hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

ben bütün fallara baktım burdan pek hoşuma gitmedi

aynen bende hepsine baktim ama su fali biliyo gibi geldi tamamen tesadüf herhalde

hepimize kahve yaptım gızlar ay o su falı yalan ya birde kızlar birseey sorucam bir fincana birden fazla yorum yapmak falı bozarmı?

hepimize kahve yaptım gızlar ay o su falı yalan ya birde kızlar birseey sorucam bir fincana birden fazla yorum yapmak falı bozarmı?

benim bildigim hemen yikatiyorlar fincani yada kaziklanmis olabilirim yikiyayim diye
sanirim bir kere bakilan fala tekrar bakilmiyor:26:

biz arkadas ortamında pes pese bakıyoruz valla bir fincana herkes farklı yorum yapıyo ama bahsettikleri ortak bir konu oluyor sonucta fal yani heerşey Allah'ın elinde saniyesinde değiştirir olacağıda varsa

neden mutsuzsun ceylin? mutsuzum diyip fal baktırınca mutsuz oluyorum hakiketen.
benim bildiğim de bir kişi bakar sadece fala ama ben çok önemsemiyorum.

biz arkadas ortamında pes pese bakıyoruz valla bir fincana herkes farklı yorum yapıyo ama bahsettikleri ortak bir konu oluyor sonucta fal yani heerşey Allah'ın elinde saniyesinde değiştirir olacağıda varsa

aynen canim biz eglenmemize bakalim sonucta fala inanma falsizda kalma demisler

ceylin ben birazcık baktım fotolara şekil yorumladığım için Burda bir A harfi gördüm ve yanında kalp var isminde A geçen birisinemi aşıksın birde duvaklı birini gördüm sankim bu A harfiyle aralarında aşk var sankim

neden mutsuzsun ceylin? mutsuzum diyip fal baktırınca mutsuz oluyorum hakiketen.
benim bildiğim de bir kişi bakar sadece fala ama ben çok önemsemiyorum.

buakşam icim sıkılıyor mutsuz olma jadaloz sen neden mutusz oluyorsun tamam demiyorum mutsuzum diye (

evet a harfi var icinde a harfi sevdiğim kişinin adında ve soyadında var tienen baska ne gördn o duvaklı benmiyim evlilik mi gördün tienen

Bugünlerde çok mutlu olacağın bir şey yaşayacaksın. Yüzündeki gülümsemeye kendin bile inanamıyorsun o kadar büyük yani.
Bir erkek bir bayanın önünde diz çökmüş artık ilanı aşk mı ediyor evlilik mi teklif ediyor bilemiyorum.
Büyük bir aşk görünüyor ama bu aşk için içinde ufacık bir şüphe var. Şüphe etmeni gerektirecek bir durum görünmüyor. Yakınlarından biri sana karşı fesatlık düşünüyor. Bir erkek var orta yaşlı, bıyıklı, gıdısı olan biri. İki güzel düşüncesi vaar seninle ilgili.
Bu kadar.

evet a harfi var icinde a harfi sevdiğim kişinin adında ve soyadında var tienen baska ne gördn o duvaklı benmiyim evlilik mi gördün tienen

sen olabilirmisin acebaaa gelinliğini nasıl düsünüyorsun bu gelinlik dar kesim abartılı kabarık değil göğüslerin ön planda sanırım büyükmü göğüsler? çıkıntınmı var göbekten?
saçların toplu valla boyda orta 1.60 üstü gibi sanki

inşallah umarım keşke hersey fallardaki gibi olsa mutluluk olsa aşk olsa okadar ihtiyacım varki yüzümün gülmesine umarım o erkek sevdgimdir o bayanda benimdr büyük bir aşk demişsin ya canım bu olan bir aşkmı yoksa yeni bir aşk mı ?

aştın sen kendini aştın :) boy bile verdi ya
schmetterling89 isyan edelim gel

bilmem. hangisini seçersen o olsun :)

gızım benden uzun bir bayan duruyor orda ben 1.58 olduğuma göre hahahaha

canim hep olumlu düsün ve mutlu olmaya calis

evet dar kesim abartılı olucak biraz kabrk da değil göğüslerim kücük ama ön planda olmalı göğüslerim benim saçlarımı nasıl yaptırırım blmyrm tam düşünmedm onu boyda 1.60 üstü dogru bildiin tienen :) o kz benmiyim acaba ben olabilmem icin erkek arkadaşımla barşmam lazım ayrıldk cnkü bz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…