hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

ne kadar oldu ayrilali ? ay cok soru soruyorum

istemeye gelirler seni öyle barısmıs olursunuz belki saçlarını masalı dağınık topuz yaptır ama hafif topuz olsun ayy evlenesim geldi göğüslerini dar kesimde ortaya cıkarırlar merak etme dekolte yaparlar boyuna göre süper olur

vallaha yaa bizide evlendirin artik isim boy tarih hersey kabul
katılıyorum bize evleniyosun de havalardan topla sonra

canım diz çökmüş falan demiştim ya gönlünü alıyordur belki orda.

inşllah canım benm inşllh öyle birşey olur ama daha erkek arkadaşım askere bile gtmedi gelse istemeye beni bir nişan yapsak süper olur ya ben beklerim onu sorun değil :)) saçlarım sarı aynen böyle sac modeli istyorum bu gelinliğin üst kısmı gbi istyorum ya gelinliğimide ahh keşke gelseler

Harbi ne kadar çok karışık burda şekilleri çözmek zor oluyo ama T harfi var kim bu T harfi sonra bu T harfinin çevresinde birileri var hatta C harfli birisi var yanyanalar ayrıca bir sürü insan var allahım korkunc suratlılar kendi akradaslarının bile arkasından konusuyolar ağızları durmuyo kocaman sonra sen hiç ummadığın anda birisiyle nedensiz tanışıcaksın kalabalık bir ortamdasın sürekli ordan oraya gidiyosun galiba galiba bayramı gördüm

Son düzenleme:
katılıyorum bize evleniyosun de havalardan topla sonra

canım diz çökmüş falan demiştim ya gönlünü alıyordur belki orda.

belki de canım benim ya gelmesini okadar istyrmki bu gece faceyide kapatcam haber alamasın benden onunfacesi yok ama arkadaşları ablası var kesin haberi vardır benden ben 1 aydr ondan haber alamıyorum hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…