- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
yine aynı seyleri yapsa ağlarım ama ona belli etmem neden mutsuzluğumla onu tatmin ediyiimki? hayata 1 kere geliyorsun ve ölüm denen bir şey var onunla ömür boyu mutlu olmak istiyorum ama olurda bir gün bırakıp giderse yalvarmak istemem ona gerçekten seviyorsa hayırlıysa kalsın ufak seylerden mutlu olmak gerek
benim sevgilimde seninki gibiymiş eskiden tek ciddi iliskisi bendim o kimse sen gibi olamıcak kimseyle evlenmeyi düsünmem daha bu saatten sonra senide kimse ben gibi sevemez dedi barıştık ama insanların içlerini bilemezsin benimki akrep erkeği ona fazla güvenmem benhani güvenirim ama kendim kadar güvenmem ona kimseye güvenmem ama çok seviyorum onu oda beni çok seviyormus hatta benden daha cok seviyormus söylüyor ama işte insan %100 emin olamyorki hep süpheli yaklasır aşkta ciftler birbirlerine
Senin kayınvalide de e harfi var mı? Bir kadın var e harfi görünüyor onda. Sürekli bi genç kızla karşı karşıya gelmiş. Yüreği temiz sevdiceğinin, işi hep rast gidiyor. Uzun ve gür saçları olan bir bayan var(sen misin ki :)) 3 vakte kadar güzel bir olay yaşıyor. Z harfi gördüm bi de. İçim sıkıldı faldan, aslında sıkıntılı bi fal değil ama niye böyle oldu bilemedim.
bir kadın varda kısa saçlı saçları boyalı galiba sarı gibi yada balyaj var
benim icim biraz sikintili onun niyetine ben ictim ondan olabilir mi acaba
evet e harfi var isminde biz hic görüsmedik
saclarim sirtimda belime azicik kaldive gür sacliyim
olabilir canım, sevgilin okumayacak demi bunları ona göre yazıcam bişeyler daha
kkısmetinizde varsa yine bir şekilde oluyor çok fazla üzerinde durmamak gerek. erkekler gerçekten bizim gibi değil. ne üzüldükleri belli ne üzülmedikleri. kendini yiyip bitirme sen de ceylin. face fln kapatıcam demişsin bence hiç gerek yok. dönecekse her şekilde döner zaten.
evli değilim canım nişanlıyım :)
hayir canim okumayacak cekinmeden yaz
canım benim bahsettiğim o balyajlı kadın cıktı iste falda sanırım annesini dinliyor annecimi biraz cünkü annesi cıkmıss kocaaman faldaa
ayrıca sevgilime niyet ederek kahve icmek olabilir mi kiiben ictim sahur yapıp gelicem o zaman yüklerim fotoları burdamısınız uyumuyosunuz dimi?
ben bile soğudum kız kaynanandan fettan biri gibi hissettim. umarım öyle değildir zorluk çekmezsin :18:
jadaloz senin yerinde olmak istedim şimdi bizde sözlüydük nişanlanıcaktık bu yaz büyük nişan yapıcaktık bakalım dönücekmi gittiğim mekanların önünden gecti gecen akşam arabasyla 3 kez plakasndan tanıdım ama yüzünü göremedim onun takp ediyor sanırım beni .
canım benim bahsettiğim o balyajlı kadın cıktı iste falda sanırım annesini dinliyor annecimi biraz cünkü annesi cıkmıss kocaaman faldaa
ayrıca sevgilime niyet ederek kahve icmek olabilir mi kiiben ictim sahur yapıp gelicem o zaman yüklerim fotoları burdamısınız uyumuyosunuz dimi?
vallaha bende korkuyorum z harfide kardesi olabilir
ben de korkuyordum tanışmadan önce. sevmediklerini düşünüyordum bahane buluyorlardı bana, boyu kısa çocuklarınız kısa olacak diye. sonra eciş bücüş oldular oğulları laflarını dikkate almayınca. şimdi gelinim ne kadar güzel boyu posu tam yerinde aman kızım sen yorulma aman kızım tırnakların kırılır bulaşıkları ben yerleştireyim oldu
sevgilinin iplerini eline iyi geçir gerisi tınn der geçersin canım
canım ben de zamanında yaşadım benzer şeyler. ve kaderinde olduğunu hissettiğin adam çıkıveriyor karşına. ben de yeni nişanlandım 2 ay bile olmadı daha. 7 yıl birbirimizi istedik ama engeller vardı hep, birbirimize bile söyleyemedik. başkaları girdi hayatımıza ama 7 yılın ardından nişanlandık. kısmetinde varsa her ne olursa olsun bulacaktır seni
teşekkürderim jadaloz okadar rahatlattınki beni bu gece suan iyiyim biraz daha diyebilirim cok sağol arkadaşım ya dua edin benim icin hep olurmu canlarım ya
insallah canim hayirlisi ama icim cok sikiliyor yaaa
teşekkürderim jadaloz okadar rahatlattınki beni bu gece suan iyiyim biraz daha diyebilirim cok sağol arkadaşım ya dua edin benim icin hep olurmu canlarım ya
tienen senin canın bişeye sıkılmış icinde sıkıntı ettiğin birşey var o şey icine sıkıntı yapmışsın sanki oturmuş artık icine yüreğinin ortasına skıntı yaptıgın şey birde sanrki tabakda el işareti parmak işareti var gbi bişey gördüm birisi seni mi gösteriyor acaba birilerine ne öyle demek istedim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?