- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
ohooooo gelinlik fotolarida geldi
Harbi ne kadar çok karışık burda şekilleri çözmek zor oluyo ama T harfi var kim bu T harfisonra bu T harfinin çevresinde birileri var hatta C harfli birisi var yanyanalar ayrıca bir sürü insan var allahım korkunc suratlılar kendi akradaslarının bile arkasından konusuyolar ağızları durmuyo kocaman sonra sen hiç ummadığın anda birisiyle nedensiz tanışıcaksın kalabalık bir ortamdasın sürekli ordan oraya gidiyosun galiba galiba bayramı gördüm
hayirlisi canim umarim barisirsiniz hayirliysa seviyosa gelir zaten
bak ben sevgilimle 1 ay ayrı kaldım allahım senin gibi öldüm yeniden dirildim fallar baktırdım bir sürü herkes dediki aklında baska kızlar var tabi forumda baktırmadım ablamın arkadaslarına...Sonra ondan ümidimi kestim cünkü gerçekten kızlarla takılmaya baslamıstı ama arkadas olarak..Bende dönüsü olmayacağını düsündüm cünkü benim sevgilim kızlarla gününü gün ediyorsa daha bitmiştir bu kafaya sahibim facemden silmistim zaten duvarımı bilerek açmıstım hergün beni takip ettiğini anladım sonra kapadım kendimi geri çektim ama bende gurur var kendimi sıktım hic aramadım laf sokuslarını izledim gözüme gözüme neler soktubelki de canım benim ya gelmesini okadar istyrmki bu gece faceyide kapatcam haber alamasın benden onunfacesi yok ama arkadaşları ablası var kesin haberi vardır benden ben 1 aydr ondan haber alamıyorum hic
umarım canım ya bensiz yapamayn adam 1 aydr nasıl duruyr anlamıyorum zaten
canim erkeklerin hepsi böyle biz neler yapiyoruz baktirmadigimiz fallar kalmiyor ama onlar disa vurmuyor iste kendi kendilerine yasiyorlar acilarini
kız benimki benim yansımamı görüyomus hahahahahah:
Harbi ne kadar çok karışık burda şekilleri çözmek zor oluyo ama T harfi var kim bu T harfisonra bu T harfinin çevresinde birileri var hatta C harfli birisi var yanyanalar ayrıca bir sürü insan var allahım korkunc suratlılar kendi akradaslarının bile arkasından konusuyolar ağızları durmuyo kocaman sonra sen hiç ummadığın anda birisiyle nedensiz tanışıcaksın kalabalık bir ortamdasın sürekli ordan oraya gidiyosun galiba galiba bayramı gördüm
Eki Görüntüle 487444 Eki Görüntüle 487445 Eki Görüntüle 487446 Eki Görüntüle 487447
kizlar bu benim sevdicegimin fali bi el ativerin
sevgilinin annesini hiç gördünmü?
bak ben sevgilimle 1 ay ayrı kaldım allahım senin gibi öldüm yeniden dirildim fallar baktırdım bir sürü herkes dediki aklında baska kızlar var tabi forumda baktırmadım ablamın arkadaslarına...Sonra ondan ümidimi kestim cünkü gerçekten kızlarla takılmaya baslamıstı ama arkadas olarak..Bende dönüsü olmayacağını düsündüm cünkü benim sevgilim kızlarla gününü gün ediyorsa daha bitmiştir bu kafaya sahibim facemden silmistim zaten duvarımı bilerek açmıstım hergün beni takip ettiğini anladım sonra kapadım kendimi geri çektim ama bende gurur var kendimi sıktım hic aramadım laf sokuslarını izledim gözüme gözüme neler soktukonusmadım hic bu hic ummadıgım anda aradı beni tersledim sonra aramalarn devamı geldi bahane türetti bir sürü görüstük benim barısmaya niyetim yoktu bir sürü açıklama yaptı ama anladımki ayrı kaldığımız süre zarfında baya düsünmüs tasınmıs baska kızların ben gibi olamicaklarını hepsinin bos oldugunu anlamıs yani demem oki bu ayrılık erkeklere baya yarıyo ciddi bir iliskide ayrılık yasıyorlarsa eğer
nasil yani
barlarda takılırken birden beni görüyomus sanki onu orda görüp kızıcam sanıyomus hayalleniyomus iste kafası iyiykenöf niye hatırladımki simdi eksiyi ya sinir oldum bana nasıl yaptı böle seleri odun da iste anlamaz erkek
jadaloz sen evlimisin kayınvalidemii
peki barıştınız mı şimdi canım devam ediyomusunuz ben ayrıldığım erkek arkadaşımın ilk sevdgiyim herkez bunu söyler onun bende baska oldugunu beni delilier gibi sevdgini herkez söylerdi cok değiştini ailesi bile der hep biz sende gördük oğlumuzu böyle derler hep ve ilk uzun ilşkisi benimle kmseyi sevmemş kimseyi ailesyle tanıştrmamş hep gününü gün etmiş önceden takılmalık varmıştı yannda önceden bendede nezman fal baktrsam onun bana dönecegi cıkıyor ben facemi kapatıcam bu akşam yhatarken benden haber alamasın merak etsin beni o face kullnmıyor ama benden haberi vardr eminim bana daha 2 ay önce bundan ayrılmadan önce bana dediği lafları hic unutmam senin sonun benimle olucak sen benden baskasyla olamazsn bende senden baskasıyla olamam demişti gözlermn icine nasıl bakmıştı neler neler söylemşti bana simdi inanamıyorum be arkdaşım cok zor yaşadıklarım ben ayrıldktan snraki 2 gün ona allah belanı versn dedm neler neler dedm ondn snra ertesi gğn kaza yapıyormuştu kör bi adamı eziyormuştu snra birdahada bişey demedm allaha bıraktım cok canım yandı benm hic unutmam 4 gün boyunca onun polarıyla yattım o sıcaklarda kendime gelemedm hic ayrılmdan önce hergn arardı beni ablası ananesi ailesi hep arardı ayrıldık aramadılar beni hic ablasına dediğimde inan ceylincim sen hic üzülme diye aramıyoruz aklına getrp seni üzmeyelm diye aramıyoruz dedi ve brdhada aramadı cok şaşırıyorum cok biz cok ciddiydik ilşkimizi ciddi yapanda hep erkek arkdaşmdı
canim buralarda okudugum kadariyla sen cok mutlusun hic eskiyi düsünme hatirlama bile mutlu olmana bak
Eki Görüntüle 487444 Eki Görüntüle 487445 Eki Görüntüle 487446 Eki Görüntüle 487447
kizlar bu benim sevdicegimin fali bi el ativerin
tienen neden sordun annesini canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?