takmıyor yası ilerlediği icinşuan icmeyi düsünmüyorumda zaten ama sana sevgilimin kahvesine baktırıcam ona ictiricem yakın zamanda icebilirse tabi tiksinir ona baktırmak istiyorum ama simdi bir iskambil bakabilirsin
kız herkesı sıraya dizdin bakıyorum..sıra sevgılıde
hahahahah valla onun biraz özelini karıstırmak gerek arada diiiimiii amaaahemde çaktırmadan ictiricem gizli gizli cekicem fotoğrafı
Yazıyorumm
ben kumral
sevgilim beyaz
not:afiyet olsun
hahahahah valla onun biraz özelini karıstırmak gerek arada diiiimiii amaaahemde çaktırmadan ictiricem gizli gizli cekicem fotoğrafı
Yazıyorumm
ben kumral
sevgilim beyaz
not:afiyet olsun
hahahabiri açık diğeri kapkara allahım ya sorun cıkarmayın kızlar eğer beni görüyor duyuyorsanız
bu sefer ki kızı sevmedim iki kere açtım falı. birincide de gıcık oldum o kıza o yüzden yorumlamadan bi daha açtım dikkat et açık tenlilere. insan paranoya yapıyo ya konu sevggilisi olunca
alalalla bu kız sevgilimemi sarkcak kız yoksaeğer öyleyse arkadasım değilde akrabam olabilir o insan
Tienen, herşey senın şu başlığında başladı...
forum da kimi fal bakan kımı görsem peşine düşüp hemen atıyorum resimlerimi..
bu ne beaaaa,,, hastalık oldu .
bundan sonra yok bana fal mal...ben küçükken kazana düştüm.
Kızlar bu babamın fincanı merak ediyorum acaba neler çıktı yorumlamak isteyen olursa sevinirim
Eki Görüntüle 486632 Eki Görüntüle 486633 Eki Görüntüle 486634 Eki Görüntüle 486635 Eki Görüntüle 486636 Eki Görüntüle 486637 Eki Görüntüle 486638
mrs.who bu babamın kahvesi yorumlarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?