hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

..

Eşime bağlı, ailesi yüzünden ayrılıyorum. o etrafımdaki fesatlar da ailesi
Ayrı eve çıksa sürecek. çıkmıyor o yüzden bitiyor.

sence sen kadar istiyormu????
bir erkek neden ayrı eve cıkmaz esiyle anlamıyorum özelini doyasıya yasamak varkennnn...

bizi tanıman lazım artık
ben:kumral
sevgili partnerim:beyaz

karıştırıyorum şekerim :)
sana bir teklif geliyorrr :)
canım bu aralar sevgilinin bir t6akım sorunları var. bunları aşması için zamana ihtiyaç duyuyor. bu sorunlar seninle de arasını açabilir. anlayış gösterip o zamanı ona tanımalısın. belki bir yola falan çıkabilir sen de buna üzülebilirsin. senden yana bir sıkıntı görünmüyor. tek düşündüğün sevginiz

bende iskambil istiyorum bakabilirmisiniz

bakabilirim ama iş hayatı için yorum yapamam sadede aşk :)

ceylin bilgi vermeden bakamıyorum :)
senin ve partnerinin ten renkleri gerekli. aynı tene sahipseniz hanginiz diğerinden daha açık veya koyu.

bakabilirim ama iş hayatı için yorum yapamam sadede aşk :)

ceylin bilgi vermeden bakamıyorum :)
senin ve partnerinin ten renkleri gerekli. aynı tene sahipseniz hanginiz diğerinden daha açık veya koyu.

jadalozum ben beyaz tenliyim sevgilim ise cok esmer değil hafif esmer :)

hep sorunluyduki zaten açar açar sonra kapamaya calısır alıskınım öf yola beraber cıkcaktık ya ins.işe gitmez gitsede özlem gircek araya oda güzel aslında ya doğru ben tek sevgimizi düsünüyorumda bu teklif işmi kız

bilmiyorum iş mi aşk mı :)

canım senin canın birşeye sıkılmış daha dogrusu sıkıntı ettiğin şeyler var ama ay doğucak sıkıntı ettiğin şeylerden kurtulcaksn kalablk ortamlara giriceksin ayrıca biyerden telefn beklyormusun bir telefon konuşması alıcaksın ben pek anlamam canım ama anladıklarım bunlar jadalozum :)

jadalozum ben beyaz tenliyim sevgilim ise cok esmer değil hafif esmer :)

canım sen iki erkek arasında kalmışsın. diğeri açık tenli, kumral olabilir sarışın olabilir. aşk manasında mı yoksa ailenden biri falan mı bilemiyorum onu. bu kişi sevgilin tarafından hoş karşılanmıyor hatta soruna sebep oluyor. mesafe koymalısın açık tenli erkekle arana.
sevgilinle aranızda evlilik kartı çıkmış haydi hayırlısı :)

teşekkür ederim canım sıkıntı hepimizde var geçer inşallah hepsi

ay fala gülmekten öldüm : cünkü gördüğüm komiğime gittiii:.....
Şimdi bir erkek var galibaa bu nisanlınnn cocugun tammmm ama tamm popo kısmında kalp varrr aşktan tutuşmuş seviyor ve sende ok atıyorsun eros seni yani etkileniyor bayaaa hep havalarda olacak bir döneme giriyorsun mutlu olcaksın mutluysanda mutlu devam edeceksin insallah bu geçende baktığımda bebek tutan bir kız görmüstüm ya onun suratını gördüm size bakıyo sacları yine toplu ağzıda acık alalalllalalalla

yok artık ya ben biriyle konuşuyorum evet renkli gözlüacık tenli birisi ama öylesine konuşuyorum sıkıntıdan aşk manasndan konuşmuyorum hic sırf kafam daglsn dye su zor gnlermi atlatmya calşyrm ama o cocuk bana sevgili gözüyle bakıyor o cocuk faceden konuşuyorum buluşmuyorum buluşmadım hic cok şaşırdım nerden duydu aceb :) mutlu oldum ya ben sevdgmle evlenim ya inşallah evlnrz kız aman nazar degmesin :) hep te herşeyde cıkıyor bu ya biranönce evlnlm artık ya :)

eşimle ilişkimize bakabilirmisin ben acık bugday tenli eşim esmer

esmer tenli bir bayanla arana mesafe giriyor. fdfye, eşinle güzel bir diyaloğunuz var. kalpleriniz birbirine bağlı. ama bir konuda evliliğinizde zamana ihtiyaç duyacağınız bir şey oluyor. bir sürü teklif kartı çıktı sana. iş için aile işi falan mı var? aileden de bir teklif görünüyor çünkü. eğer bu kartlar işinle ilgiliyse biraz zamanı var çok uzak değil. şanslı bir dönemdesin

Allah iyiliğini versin kız teşekkür ederim canımm

haberi olmasa da rahatsız olacağı bir durum demek ki. falına bile yansımış :) üzme sevdiceğini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…