan bakarken elini omzuma koydu ekrana eğildi benle bakıyor ama beni bi görün yüzüm kıpkırmızı oldu, nasıl heyecanlandım.

Sonra gitti masasına. Aşağıdaki sekreter abla geldi elinde patlamış mısır. NOT: (Bi gün önce bize bağlı bir firma var alt katımızda. Mısır patlatmışlar mesai saatinde. Bi de güzel koktu bende laf arasında ne güzel koktu dedim ‘söyleyim mi sana da’ dedi yok dedim ama o söylemiş. Yapıp ona da getirin diye.) Bende Hasan Bey’in gönderdiğinden habersizim tabii,teşekkür edip aldım. Hasan Bey’ e gittim ona da ikram edeyim diye.

‘Aşağıdan getirdiler dün kokmuştu ya ondan sanırım’ dedim. O da ‘ sen dün güzel koktu falan deyince ben söyledim sana getirmelerini’ dedi. Bi mutlu oldum teşekkür edip çıktım.

Kızlar sizce yanlış mı anlıyorum onu? Bunlar normal şeyler mi ben mi anlam yüklüyorum?

ya ofis küçük farklı farklı şirketler var her şirkette yönetici, gruplarda yönetici var vs. ,yöneticim evet ama ultra bi ciddiyet yok aslında ortamda doğru.

Elını omzuna atmal nedır pekı? Sen yonetıcısın karsındakı asıstan ve bır kadın??
Ben cok rahatsız olurdum. Yonetıcının bır agırlıgı olmalı. Ama adam karakter olarak bıraz ıtıcı geldi bana. Fazla samımı erkeklerı hıc sevmemde..

iyi de başka napabilirim bilmiyorum ki aklıma bişe gelmiyor

bence yanlis yoldasiniz.
ne bileyim kiyafetine sikligina iltifat edin, belki kucuk bir masa susu hediye edin ama,
goreviniz disinda kalan islerine bu sekilde kosturmayin.
Sonra uzulursunuz, bir de uzerinize yapisir bu isler.

bence yanlis yoldasiniz.
ne bileyim kiyafetine sikligina iltifat edin, belki kucuk bir masa susu hediye edin ama,
goreviniz disinda kalan islerine bu sekilde kosturmayin.
Sonra uzulursunuz, bir de uzerinize yapisir bu isler.
kıyafetini bazen aşırı iyi giyiniyor beğeniyorum ama diyemiyorum utanıyorum. çok şıksınız desem nolcak dimi ama diyemiyorum kal geliyor. bugün yine çok şık mesela toplantısı var diye özenmiş. ama bişe diyemiyorum. masa süsü iyi fikir ama eğer hisleri yoksa ve benim hislerimi anlayıp tepkisiz kalırsa diye korkuyorum sanırım

evet dışardan biri anlatınca bana da itici gelirdi sizin yorumunuzu bende yapardım sanırım. ay bilemedim simdi siz böyle yazınca off

evet dışardan biri anlatınca bana da itici gelirdi sizin yorumunuzu bende yapardım sanırım. ay bilemedim simdi siz böyle yazınca off
Bence sen hergün rutin olarak yaptıgın bırkac seyı yapma artık. Mesela kahve goturduysen ara ogunu atla tatlı goturduysen cıkolata verme gıbı. Bakalım rahatsızlık duyacak mı? Bıraz da mesafeli olman lazım tabı. Tepkısını ölç

anliyorum,

ama boyle dusunuyorsaniz asil su yaptiklarinizi yapmamaniz gerekir.

kisiliginiz nasil bilemiyorum tabi, mesela ilginiz olmayan bir erkegin kolunu omzunuza koymasina izin verir misiniz normalde, vermiyorsaniz bu mudurunuze de vermemeniz gerekir.
Cunku asil hem ilgisini belirtmeden bunlara izin verdiginizde, bir de her isini gordugunuzde aranizdaki iliskinin seviyesi cok farkli olacak.

Aslinda davranislari nereye cekerseniz o tarafa kayacak durumda ama bence isyerinde resmi bir ortam olmadigi icin arkadas olarak gorup bu sekildede davraniyor olabilir. Egerki bir hoslanma soz konusu ise bunu acik acik o soylemeli yoksa isyerinde dedikodular alir basini yurur isinizden bile olabilirsiniz

ay bu çok mantıklı, teşekkr ederim

yok asla izin vermem başkasına rahatsızda olurum fazlasıyla kim olursa olsun. ama ondan olmadım omzma dokunması beni çok mutlu etti..
ama yorumunuz doğru farklı yerlere gidebilir iş

hisleri yoksa çok üzülürüm tabi.. ilgisi var mı bilemiyorum da.
az önce de yemeğe gitti. odamın önüne geldi, bi bakıştık saniyelik, sonra o 'ben yemeğe gidiyorum2 dedi afiyet olsun dedim. üstünü falan düzeltti oyalandı bekledi. sonra bi daha baktı bana ' gidiyorum ben görüşürüz' dedi bende 'görüşürüz' dedim gitti. o an bile sanki farklı baktı gibi hissettim belkide bakmadı ben herşeyi buna çekiyorum

14 yıldır iş hayatındayım, bu diyalogların sonu pek hayır değil ben sana diyim.

kötü niyet bağlamında mı diyosunuz
Maalesef.. Amacı sizi kendisine hayran bırakmak egosunu tatmin etmek, sonrasını da bilemiyorum sizin duruşunuz, tavrınıza bağlı olarak başka türlü yakınlaşma meyli falan da olabilir. Omzunuza dokunması tacizdir bu arada, ben olsam asla müsaade etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…