hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

canim göbek malesef spor yapmadan gitmiyor ayni dert bende de var ama cok üseniyorum

bence iftarina dikkat et benim tanidigimda diette ve sadece corba iciyor spor yapamiyor ramazandan dolayi

kardeşim de kullanıyor o çaydan ama ona da pek faydası olmadı. onu içerken yemekten yarım saat önce kuralına dikkat etmen gerekiyormuş canım. yoksa faydası olmuyormuş

almased denemedim benim suan problemim bel(göbek) basen iste boynum bacaklarım kollarım ince ymekten yarım saat önce iciyorum spor olarak oryantal aerobik yapıyorum bel calıstrıyor feciii diyettede karatay diyeti cok iyi haftasına kilo vermeye baslanıyor özellikle çok kilosu olanlar ilk ay baya kilo veriyor

oryantal demekk çok severim bence en güzel formda kalma yolu :)
dün aktara gitmiştim orda sordum 9lu çayı nasıl kullanılması gerek diye. anlattı, 2 aydan sonra etkisini gösterir genelde dedi. bu arada sakın internetten almayın aktarda da hazırlamışlar satıyorlar. ben kardeşime netten aldım bir sürü para verdim aktarda 10'da biri fiyatı

anladim canim oryantal iyidir kivrimlarinda güzel olur

internetten bu tür alısveris yapmam ben aktara gittim adam hazırlayıp sattım ramazan boyunca hanımlar ramazan baslamadn almaya basladılar dedi sansıma kullanan bir bayanla tanıstım 5 kilo vermiş hiç birşey yapmadan sadece içmiş oryantal sayesinde zaten ter atıyorum herkesin vücuduna uyan egzersiz türüde farklı bende oryantal etkili

ben bilemedim işte her şeyimi netten yapıyorum nerdeyse, aktara gitmek de zor geldi inşallah verirsin canım

ay bende yigenimle wii oynuyorum hayatimda okadar ter attigimi hatirlamam su dans neler yapiyor

kusura bakayın direk konuya giriyorum görünce dayanamayıp yazmak istedim bende kulandım o caydan fakat ramazan gireli kullanamıyorum yaklaşık 20 günde 3 kilo verdim cok zor kilo veririm ama hiç bişey yapmadım o cay cok terletiyor

ne demek canım estafurullah istediğin gibi atılabilirsin konuyaa faydasını gören cok ama bölgesel incelmek önemli kilo veripte verdiğim belli olmazsa ağlarım valla bende yeğen falan yok tek basıma videodaki hocayla göbek atıyorm D:

ooovvvvvv yooo bugün burada kimsecikler yoooook

kızlar kimse neden yoook bu sefer ben değilde babamın falına baktırmak istiyordum sizlere

Kızlar bu babamın fincanı merak ediyorum acaba neler çıktı yorumlamak isteyen olursa sevinirim

jadaloz vardı ama kendini iyi hissediyorsa belkim bakabilir :))

kızlar kimse neden yoook bu sefer ben değilde babamın falına baktırmak istiyordum sizlere

büyüklere bakamıyorum ben ya, aşk desen olmuyo para desen olmuyo atacak yalan da bulunmuyo
bir kaç bişey söyleyim yine de :)
beklediği bir para var sanırım ters dönmüş bir süre daha beklemesi gerekecek. göz ardı ettiği iki kişi var bunlardan gelecek her lafa söze inanmaması gerekiyor bazen iyi niyetli olmayabilirler. göğüs bölgesinden rahatsızlığı mı var? sigara falan kullanıyorsa eğer bırakmalı. sağlığı için bir yolculuğa çıkabilir.
ancak bu kadar çıktı.

ah benm canım babam ne ararsan var onda alkolde sigarada :/ şu kazık atanlar bir ödesede borclarını saf ama ya her lafada takar simdi benmi iceyim yani jadalozz bana atcak cok sey bulursun hahahaha

ah benm canım babam ne ararsan var onda alkolde sigarada :/ şu kazık atanlar bir ödesede borclarını saf ama ya her lafada takar simdi benmi iceyim yani jadalozz bana atcak cok sey bulursun hahahaha

sağlık önemli de pek anlamıyorlar. ne desen boş gelir canım.
takacaksa söyleme :)
bişeyler görebilirsem bakarım canım :) ama senin falında doruk noktaya geldiğimi düşünüyorum daha fazlası olmaz bence

Son düzenleme:
takmıyor yası ilerlediği icin şuan icmeyi düsünmüyorumda zaten ama sana sevgilimin kahvesine baktırıcam ona ictiricem yakın zamanda icebilirse tabi tiksinir ona baktırmak istiyorum ama simdi bir iskambil bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…