- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
aştın sen kendini aştın :) boy bile verdi ya
schmetterling89 isyan edelim gel
evet dar kesim abartılı olucak biraz kabrk da değil göğüslerim kücük ama ön planda olmalı göğüslerim benim saçlarımı nasıl yaptırırım blmyrm tam düşünmedm onu boyda 1.60 üstü dogru bildiin tienen :) o kz benmiyim acaba ben olabilmem icin erkek arkadaşımla barşmam lazım ayrıldk cnkü bz
bilmem. hangisini seçersen o olsun :)
evet dar kesim abartılı olucak biraz kabrk da değil göğüslerim kücük ama ön planda olmalı göğüslerim benim saçlarımı nasıl yaptırırım blmyrm tam düşünmedm onu boyda 1.60 üstü dogru bildiin tienen :) o kz benmiyim acaba ben olabilmem icin erkek arkadaşımla barşmam lazım ayrıldk cnkü bz
Eki Görüntüle 487435 Eki Görüntüle 487434 Eki Görüntüle 487436 Eki Görüntüle 487437 Eki Görüntüle 487438 Eki Görüntüle 487439
benim fallarım niye hep böyle karışık çıkıyor ya
canim hep olumlu düsün ve mutlu olmaya calis
boyum 1.66 canım :):)ceylin boyun kac ?
katılıyorum bize evleniyosun de havalardan topla sonravallaha yaa bizide evlendirin artik isim boy tarih hersey kabul
ne kadar oldu ayrilali ? ay cok soru soruyorum
ne bebeği kız
istemeye gelirler seni öyle barısmıs olursunuz belkisaçlarını masalı dağınık topuz yaptır ama hafif topuz olsun ayy evlenesim geldi göğüslerini dar kesimde ortaya cıkarırlar merak etme dekolte yaparlar boyuna göre süper olur
1 ay oldu canım yok soru sorabilirsin tabkide
erkek bebek ama senin degil aile akraba olabilir
Eki Görüntüle 487435 Eki Görüntüle 487434 Eki Görüntüle 487436 Eki Görüntüle 487437 Eki Görüntüle 487438 Eki Görüntüle 487439
benim fallarım niye hep böyle karışık çıkıyor ya
katılıyorum bize evleniyosun de havalardan topla sonra
canım diz çökmüş falan demiştim ya gönlünü alıyordur belki orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?