hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

naptın kız çeneni öyle. biraz daha hassas davran cildine yazık ne hale gelmiş :)

mrs.Who çevrenizde göbekli bir adam vaar kafası küçük göbeğine nazaran sanırım sadece göbekte değil yapılı bir adam düsman gibi bir şey o dikkat edin burda kimseye aldırış etmeden öpüsen kisiler var kadın erkeği büyülüyo adamın gözü hep kadında zaten kadının burnu değişik biraz fazla düz değil yada kendisi burnunu beğenmiyo saçlarıda omuzlara doğru böyle dalgalanan saç görüyorum ikisininde yanakları dolgun adamın sanki saçlarının önleri biraz uzun gibi kabarık sanki kalın kaslarımı var öle gibi kadın onu elinde tutmus kaptırmamak icin baya cabalıyor adam zaten olduğu yerde gittiği yok bu 2 çiftin arkasından konusan kisiler var bir kadın görüyorum belki bu kadın dısında konusanlarda vardır kadının saçları yandan ayrılmıs düz gibi ve adam bu konusmalardan rahatsız oluyo elinde bebek var bebekle oynarken uğraşırken hep düsünüyo ayrıca uzun veya kısa bir yolculuğa cıkma ihtimaliniz olabilir yada yatırım yapmak isteyebilirsiniz birde E harfi gördüm

Son düzenleme:

agzınaaa saglıkkk kuzummm yahhh doru seler çıkmışşş inşşş çıkar :) muah agzına saglık

gördüklerimi söylüyorum valla cekinmeden

slm kızlar sizin hisler kuvvetli maaşallah. ben hiç baktırmadım bu güne kadar fal ama biraz sıkıntılıyım bu günlerde.:44: zahmet olmazsa birkaç cümle yorumlar mısınız?

Tienennnn kiz valla hepsi dogru ya ozellikle baska kadinlara vs.

kizim sen kaciyon biri seni kovaliyo valla o kisinin arkasinda iki kisi var istemiyolar yakinliginizi sıkintin kaya gibi ustune dusmus sanki ama etrefin temiz o sıkintidan kurtulman yakin
tabaginda bir teklif gordum ama ne bilemem seni sevince bogacak bisey ayrica bi kadinin gogsunde bebek var annen gibi birisi var ama annen degil o kisiden bir yardim destek goreceksin

Aklin orumcek agi gibi olmus canim karman corman bir ayrilik var sana sirtini donmus bir erkek var ve bu seni aglatmis yada aglaticak uzun surmeyecek sıkıntin

engelleri asip bir yere ulasacaksin gozunde buyuttugun bir olay var sanki dag gibi buyutmussun ama asacaksin yalniz bu sıkıntili halin hemen gecmeyecek

Eki Görüntüle 485068 Eki Görüntüle 485069 Eki Görüntüle 485070 Eki Görüntüle 485071 Eki Görüntüle 485075 Eki Görüntüle 485074

canım benim falıma da bakar mısın ?

Cevrende yuksek topukli ayakkalbi giyen bir bayan varsa uzak dur seni bir olayin tam ortasina sokacak dikkat et
miraslik bir olay olabilir toplu bir para var maddi anlamda seni cok rahatlatacak ayrica parayla ilgili bir hayalin var

hasta bir erkek var kisa sureligine yaticak ama atlaticak yattigi surede cok uzuleceksin

erkegin hastaligindan sonra ferah cikicaksin hayatin degisecek sanki

teşekkür ederim canım.

geçen hafta içmiştim bu kahveyi. tekrardan içip yüklesem boş zamanında bakar mısın ?

Kizlar 54 gunluk bebegim var benim o yuzden siz koyun firsat buldukca bakmaya calisirim mesela suan tepemde kendisi

kovalayan erkekmi aceba :s bebekli bir sürü yakınım var şu sıralar hayır olsun tesekkür yorum icin seninkilerde doğruysa mutlu oldum o bebiş fotoğraftaki bebişse ısır ısır ye yanaklara bakk masallahhh ilerde benimde oğlum olsun istiyorum ve sisko doğmalı vura vura seviyim

Son düzenleme:

sıkıntılı dönemde olduğun belli için kararmış kafana çok takmışsın Burda bir C harfi var. gördüğüm harf C ye benziyor isminde yada soyadındadır belki C harfli bir erkek sırt dönmüş kara kara düşünüyor

Tienen benim de falıma bakar mısın? 1-2 saat önce yüklemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…