hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

Yok bide utanmasaydin onada baska zaman bakim bebekli kariyim ben uyumam lazim jadoloza bakip kacicam

Jadoloz iskambilde bakiyomusun sen bakarmisin banada esimle herseyi birakip suan oldugumz yerden gidebilecekmiyiz merak ediyorum esim ailesinden azgecebilecek mi

bakarım ama soruna cevap olarak bakamam ki :) aşk falı adı altında hangi kartlar çıkarsa yorumluyorum :)
fal için kendinin ve eşinin ten rengini yazman yeterli :)

Jadolozcum sen herkesi sirtlamissin hep vericisin ama karsiligini cogunlukla gorememissin ah ettigin bir insan var ahin cikacak ve sen uzuleceksin keske olmasaydi diye adak cikmis ufak bisey agac cikmis gittikce yeseriyo hanenin icinde agac ferah dilektir ve bu hanenin ortasinda buyumeye baslamis erkek bebek cikmis ya olacak yada bir sevinc yasayacagin icin erkek bebek olarak gozukmus bu kadar iskambilde istiyom bennnn

Şimdi ben yorumlucam sekillere göre burda yakın arkadasların saydığın kisilerle aranı acmak isteyen birisi var yanınıza sinsice yaklasabilir kıskanıyor ki acmak istiyordur.Sonra burda saçları tepeden toplu önlerinde kısa percem olan burnu karakteristik sigara icenn birazda sert mizaclı bir kadın var ve bu kadının poposuda cıkıntılı j-lo gibi ve bu kadın yine ona benzeyen bebekli biriyle bağlantılı ama o bebekli kisi nedense zayıf seninle ne alakaları var cözemedim :S

bakarım ama soruna cevap olarak bakamam ki :) aşk falı adı altında hangi kartlar çıkarsa yorumluyorum :)
fal için kendinin ve eşinin ten rengini yazman yeterli :)

Ikimizde kumraliz amele yaniklari haric oglumda biyazzzz avatardaki :))

teşekkür ederim canım ah etmem de Allah'a havale ederim hak ettiyse çıksın canım bana ne
adağım var dileğim gerçekleşirse :) evli değilim o zaman sevinçli haberdir :)

kızı da tarif ettin yaptığı şeyi de :) hayırlısı :) teşekkür ederim canım devamını bekleriz artık :)

burda uzun boylu bir adam var ve sana geliyo galiba sonra aile arasında bir konusma gececek baban yada abin varsa eğer seni ikaz edebilir uyarabilir

Ben daha acik tenliyim canim

aranızda aşk sevgi devam ediyor. sizden yana bir sıkıntı görünmemiş burda. araya girmiş aile kartı var ama sorun olduğunu bildiğim için sorun olarak yorumluyorum. yoksa yapıcı mı yıkıcı mı bilemiyorum. eşinin sorunları çok büyük. bu sorunlarla ilgili kumral bir bayanla görüşüyor. akıl danışıyor olabilir. bir esmer birinin kalbi çıkmış ama alakasız bi yerde çıkmış. kumral bayanla ilgili biri. bu kadar canım

yikici esmer himmmm kumral bagyannnn geyik mi etti yoksa beni bu adam

ayyy kötü bisey olmasin :18:

bende ayni seyi gordum canim sana dogru gelen biri var ama onun gelisi bir suru lafi sozude getiriyo sevincini sıkıntiya donusturecek ama uzun surmeyecek 2 kisi bir yola cikacaksiniz ve sıkıntini unutacaksin

bende ayni seyi gordum canim sana dogru gelen biri var ama onun gelisi bir suru lafi sozude getiriyo sevincini sıkıntiya donusturecek ama uzun surmeyecek 2 kisi bir yola cikacaksiniz ve sıkıntini unutacaksin[/QUOTE]

ay insallah neler olacaksa olsun artik bitsin hersey güzel günler gelsin

Kuyruğu upuzun bir gelinlk gördüm ben :) sanki bir peri uzanmış dileklerini söyle demiş hemen de gerçekleştirmiş hepsini. İdrar yollarınla ilgili bir şikayetin mi var? İ harfi gördüm hayatında bir yenilik görünüyor. Antalyayla bi bağlantın vaar mı :) ne çok soru sordum
Canım kafan çok karışacak hazırlıklı ol buna. Olumsuz görünmüyorlar ama seni çok karmaşaya sokuyor. Tüm olanakları iyi değerlendir ona göre karar ver. Biriyle küsmüşsün bayram da yaklaşıyor küslük olmaz :) bikaç yerde 4 rakamı vardı 4 vakt derler ne içinse artık :) nazar duası falan okut bi de kendine. Çok göz var üzerinde ve seni etkiliyor

mrs.who laf söz getiriyor demis ya belki bu yüzden ailenden birisi konusabilir seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…