tarotu bilmiyorum maalesefdeste katina öğrenmeye çalışıyorum ama öğrenince bakarım size :)
Üzerinde çok fazla göz var. Seni koruyan bir erkek görünüyor. Hasta biri var adında soyadında “t” harfi olabilir çok net değil ama. Genel olarak kapalı, olumsuz çıkmış. Umarım olumsuz gitmez hiçbişeyin
bende öyle
bakabiliyormusun sende fal ?
ben beyaz
o, esmer
çoook eskilerdeydi..artık bakamıyorum
ilham gitti benden.
Herkes öyle söylüyor "göz var" ne yapacağım ben yaT babamın isminde var az öncede haftalıktan vs. bahsediyordu bu kadar olur.
İnş. kötü bir şey çıkmaz, bu aralar iyi değilim zaten. Teşekkürler..
sana bir teklif geliyor ama biraz beklemelisin :)
aranızda mesafe çıkmış ama yakınlaşmak istiyorsunuz. yol olarak mesafe olabilir veya kırgınlık... ama aşıyorsunuz yakınlaşmanız var. esmer bir erkek var ssevgilin değil bu. onun katkısı olabilir görüşmenize. bu erkek ikinizin de arkadaşı görünüyor ikinizin yanında da kartları çıktı. mesafe kartları da çift taraflı küstürdün mü çocuğu ne yaptın :) mesafeler aşıldıktan sonra bir görüşmeniz olacak ve sonunda evlilik görünüyor. karışık yazmış olabilirim çok fazla kart kaldı şaşırdım hangi taraftan yorum yapacağımı :)
mesafe kartı sizi seviyo galiba sende de çıktı mesafe. siz birbirinizi seviyorsunuz ama aranızda esmer birinin kalbi çıkmış. bu kalp bir bayana mı ait erkeğe mi bilmiyorum kart çıkmadı çünkü. o kalbin varlığı aranıza mesafe girmesine neden olmuş. sen daha fazla etkiilenmişsin bu durumdan. görüşme talebi senden gidiyor. :18:ben esmer o kumral :)
ay hemen atladimcok severim
bu iyi bir şey mi
kalan kartlarıda açsaydın ya be kuzum
mesafe kartı sizi seviyo galiba sende de çıktı mesafe. siz birbirinizi seviyorsunuz ama aranızda esmer birinin kalbi çıkmış. bu kalp bir bayana mı ait erkeğe mi bilmiyorum kart çıkmadı çünkü. o kalbin varlığı aranıza mesafe girmesine neden olmuş. sen daha fazla etkiilenmişsin bu durumdan. görüşme talebi senden gidiyor. :18:
fazla kartın kalması baktıran açısından iyi daha fazla yorum demek :) bakan açısından kötü kafa karışıklığı demek
kalan kartlar açılıyor bu falda hepsini açarsam olmaz :) usulüne uygun yaptım :)
ben kumral tenliyim(ama şuan denize girmekten buğday oldum gibim )
sevgilimde beyaz tenli
hmmmm :26::26::26:
saol canım ağzına sağlık..
sonuç olarak güzel çıktı mı bari
güzel tabi her şey aşılacak güzel bir yakınlaşma var dedim ya :)
ablamla aramda bayaa bir yol varcanım sende de esmer bir kız var. senin arkadaşın sanırım bu kız. sana bir teklif getiriyor (ne konuda bilmiyorum) bu teklif sevgilinden yana sorun çıkartıyor. karar verirken dikkat et sevgilinle arannı açmasın. aileden biriyle aranıza yol giriyor.
zaman kartı yok yakınlarında :)ablamla aramda bayaa bir yol varbak buu doğruuuu bu teklif isi yakın bir zamandamı? yıllar sonramı
zaman kartı yok yakınlarında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?