- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
ekmek yerine pide fazla yemesemde normal işte iftar yapıyorum iftardan sonra belki dondurma yiyorum sonra sahur...
onun dısında 9 hayat çayı diye bi cay var zayıflatıyomus 6 gündür onu iciyorum bide spor yapıyorum ama değişiklik yok göbeğimde
basenlerm inceldi azcık keske minyon doğsaydım
ekmek yerine pide fazla yemesemde normal işte iftar yapıyorum iftardan sonra belki dondurma yiyorum sonra sahur...
onun dısında 9 hayat çayı diye bi cay var zayıflatıyomus 6 gündür onu iciyorum bide spor yapıyorum ama değişiklik yok göbeğimde
basenlerm inceldi azcık keske minyon doğsaydım
almased denemedim benim suan problemim bel(göbek) basen iste boynum bacaklarım kollarım inceymekten yarım saat önce iciyorum spor olarak oryantal aerobik yapıyorum bel calıstrıyor feciii diyettede karatay diyeti cok iyi haftasına kilo vermeye baslanıyor özellikle çok kilosu olanlar ilk ay baya kilo veriyor
oryantal demekk çok severim bence en güzel formda kalma yolu :)
dün aktara gitmiştim orda sordum 9lu çayı nasıl kullanılması gerek diye. anlattı, 2 aydan sonra etkisini gösterir genelde dedi. bu arada sakın internetten almayın aktarda da hazırlamışlar satıyorlar. ben kardeşime netten aldım bir sürü para verdim aktarda 10'da biri fiyatı
internetten bu tür alısveris yapmam ben aktara gittim adam hazırlayıp sattım ramazan boyunca hanımlar ramazan baslamadn almaya basladılar dedi sansıma kullanan bir bayanla tanıstım 5 kilo vermiş hiç birşey yapmadan sadece içmişoryantal sayesinde zaten ter atıyorum herkesin vücuduna uyan egzersiz türüde farklı bende oryantal etkili
internetten bu tür alısveris yapmam ben aktara gittim adam hazırlayıp sattım ramazan boyunca hanımlar ramazan baslamadn almaya basladılar dedi sansıma kullanan bir bayanla tanıstım 5 kilo vermiş hiç birşey yapmadan sadece içmişoryantal sayesinde zaten ter atıyorum herkesin vücuduna uyan egzersiz türüde farklı bende oryantal etkili
kusura bakayın direk konuya giriyorum görünce dayanamayıp yazmak istedim bende kulandım o caydan fakat ramazan gireli kullanamıyorum yaklaşık 20 günde 3 kilo verdim cok zor kilo veririm ama hiç bişey yapmadım o cay cok terletiyor
kızlar kimse neden yoook bu sefer ben değilde babamın falına baktırmak istiyordum sizlere
ah benm canım babam ne ararsan var onda alkolde sigarada :/ şu kazık atanlar bir ödesede borclarınısaf ama ya her lafada takar simdi benmi iceyim yani jadalozz bana atcak cok sey bulursun hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?