Canim disaridan bir erkegin mudahalesi yuzunden sıkılmissin hanenin icinden biri degil uzun boylu esmer bir erkek evinin ici ferah cikmis
yine bir erkegin destegiyle bir seye ulasacaksin aklin cok karismis bir olay seni cok uzuntuye bogmus sıkıntiya donmussun yuzunu arkanda birakmayi goze alirsan onun cok acik
chloes sevgilin varmı? burda bir kalp var sanki ucup gidiyor ya kısmetine gidiyor yada olan aşkın simgesi eğer sevgilin yoksa arkadas olarak gördüğün birine asık olabilirsin...Yada ondan öyle bir adım gelebilir eğer varsa öyle birileri..bunun dısında dostlarını iyi ayırt et fesatlar olabilir cevrende.
Canım evliyim, 15 gündür ayrıyım. Falı nasıl yoralım sence? Ayrılacak mıyım sence?
Gell bakalım yarın bakmıcam kandil kandilsende bana iskambil bak : :
yakında eline para geçebilir ve kendini hediyelere boğabilirsin yada sevdiklerini
birde burda F harfli birisi var isminde F geçiyor olabilir bu F harfli kişinin kalbini birisi kazanıcak..F harfli sensen biri senin kalbini kazancak ve sadık kalabilir yada sen öyle biriyle tanısabilirsin bir arkadas...çocuğun varmı bilmiyorum ama yakında cocuk yapmaya karar verebilirsin
tamam :) yaz açayım hemen :)
canım agzına saglık evliyim ve bi oglum var ben daha cok iş hayatı ile ilgili bi gelişme varmı on merak ediyorum
..ben sekil yorumluyorum acıkcası belki eşinle bosanmasan bile sana bu teklifle gelen bir arkadasın olabilir bu durumu fırsat bilerek eğer ayrılacağını seziyorsan zaten bitmiştir canım ama umudun varsa icini köreltme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?