- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
kız parmakla beni gösteren abaza türk erkekleridir kim olabilir ki hahahahahtürkiyede kadın olmak zooorrr
kız bellimi olur birisi beğenmiştir belki brine öneriyorlar seni :) evet türkiye kadın olmak zor canım hemde cok zor
tanıştıktan sonra değişirler canım sevseler de sevmeseler de gelinleri olacaksın, seviyor gibi yapmak zorundalar. birlikte yaşamayacaksan çok da umursama. çoğu insan eşinin ailesiyle sorun yaşıyor zaten önemli olan senin ve sevdiğinin ailelerinizin lafına bakarak birbirinizi kırmamanız. mutlu olmanızı çok isterim sorunlarınız hallolur umarım en kkısa zamanda
insallah canim ya olumlu düsünmekten baska carem yok
benim böbrekten problemim varda ağrım yok yani fazla ağrılı geçirmedim hastalığı ama babamda olabilir belki onda eskiden vardı.Ya benim arkadasımın tipini tarif edebilsen keskeOoo romantik anlar görüyorum :)
Ya senin şu arkadaşını sevmedim kimse bu. İskambilde de çıkmıştı demi. Bugün bende bi olumsuz hissiyat var ama hadi hayırlısı.
İçindeki olumsuz duyguları pöykürtmüşsün dışarı :) canım baban sanırım bu. Öyle bi sarıp sarmalamış ki haneyi. Size çok iyi gibi görünmeye çalışmış ama sıkntılı çıkmış. Böbrek rahatsızlığı olan var mı ailende. İyi görünüyor ağrı falan çeken varsa, kötü görmedim.
Bu kadar canım.
şaka bir yana eleştiren çok beni akrabalarımdan falan iyi yada kötü bizim akrabalar biraz dıslayıcıda
hadi ya ozman onlar snei gösteriyorlar birilerine canım ayrıca bırak istediğni dışlasınlar canım senin insanlığın sende olsun takma kimseyi bişey de deme onlara sen insanlığından birşey kaybetmezsin onlar sana kötü davrandkca sen onlara iyi davranki insanlık görsünler :)
kız çocuğuz rahatız babamız ayrım yapmyor bu yüzden zaten ne oluyorsahaklısın dediklerine katılıyorum :)
o değilde tabağımda mevlana gibi oturmus bir adam gördüm hönkkkkk
galiba ama cok ürpertti beni
evet baban diye yorumladım onu ben :)
arkadaşın yüzü küçük olan biri minyon. tatlı bi yüzü var. o değilde böyle yorum yapınca ara açıyo gibi hissediyorum kendimi. eğlencesine diye bakıyoruz da arkadaşlarından soğuycan benim yüzümden bi daha demicem :)
oturusu bile ayni
arkadaş dersen hiçte aram açılsa bozulmamdost diyeceksinki üzüleyim çünkü benim arkadaştan kastım okuldaki kisiler yada iş arkadasları dostlarım genelde o çevreden olmazda kuyunu kazar cünkü okulda olsun iste olsun
faldan samimiyet ölçüsü alamıyoruz kız nerden bileyim :)
sevgilinde gözü olanın gözü çıksın
bu bahsettiğin kisi kısa boylu ve renkli gözleri varsa eskiden beri gözü varD : ve arkadasım değil akraba ama arkadas gibiydik hala selamlasırız ama mesafeliyim büyük ihtimal ondan bahsediyorsun sevgilimi sorar dururdu millete yada bana hal hatır sorcagna ilk o napıyo? nasıl falan filan hatta bir falımda arkadasım demisti o senin sevglinden hoslanıyodu diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?