hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

kız herkesı sıraya dizdin bakıyorum..sıra sevgılıde

hehe valla dizdi
canım sahur yapmaya gidiyorm şimdi. yazarsın geldiğimde bakarım çok uykum gelmemiş olursa. bakamazsam sabah bakarım :)

kız herkesı sıraya dizdin bakıyorum..sıra sevgılıde

hahahahah valla onun biraz özelini karıstırmak gerek arada diiiimiii amaaa hemde çaktırmadan ictiricem gizli gizli cekicem fotoğrafı

Yazıyorumm
ben kumral
sevgilim beyaz

not:afiyet olsun

Son düzenleme:
hahahahah valla onun biraz özelini karıstırmak gerek arada diiiimiii amaaa hemde çaktırmadan ictiricem gizli gizli cekicem fotoğrafı

Yazıyorumm
ben kumral
sevgilim beyaz

benım bildiğim bir şey varsa eğer; şeytan azapta gerek

Yazıyorumm
ben kumral
sevgilim beyaz

yine geçen seferki gibi çıktı :) tek farkı bu seferki kız açık tenli senin arkadaşın.

hahaha biri açık diğeri kapkara allahım ya sorun cıkarmayın kızlar eğer beni görüyor duyuyorsanız

hahaha biri açık diğeri kapkara allahım ya sorun cıkarmayın kızlar eğer beni görüyor duyuyorsanız

bu sefer ki kızı sevmedim iki kere açtım falı. birincide de gıcık oldum o kıza o yüzden yorumlamadan bi daha açtım dikkat et açık tenlilere. insan paranoya yapıyo ya konu sevggilisi olunca

bu sefer ki kızı sevmedim iki kere açtım falı. birincide de gıcık oldum o kıza o yüzden yorumlamadan bi daha açtım dikkat et açık tenlilere. insan paranoya yapıyo ya konu sevggilisi olunca

alalalla bu kız sevgilimemi sarkcak kız yoksa eğer öyleyse arkadasım değilde akrabam olabilir o insan

alalalla bu kız sevgilimemi sarkcak kız yoksa eğer öyleyse arkadasım değilde akrabam olabilir o insan

bilemedim işte. önce sevgilnin yanında çıktı kart. sonraki açışımda senin yanında çıktı. sen gene de pek inanma canım bizimki öylesine fal işte :)

Tienen, herşey senın şu başlığında başladı...

forum da kimi fal bakan kımı görsem peşine düşüp hemen atıyorum resimlerimi..

bu ne beaaaa,,, hastalık oldu .
bundan sonra yok bana fal mal...ben küçükken kazana düştüm.

Son düzenleme:
Jadolozzzzz banada

Eklentiler

• $11-08-12-17-24(001).webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $11-08-12-17-24.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $11-08-12-17-25(001).webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $11-08-12-17-25.webp
    3 KB · Görüntüleme: 57
  • $11-08-12-17-26(001).webp
    3 KB · Görüntüleme: 45
  • $11-08-12-17-26.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 45
aynen D iskambil sadece aşk icinmi bakılıyor? kariyer falan olamazmı

sanki roman okucam sandım ama sonu iyi bağlamıssın bende bilmiyordum kii bu kadar ilgi görülceğini iyiki açmışım hem eğlence hem fal hem sohbet

aynen yaa çıkamaz olduk burdan
ama şikayetçi değilim zman geçiyor sıkılmıyorum :)
gece gece bana kahve yaptırdınız birazdan koyucam fotoları

aynen koy şekil yorumlamaya calısırm hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…