hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

tarotu bilmiyorum maalesef deste katina öğrenmeye çalışıyorum ama öğrenince bakarım size :)

tarot zor geliyor bana yani aslında öğrenince bakabilir herkes ama tutturmak zor ben bir bayana baktırmıstım 2 sene önce dedikleri çıkmayacak sandım aylar sonra çıktı şok olmustum

Herkes öyle söylüyor "göz var" ne yapacağım ben ya T babamın isminde var az öncede haftalıktan vs. bahsediyordu bu kadar olur.
İnş. kötü bir şey çıkmaz, bu aralar iyi değilim zaten. Teşekkürler..

ben beyaz
o, esmer

sana bir teklif geliyor ama biraz beklemelisin :)
aranızda mesafe çıkmış ama yakınlaşmak istiyorsunuz. yol olarak mesafe olabilir veya kırgınlık... ama aşıyorsunuz yakınlaşmanız var. esmer bir erkek var ssevgilin değil bu. onun katkısı olabilir görüşmenize. bu erkek ikinizin de arkadaşı görünüyor ikinizin yanında da kartları çıktı. mesafe kartları da çift taraflı küstürdün mü çocuğu ne yaptın :) mesafeler aşıldıktan sonra bir görüşmeniz olacak ve sonunda evlilik görünüyor. karışık yazmış olabilirim çok fazla kart kaldı şaşırdım hangi taraftan yorum yapacağımı :)

inşallah. umarım kısa zamanda geçer sıkıntıların

bu iyi bir şey mi

kalan kartlarıda açsaydın ya be kuzum

ben esmer o kumral :)

ay hemen atladim cok severim
mesafe kartı sizi seviyo galiba sende de çıktı mesafe. siz birbirinizi seviyorsunuz ama aranızda esmer birinin kalbi çıkmış. bu kalp bir bayana mı ait erkeğe mi bilmiyorum kart çıkmadı çünkü. o kalbin varlığı aranıza mesafe girmesine neden olmuş. sen daha fazla etkiilenmişsin bu durumdan. görüşme talebi senden gidiyor. :18:

bu iyi bir şey mi

kalan kartlarıda açsaydın ya be kuzum

fazla kartın kalması baktıran açısından iyi daha fazla yorum demek :) bakan açısından kötü kafa karışıklığı demek
kalan kartlar açılıyor bu falda hepsini açarsam olmaz :) usulüne uygun yaptım :)

:18: kimki o acaba
girmesinler aramiza yaa

hmmmm :26::26::26:

saol canım ağzına sağlık..

sonuç olarak güzel çıktı mı bari

ben kumral tenliyim (ama şuan denize girmekten buğday oldum gibim )
sevgilimde beyaz tenli

canım sende de esmer bir kız var. senin arkadaşın sanırım bu kız. sana bir teklif getiriyor (ne konuda bilmiyorum) bu teklif sevgilinden yana sorun çıkartıyor. karar verirken dikkat et sevgilinle arannı açmasın. aileden biriyle aranıza yol giriyor.

ablamla aramda bayaa bir yol var bak buu doğruuuu bu teklif isi yakın bir zamandamı? yıllar sonramı

Son düzenleme:
birde ablama bakabilirmisin ?
ablam esmer
sevgilisi kumral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…