hahaha yarıldımm gülmektenn o öpücük atan kadını yolarım heeeee
taktım valla babama düşkünüm ve dikkatimi ceken bir sey oldu tabakın fotosuna bakacak olursanızz bayaa aktıı vee bacak gibi bi sekil cıktı ortaya
birisi babana öpücük atiyo kizzzzdudak gibi ortadaki
Jadolozzzzzbanada
Babasi tieneni opuyo bence gece gece napiyo bilg basinda diye
Jadolozzzzzbanada
Jadolozzzzzbanada
babannemle dedem hayatta ama 3 ay önce falan annemin babası öldü ona etkilenmişti ama hala kafasına taktığını düsünmüyorum ama yıllardır anne babasına kırgın pek gidip gelmez evlerine bayramdan bayrama bence kırgınlığı acısı bu :S baska bisi varmı aileyi ilgilendiren beni görüyonmuTienen canim babani konusanlar var ve bu nazar oluyo babanda ayrica babaannen hayatta mi baban ailesinden bir bayana cok uzulmus kalbi onunla ilgili bir aciya bogulmus
hahaha yarıldımm gülmektenn o öpücük atan kadını yolarım heeeee
taktım valla babama düşkünüm ve dikkatimi ceken bir sey oldu tabakın fotosuna bakacak olursanızz bayaa aktıı vee bacak gibi bi sekil cıktı ortaya
gud nayt göööörls
Telefonla bir haber alıyorsun. Bu haber seni bir yük altına sokabilir. Elinde meşale görünüyor bir başarı elde ediyorsun. Sırtını dayadığın güvendiğin birisi var, bu kişi sana çok dua ediyor. Dileklerinin gerçekleşmesinde o kişinin de katkısı duaları çok büyük etki etmiş. Her şeyin yolunda ama seni yolundan çevirmeye çalışanlar var. Ve çevirirlerse seçtiğin şeyler senin için iyi olmayabilir. Wow fincanın bu tarafı harika. büyük bir fil gördüm hortumundan sıkıca tutunmuşsun. Fil zenginliktir. Bolluk içinde bir hayat görünüyor.
Farklı şehirde olan bir arkadaşınla bir araya gelebilirsin.
Bir çift gördüm. Sen misin bilemiyorum. Erkek çok şanslı biri. Kafasına talih kuşu konmuş derler ya aynen öyle. Şansı yanındaki bayan mı yoksa maddi olarak mı bilmiyorum. Güzel bir birliktelik görünüyor.
Bu kadarrr :)
Birazdan ben de koyucam fotoları bakarsın dimi (karşılık beklemiş gibi olmasın da) :)
Bakarim bakarim sansli olan kocam hodugudur garanti :)) evet bosattirmaya calisiyo kocaminkiler ama yemezlerrr
bak bak biseyler kapiyorum yavas yavasErkek çok şanslı biri. Kafasına talih kuşu konmuş derler ya aynen öyle. Şansı yanındaki bayan mı yoksa maddi olarak mı bilmiyorum. Güzel bir birliktelik görünüyor.
Bu kadarrr :)
o şekil benim de dikkatimi çekti. ne diye yorumladım o an hatırlamıyorum da. aklıma ilk gelen dizinden bir rahatsızlığı olabileceğiydi. başka bi hastalık daha söyledim hep kötü hep kötü deme diye söylemedim onu
hee bak hatırladım sağlığıyla ilgili bir yolculuk yapabilir demiştim
Jadoloz iskambilde bakiyomusun sen bakarmisin banada esimle herseyi birakip suan oldugumz yerden gidebilecekmiyiz merak ediyorum esim ailesinden azgecebilecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?