kızlar sizlerle bir fotoğraf paylasıyorumbu benim çenem çenemde tüy varmıs bu arada yeni farkettim ne kadar igrenc duruyo ya
sivilce çıkmıstı bende oynadım baya yara yaptım cok güzel ama kalp yapmısım farkında olmadankrem sürmüstüm parlıyo ne kadar igrencim dimi tabiikide fotodaki kadar büyük değil minnacık ve geçti sayılır kurtuldum kalpten aşktan kadın olduğumu göstermek icindi PPPPPP
Eki Görüntüle 487996
naptın kız çeneni öyle. biraz daha hassas davran cildine yazık ne hale gelmiş :)
o zaman söz dinlesin sinirimi bozuyor bir acı biber yesem pörtlemek zorundamı
ben de sıkarım dayanamam ama sen işkence etmişsin resmen
Nilperyyyy
kaynananın kahvesinde sen benden daha cok sey görmüssündür ama ben bu kadar gördümöncelikle 3 kişi var yol kat ediyorlar biyere gidiyolar en uzun boylu birisi var arkasında ondan biraz kısa iri yapılı birisi var en arkadada tombul bir kadın galiba bu senin nisanlın görümcen kaynanan 3ü gidiyo görüyorum sonra kaynananın zamanında yaptığı bir sey var ona cok üzülüp pisman olmus keske yapmasaydım diye ama hala kafasına takıyosa bile geçmiş geçmiştir önüne baksın birde bir dileği var ve gerçekleştiriyor.
seninkide valla atmıyorum ama geleceğini görüyorum suan: D: simdi göğüsleri kocaman ön planda bir kız var saçları kısanın uzunu omuzlarda krepe yapmıs kafasına dar bir elbise giymiş sanki hafif kuyruklanıyo gibi elbise onu çenesinden tutmus upuzun boylu bir adam var bu adamın ustundeki cekette sanki böyle şey gibi burberry tarzı siz böyle bu pozisyonda dururken sizi izleyen cevrenizde kisiler var hatta birisinin burnu uzun sivri uclu sanki yada topa benziyo ucu yanakları dolgn karnı biraz büyük saçları toplu orta yaslı bir kadın onun yanında oturmus bası eğik sacları kısa izleyen bir adam adamda hafif göbek var kadının suratı nedense düsündürücü 5 karış gibi sen gibi egzantrik bi fal :
Aklin orumcek agi gibi olmus canim karman corman bir ayrilik var sana sirtini donmus bir erkek var ve bu seni aglatmis yada aglaticak uzun surmeyecek sıkıntin
engelleri asip bir yere ulasacaksin gozunde buyuttugun bir olay var sanki dag gibi buyutmussun ama asacaksin yalniz bu sıkıntili halin hemen gecmeyecek
Eki Görüntüle 485068 Eki Görüntüle 485069 Eki Görüntüle 485070 Eki Görüntüle 485071 Eki Görüntüle 485075 Eki Görüntüle 485074
canım benim falıma da bakar mısın ?
Cevrende yuksek topukli ayakkalbi giyen bir bayan varsa uzak dur seni bir olayin tam ortasina sokacak dikkat et
miraslik bir olay olabilir toplu bir para var maddi anlamda seni cok rahatlatacak ayrica parayla ilgili bir hayalin var
hasta bir erkek var kisa sureligine yaticak ama atlaticak yattigi surede cok uzuleceksin
erkegin hastaligindan sonra ferah cikicaksin hayatin degisecek sanki
Cevrende yuksek topukli ayakkalbi giyen bir bayan varsa uzak dur seni bir olayin tam ortasina sokacak dikkat et
miraslik bir olay olabilir toplu bir para var maddi anlamda seni cok rahatlatacak ayrica parayla ilgili bir hayalin var
hasta bir erkek var kisa sureligine yaticak ama atlaticak yattigi surede cok uzuleceksin
erkegin hastaligindan sonra ferah cikicaksin hayatin degisecek sanki
Tienennnn kiz valla hepsi dogru ya ozellikle baska kadinlara vs.
kizim sen kaciyon biri seni kovaliyo valla o kisinin arkasinda iki kisi var istemiyolar yakinliginizi sıkintin kaya gibi ustune dusmus sanki ama etrefin temiz o sıkintidan kurtulman yakin
tabaginda bir teklif gordum ama ne bilemem seni sevince bogacak bisey ayrica bi kadinin gogsunde bebek var annen gibi birisi var ama annen degil o kisiden bir yardim destek goreceksin
slm kızlar sizin hisler kuvvetli maaşallah. ben hiç baktırmadım bu güne kadar fal ama biraz sıkıntılıyım bu günlerde.:44: zahmet olmazsa birkaç cümle yorumlar mısınız?
Eki Görüntüle 488521 Eki Görüntüle 488522 Eki Görüntüle 488524 Eki Görüntüle 488527 Eki Görüntüle 488529
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?