- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
hepimize kahve yaptım gızlaray o su falı yalan ya birde kızlar birseey sorucam bir fincana birden fazla yorum yapmak falı bozarmı?
hepimize kahve yaptım gızlaray o su falı yalan ya birde kızlar birseey sorucam bir fincana birden fazla yorum yapmak falı bozarmı?
biz arkadas ortamında pes pese bakıyoruz valla bir fincana herkes farklı yorum yapıyo ama bahsettikleri ortak bir konu oluyor sonucta fal yani heerşey Allah'ın elinde saniyesinde değiştirir olacağıda varsa
neden mutsuzsun ceylin? mutsuzum diyip fal baktırınca mutsuz oluyorum hakiketen.
benim bildiğim de bir kişi bakar sadece fala ama ben çok önemsemiyorum.
ceylin ben birazcık baktım fotolara şekil yorumladığım için Burda bir A harfi gördüm ve yanında kalp var isminde A geçen birisinemi aşıksın birde duvaklı birini gördüm sankim bu A harfiyle aralarında aşk var sankim
Eki Görüntüle 487409 Eki Görüntüle 487424 Eki Görüntüle 487423 Eki Görüntüle 487422 Eki Görüntüle 487421 Eki Görüntüle 487420 Eki Görüntüle 487419 Eki Görüntüle 487418 Eki Görüntüle 487417 Eki Görüntüle 487416 Eki Görüntüle 487415 Eki Görüntüle 487414 Eki Görüntüle 487413 Eki Görüntüle 487412 Eki Görüntüle 487411 Eki Görüntüle 487410 Eki Görüntüle 487425
net olmaz diye büsrü cektim arkdaşlar oyüzden bukadar cok anlayan varsa baksın lütfenn cok mutsuzum
evet a harfi var icinde a harfi sevdiğim kişinin adında ve soyadında var tienen baska ne gördn o duvaklı benmiyim evlilik mi gördün tienen
Bugünlerde çok mutlu olacağın bir şey yaşayacaksın. Yüzündeki gülümsemeye kendin bile inanamıyorsun o kadar büyük yani.
Bir erkek bir bayanın önünde diz çökmüş artık ilanı aşk mı ediyor evlilik mi teklif ediyor bilemiyorum.
Büyük bir aşk görünüyor ama bu aşk için içinde ufacık bir şüphe var. Şüphe etmeni gerektirecek bir durum görünmüyor. Yakınlarından biri sana karşı fesatlık düşünüyor. Bir erkek var orta yaşlı, bıyıklı, gıdısı olan biri. İki güzel düşüncesi vaar seninle ilgili.
Bu kadar.
sen olabilirmisin acebaaagelinliğini nasıl düsünüyorsun bu gelinlik dar kesim abartılı kabarık değil göğüslerin ön planda sanırım büyükmü göğüsler? çıkıntınmı var göbekten?
saçların toplu valla boyda orta 1.60 üstü gibi sanki
inşallah umarım keşke hersey fallardaki gibi olsa mutluluk olsa aşk olsa okadar ihtiyacım varki yüzümün gülmesine umarım o erkek sevdgimdir o bayanda benimdr büyük bir aşk demişsin ya canım bu olan bir aşkmı yoksa yeni bir aşk mı ?
inşallah umarım keşke hersey fallardaki gibi olsa mutluluk olsa aşk olsa okadar ihtiyacım varki yüzümün gülmesine umarım o erkek sevdgimdir o bayanda benimdr büyük bir aşk demişsin ya canım bu olan bir aşkmı yoksa yeni bir aşk mı ?
aştın sen kendini aştın :) boy bile verdi ya
schmetterling89 isyan edelim gel
sen olabilirmisin acebaaagelinliğini nasıl düsünüyorsun bu gelinlik dar kesim abartılı kabarık değil göğüslerin ön planda sanırım büyükmü göğüsler? çıkıntınmı var göbekten?
saçların toplu valla boyda orta 1.60 üstü gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?