hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

Ooo romantik anlar görüyorum :)
Ya senin şu arkadaşını sevmedim kimse bu. İskambilde de çıkmıştı demi. Bugün bende bi olumsuz hissiyat var ama hadi hayırlısı.
İçindeki olumsuz duyguları pöykürtmüşsün dışarı :) canım baban sanırım bu. Öyle bi sarıp sarmalamış ki haneyi. Size çok iyi gibi görünmeye çalışmış ama sıkntılı çıkmış. Böbrek rahatsızlığı olan var mı ailende. İyi görünüyor ağrı falan çeken varsa, kötü görmedim.
Bu kadar canım.

kız bellimi olur birisi beğenmiştir belki brine öneriyorlar seni :) evet türkiye kadın olmak zor canım hemde cok zor

şaka bir yana eleştiren çok beni akrabalarımdan falan iyi yada kötü bizim akrabalar biraz dıslayıcıda

benim böbrekten problemim varda ağrım yok yani fazla ağrılı geçirmedim hastalığı ama babamda olabilir belki onda eskiden vardı.Ya benim arkadasımın tipini tarif edebilsen keske dileğim olcakmı kız

şaka bir yana eleştiren çok beni akrabalarımdan falan iyi yada kötü bizim akrabalar biraz dıslayıcıda

hadi ya ozman onlar snei gösteriyorlar birilerine canım ayrıca bırak istediğni dışlasınlar canım senin insanlığın sende olsun takma kimseyi bişey de deme onlara sen insanlığından birşey kaybetmezsin onlar sana kötü davrandkca sen onlara iyi davranki insanlık görsünler :)

kız çocuğuz rahatız babamız ayrım yapmyor bu yüzden zaten ne oluyorsa haklısın dediklerine katılıyorum :)

kız çocuğuz rahatız babamız ayrım yapmyor bu yüzden zaten ne oluyorsa haklısın dediklerine katılıyorum :)

bu bizdede oluyor inan canım ama kimseyi takmıyorum hehe diyorum geciyorum hepsine evet diyorum siz haklısın falan yapıyorum boyum kısalmicak nede olsa canım haklsınız de gec :.)

o değilde tabağımda mevlana gibi oturmus bir adam gördüm hönkkkkk

evet baban diye yorumladım onu ben :)
arkadaşın yüzü küçük olan biri minyon. tatlı bi yüzü var. o değilde böyle yorum yapınca ara açıyo gibi hissediyorum kendimi. eğlencesine diye bakıyoruz da arkadaşlarından soğuycan benim yüzümden bi daha demicem :)

arkadaş dersen hiçte aram açılsa bozulmam dost diyeceksinki üzüleyim çünkü benim arkadaştan kastım okuldaki kisiler yada iş arkadasları dostlarım genelde o çevreden olmazda kuyunu kazar cünkü okulda olsun iste olsun

faldan samimiyet ölçüsü alamıyoruz kız nerden bileyim :)
sevgilinde gözü olanın gözü çıksın

faldan samimiyet ölçüsü alamıyoruz kız nerden bileyim :)
sevgilinde gözü olanın gözü çıksın

bu bahsettiğin kisi kısa boylu ve renkli gözleri varsa eskiden beri gözü var D: ve arkadasım değil akraba ama arkadas gibiydik hala selamlasırız ama mesafeliyim büyük ihtimal ondan bahsediyorsun sevgilimi sorar dururdu millete yada bana hal hatır sorcagna ilk o napıyo? nasıl falan filan hatta bir falımda arkadasım demisti o senin sevglinden hoslanıyodu diye ...

gözlerinin rengine bişey diyemem de minyon dedim zaten :)
öyle akraba da düşmanıma bile vermesin. cinnet geçirtir insana. iyi sabırlısın ben olsam saçını başını yolardım

1,5 seneye yakın konusmadım onunla sadece bundan dolayı değil kazık attı bana simdi konusuyorsam bile mecbur kalabalık ortamda konusuyorum bayramda vs. ama kuzene anlatıyormus benim sevgilim şöyle olmalı böyle olmalı sunlara merakı olmalı tarif ettiği benim sevgilim yalnız idol olarak beni secmiste yanlıs yapmıs büyüyünce değişir belki

konudan bayaaaa bi alakasiz bisey sorcam kizlar

ben yarin dis doktoruna gidicem ve disime krem sürdürcem orucu bozar mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…