bende istiyorum rica etsem bakar mısınnnnn :81:sevgilimde bende açık buğday tenliyizz ben daha açığım onun yanında sanırsam tam emin olamıyorum ama :26:bakabilirim ama iş hayatı için yorum yapamam sadede aşk :)
ceylin bilgi vermeden bakamıyorum :)
senin ve partnerinin ten renkleri gerekli. aynı tene sahipseniz hanginiz diğerinden daha açık veya koyu.
kızzzııııııım sevgilim var ne teklif edebilir ki
kızzzııııııım sevgilim var ne teklif edebilir ki
esmer tenli bir bayanla arana mesafe giriyor. fdfye, eşinle güzel bir diyaloğunuz var. kalpleriniz birbirine bağlı. ama bir konuda evliliğinizde zamana ihtiyaç duyacağınız bir şey oluyor. bir sürü teklif kartı çıktı sana. iş için aile işi falan mı var? aileden de bir teklif görünüyor çünkü. eğer bu kartlar işinle ilgiliyse biraz zamanı var çok uzak değil. şanslı bir dönemdesin
sence sen kadar istiyormu????
bir erkek neden ayrı eve cıkmaz esiyle anlamıyorum özelini doyasıya yasamak varkennnn...
bilemem yaratıcılığına kalmış bişeyevlenme teklif eder belki :)
Allah iyiliğini versin kızteşekkür ederim canımm
haberi olmasa da rahatsız olacağı bir durum demek ki. falına bile yansımış :) üzme sevdiceğini :)
İnat yapmışmış, kardeşlerine o zaferi tatırmak istemiyormuş.
bende istiyorum rica etsem bakar mısınnnnn :81:sevgilimde bende açık buğday tenliyizz ben daha açığım onun yanında sanırsam tam emin olamıyorum ama :26:
ayyy vallahiii doğruuu evet açıkçası ailesinden annesiyle biraz sorunlar yaşadık aynı evde yaşamak falan istedi ben kabul etmeyınce bi gerginlik geçti aramızda bunlar hiç son bulmayacak mı evlilik yok musiz birbirinizi çok seviyorsunuz her yerde sevgi kartları çıktı. ama sevginizde sorunlara yol açan bir durum var. bu sorunlar seni daha çok etkiliyor. senin sevgini onunkinden daha kuvvetli gördüm. bir de sevgilinin ailesiyle ilgili bir durumu var. ailesiyle mi sorunlarınız yoksa?
belki dalgasına eder bu yasta biraz ne blim uzak geliyor evlenelim diyodaokulum bitince o yatırım yaptıktan sonra vs. yani benim önümde 3-4 seneden fazla var
ayyyy bak aklıma ne geldi bu akşam ben facedeydim birden hesap donduruldu gecici süre uyarı geldi faceden durduk yere şüpheli hareketler tespit ettik hesabınız ele gecirilmiş olabilir lüften güvenlik sorunuzu bilin ve şifrenizi değiştirin yazıyordu dedim bende o an kesin dedim benimki grmeye calıştı sanırım dedim tam inanırmısın yeni şifre koydum gene aynısı oldu sonra yeniden koydum gene aynısı oldu en son tekrr koydum degstrdim sfreyi brdha olmadı ama bu kesin benmkydi smdi sende öyle dynce aklıma bu geldi ya mesajlardan görmş olabilir diğer konştugum cocugu benmkisi ya
ayyy vallahiii doğruuu evet açıkçası ailesinden annesiyle biraz sorunlar yaşadık aynı evde yaşamak falan istedi ben kabul etmeyınce bi gerginlik geçti aramızda bunlar hiç son bulmayacak mı evlilik yok mu
bikerecik daha açsan o kartları belkim bu sefer cıkar haevlilik kartı çıkmadı canım ama bu olmayacağı anlamına gelmez fal bu sonuçta :)
evlilik kartı çıkmadı canım ama bu olmayacağı anlamına gelmez fal bu sonuçta :)
jadooo enerjine hayranım bana kalsa evlenelim ama ünv var önümde (2yıllık okuycam:) yani toplam 3-4 sene var ama fikrim suydu aileleri tanıstırmak ve bu cuma annemle sevgilimi tanıstırcaktım yemekte ins güzel gecer
belli olmaz canım kısmet bu işler olmaz dersin bi bakmışsın ki evleniyosun :)
meraklı sevgilin başlamış kontrollere yakında aranız düzelecek sanki :)
bikerecik daha açsan o kartları belkim bu sefer cıkar ha
şuanda bi sevgili adayım var bize de bakabilir misin olucak mı diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?