hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

bakabilirim ama iş hayatı için yorum yapamam sadede aşk :)

ceylin bilgi vermeden bakamıyorum :)
senin ve partnerinin ten renkleri gerekli. aynı tene sahipseniz hanginiz diğerinden daha açık veya koyu.
bende istiyorum rica etsem bakar mısınnnnn :81:sevgilimde bende açık buğday tenliyizz ben daha açığım onun yanında sanırsam tam emin olamıyorum ama :26:

agzına yüregine saglık canım

bilemem yaratıcılığına kalmış bişey evlenme teklif eder belki :)

belki dalgasına eder bu yasta biraz ne blim uzak geliyor evlenelim diyoda okulum bitince o yatırım yaptıktan sonra vs. yani benim önümde 3-4 seneden fazla var

Allah iyiliğini versin kız teşekkür ederim canımm

haberi olmasa da rahatsız olacağı bir durum demek ki. falına bile yansımış :) üzme sevdiceğini :)

ayyyy bak aklıma ne geldi bu akşam ben facedeydim birden hesap donduruldu gecici süre uyarı geldi faceden durduk yere şüpheli hareketler tespit ettik hesabınız ele gecirilmiş olabilir lüften güvenlik sorunuzu bilin ve şifrenizi değiştirin yazıyordu dedim bende o an kesin dedim benimki grmeye calıştı sanırım dedim tam inanırmısın yeni şifre koydum gene aynısı oldu sonra yeniden koydum gene aynısı oldu en son tekrr koydum degstrdim sfreyi brdha olmadı ama bu kesin benmkydi smdi sende öyle dynce aklıma bu geldi ya mesajlardan görmş olabilir diğer konştugum cocugu benmkisi ya

bende istiyorum rica etsem bakar mısınnnnn :81:sevgilimde bende açık buğday tenliyizz ben daha açığım onun yanında sanırsam tam emin olamıyorum ama :26:

siz birbirinizi çok seviyorsunuz her yerde sevgi kartları çıktı. ama sevginizde sorunlara yol açan bir durum var. bu sorunlar seni daha çok etkiliyor. senin sevgini onunkinden daha kuvvetli gördüm. bir de sevgilinin ailesiyle ilgili bir durumu var. ailesiyle mi sorunlarınız yoksa?

ayyy vallahiii doğruuu evet açıkçası ailesinden annesiyle biraz sorunlar yaşadık aynı evde yaşamak falan istedi ben kabul etmeyınce bi gerginlik geçti aramızda bunlar hiç son bulmayacak mı evlilik yok mu

belki dalgasına eder bu yasta biraz ne blim uzak geliyor evlenelim diyoda okulum bitince o yatırım yaptıktan sonra vs. yani benim önümde 3-4 seneden fazla var

belli olmaz canım kısmet bu işler olmaz dersin bi bakmışsın ki evleniyosun :)

meraklı sevgilin başlamış kontrollere yakında aranız düzelecek sanki :)

ayyy vallahiii doğruuu evet açıkçası ailesinden annesiyle biraz sorunlar yaşadık aynı evde yaşamak falan istedi ben kabul etmeyınce bi gerginlik geçti aramızda bunlar hiç son bulmayacak mı evlilik yok mu

evlilik kartı çıkmadı canım ama bu olmayacağı anlamına gelmez fal bu sonuçta :)

jadooo enerjine hayranım bana kalsa evlenelim ama ünv var önümde (2yıllık okuycam :) yani toplam 3-4 sene var ama fikrim suydu aileleri tanıstırmak ve bu cuma annemle sevgilimi tanıstırcaktım yemekte ins güzel gecer

ne enerjisi bu çok enerjik değilim bugünlerde ama :)
oo bak işte bu bir adımdır daha ne olsun :)

belli olmaz canım kısmet bu işler olmaz dersin bi bakmışsın ki evleniyosun :)

meraklı sevgilin başlamış kontrollere yakında aranız düzelecek sanki :)

aynen canım ya önlemimi almalıyım :) ağzından bal damlıyor canım bu akşam snei öpcem smdi agznı :)

bikerecik daha açsan o kartları belkim bu sefer cıkar ha

canım yarın istersen bakarım ama aynı gün arka arkaya bakmıyorum

şuanda bi sevgili adayım var bize de bakabilir misin olucak mı diye:)

olucak mı diye bakamam ama genel olarak bakarım. bi dilek veya istek üzerine bakmayı bilmiyorum.
tenlerinizi yazarsan açarım.
bi de bişey merak ettim öylesine girip mi gördün birileri mi haber verip çağırdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…