hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

chloes sevgilin varmı? burda bir kalp var sanki ucup gidiyor ya kısmetine gidiyor yada olan aşkın simgesi eğer sevgilin yoksa arkadas olarak gördüğün birine asık olabilirsin...Yada ondan öyle bir adım gelebilir eğer varsa öyle birileri..bunun dısında dostlarını iyi ayırt et fesatlar olabilir cevrende.

bukadar olur pesss :) erkek arkdaşım uzun boylu ve esmer evet icim o manyak yüzünden sıkıldı dert tasa sahibesi oldum canım yüzünü dönmüşsün dedin ya erkek arkdaşıma mı dönmüşüm ve onu bırakırsam vazgecersem ondan önüm cok mu acık ? ayrıca baska birşey görmedin mi tatlım

Canım evliyim, 15 gündür ayrıyım. Falı nasıl yoralım sence? Ayrılacak mıyım sence?

Son düzenleme:
Canım evliyim, 15 gündür ayrıyım. Falı nasıl yoralım sence? Ayrılacak mıyım sence?

ben sekil yorumluyorum acıkcası belki eşinle bosanmasan bile sana bu teklifle gelen bir arkadasın olabilir bu durumu fırsat bilerek eğer ayrılacağını seziyorsan zaten bitmiştir canım ama umudun varsa icini köreltme...

yakında eline para geçebilir ve kendini hediyelere boğabilirsin yada sevdiklerini
birde burda F harfli birisi var isminde F geçiyor olabilir bu F harfli kişinin kalbini birisi kazanıcak..F harfli sensen biri senin kalbini kazancak ve sadık kalabilir yada sen öyle biriyle tanısabilirsin bir arkadas...çocuğun varmı bilmiyorum ama yakında cocuk yapmaya karar verebilirsin

Gell bakalım yarın bakmıcam kandil kandil sende bana iskambil bak ::

canım agzına saglık evliyim ve bi oglum var ben daha cok iş hayatı ile ilgili bi gelişme varmı on merak ediyorum

canım agzına saglık evliyim ve bi oglum var ben daha cok iş hayatı ile ilgili bi gelişme varmı on merak ediyorum

belki eline gececek para kazandığın paradır :)) ben sekil yorumluyorumda daha farklı yorum yapar arkadslar musait olduklarında bakanımız var bisürü farklı yorum duymak istersen

agzına yüregine saglık ben bunu bikac gün önce içmiştim belki o bebek yakında bi arkadaşımın hamile kaldıgını ögrenmiştim odur cok saogul

..

Eşime bağlı, ailesi yüzünden ayrılıyorum. o etrafımdaki fesatlar da ailesi
Ayrı eve çıksa sürecek. çıkmıyor o yüzden bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…