hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

aynen canim cok beklenti olunca umutsuzluk mutsuzluk oluyor

hadi ya inşşllh bizde barışırz canım ayrıldgımız gece abime dediği seyler ailevi sorunlarım var ceylini cok üzüyorum ben ona yanstyrm olmuyor ben yapamıyorum demiş yapamam abi demiş abime bana da bunu gösterdi neden olarak baska hicbir endenimz yoktu benim kiside kova burcu

benim icim biraz sikintili onun niyetine ben ictim ondan olabilir mi acaba

evet e harfi var isminde biz hic görüsmedik
saclarim sirtimda belime azicik kaldi ve gür sacliyim

kkısmetinizde varsa yine bir şekilde oluyor çok fazla üzerinde durmamak gerek. erkekler gerçekten bizim gibi değil. ne üzüldükleri belli ne üzülmedikleri. kendini yiyip bitirme sen de ceylin. face fln kapatıcam demişsin bence hiç gerek yok. dönecekse her şekilde döner zaten.

evli değilim canım nişanlıyım :)

jadaloz senin yerinde olmak istedim şimdi bizde sözlüydük nişanlanıcaktık bu yaz büyük nişan yapıcaktık bakalım dönücekmi gittiğim mekanların önünden gecti gecen akşam arabasyla 3 kez plakasndan tanıdım ama yüzünü göremedim onun takp ediyor sanırım beni .

canım benim bahsettiğim o balyajlı kadın cıktı iste falda sanırım annesini dinliyor annecimi biraz cünkü annesi cıkmıss kocaaman faldaa
ayrıca sevgilime niyet ederek kahve icmek olabilir mi kii ben ictim sahur yapıp gelicem o zaman yüklerim fotoları burdamısınız uyumuyosunuz dimi?

evet canim anneci :26::18:

afiyet olsun

canım ben de zamanında yaşadım benzer şeyler. ve kaderinde olduğunu hissettiğin adam çıkıveriyor karşına. ben de yeni nişanlandım 2 ay bile olmadı daha. 7 yıl birbirimizi istedik ama engeller vardı hep, birbirimize bile söyleyemedik. başkaları girdi hayatımıza ama 7 yılın ardından nişanlandık. kısmetinde varsa her ne olursa olsun bulacaktır seni

iç iç :) ben buralardayım bişeyler yer gelirim yine :)

vallaha bende korkuyorum z harfide kardesi olabilir

ben de korkuyordum tanışmadan önce. sevmediklerini düşünüyordum bahane buluyorlardı bana, boyu kısa çocuklarınız kısa olacak diye. sonra eciş bücüş oldular oğulları laflarını dikkate almayınca. şimdi gelinim ne kadar güzel boyu posu tam yerinde aman kızım sen yorulma aman kızım tırnakların kırılır bulaşıkları ben yerleştireyim oldu
sevgilinin iplerini eline iyi geçir gerisi tınn der geçersin canım

insallah canim hayirlisi ama icim cok sikiliyor yaaa

insallah canim hayirlisi ama icim cok sikiliyor yaaa

tanıştıktan sonra değişirler canım sevseler de sevmeseler de gelinleri olacaksın, seviyor gibi yapmak zorundalar. birlikte yaşamayacaksan çok da umursama. çoğu insan eşinin ailesiyle sorun yaşıyor zaten önemli olan senin ve sevdiğinin ailelerinizin lafına bakarak birbirinizi kırmamanız. mutlu olmanızı çok isterim sorunlarınız hallolur umarım en kkısa zamanda

teşekkürderim jadaloz okadar rahatlattınki beni bu gece suan iyiyim biraz daha diyebilirim cok sağol arkadaşım ya dua edin benim icin hep olurmu canlarım ya

senin de gönlünden geçenler olur inşallah canım, sevindim iyi hissetmene

tienen senin canın bişeye sıkılmış icinde sıkıntı ettiğin birşey var o şey icine sıkıntı yapmışsın sanki oturmuş artık icine yüreğinin ortasına skıntı yaptıgın şey birde sanrki tabakda el işareti parmak işareti var gbi bişey gördüm birisi seni mi gösteriyor acaba birilerine ne öyle demek istedim canım :)

kız parmakla beni gösteren abaza türk erkekleridir kim olabilir ki hahahahah türkiyede kadın olmak zooorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…