hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

ya ben günah diye baktırırken korkuyorum aslında

ben o yönden pek bakmıyorum yani ne bileyim belki kendimce bi bahane bulma yöntemidir ama. bir sürü günah dediğimiz şeyi zaten yapıyoruz ve hiçbirince ayy bu günah yapmayalım demiyoruz. fal için niye diyim ki :) üstelik inançla bakmıyorum baktırmıyorum, hayatıma onunla yön vermiyorum. fala göre davranışlarımı değiştirmiyorum. o yüzden günah olmaz diye de düşünmüyo değilim :)
ama fala inanarak baktıranlardan çekiniyorum, bakasım gelmiyor. hatta benzer olay yaşadık burada. o zamandan beri de pek bakmıyorum burda

bana cocugun teki fal baktı dediki sevgilinle sonlardasınız ucurum kenarında biterse hic üzülmücen kurtulcaksın ondan dedi
ben aynen böyleyim
cünkü ben ayrılınca komalara giriyorum ve aramızda cok iyiydi nedense anlık bi takma oldu söylediklerini
dedi o senin geleceğin değil...
içimden bi yürü git ya bidaha fal baktırmıcam allahım dalga geciyo benle dedim

işime gelince dalga işime gelince gerçek oluyo

bigün carpılcam :18:

not:sevgilimden kurtulmakta istemiyorum salak ya bak hatırladım sinirimi bozdu kenafir gözlü .

Son düzenleme:
Benimki çok fazla kapılıp, fala göre hareket etmek değil. İlk bakıldığında bir durgunluk oluyor, ama bir gün sonra falan geçiyor; kızıyorum kendime. :))

evet anladım canım bende öyle baktırmak istemiyorum mesela ben eskiden takarrdım bayaa baktırırdım biri bana ayrılcaksınız derdi gider sevgilime anlatırdım oda bisi olmucak derdi beni motive ederdi tam kavga etmeye baslaardık bak gördünmü falda cıkmıstı falan derdim kac kere fal yüzünden kavga ettik ben inanıyorum diye tabi büyüdükce bu düsüncem değişti ben kahve falında bigün aldatıldım diğer gün evlendirildim sonucta hicbirimiz gelecekte bu olacak diye idda ederek bakmıyoruz

insan sevdiğiyle ilgili şeyler duyunca ister istemez acaba diyor o da sevgiden işte :) çok umursama canım, başka şeylerle değil belki ama fal yüzünden sorun yaşarsın sonra. fala mı inanıyosun bana mı durumuna gelmesin

bu aralar zaten merak ettiğim ilişkim değil ünvde ne yapıcam nerde nasıl ne bölümde okuycam bunu merak ediyorum hayalimi gerçekleştirmek istiyorum ve içerken hep onu diliyorum ablam mesela hergün baktırırdı günde 3-4 kisiye kıza olumsuz bisürü sey söylenirdi umrunda olmazdı akrep işte yapısıyla alakalı :D:

sen sınava bu sene girdin mi yoksa yeni mi hazırlanacaksın

Bana da en son fal baktırdığım kadın geleceğimde şimdiki sevdiğimin olmadığını söylemişti. O yüzden biraz etkilenmiştim. İnsan çok hassas olduğu konularla alakalı söylenilenlere takılıyor ister istemez yahu :))) Ama bazen gerçekten terapi gibi geliyor insana, hele ki güzel şeyler duyunca :)

evet güzel seyler duyunca insan köşe oluyo valla
bide ben iliskilerde burc uyumlarınada cok dikkat ediyorum burclarada inanırım mesela.

ben sadece bir falcıdan çok etkilendim. normalde parayla bakan bir kadındı. bi tanıdığımız götürdü beni, bana parasız bakmıştı.
geçmişi tamamen bildi. gelecekten söylediklerinin bazıları oldu. mesleğimi bildi ve benim idareci olma düşncem var onu da söyledi.
bakalım bikaç söylediği var hala olmayan onların da zamanı var zaten olursa da. ama yine körü körüne inanarak beklemiyorum sadece dikkatimi çekti çıktıkça :)

Twitterda yapılan burç yorumları bazen çok şaşırtıyor, ama ben pek inanmıyorum günlük-aylık-yıllık yorumlara. :)) Sadece burçların özellikleri, ve birbiriyle olan uyumları doğru çıkıyor bazen.
- Bu arada, senin için zorlu bir yıl başlıyor; Allah kolaylık versin canım. :)

benim en çok etkilendiğim falımda sevgiliminn çıktığı faldı hatta hiç aklımda bile yoktu biriyle çıkmak arkadaşım bakmıştı onada...takmamıştım falını sonra bahsetttiği kisiyle tanısınca arkadasıma söyledim böyle biri var diye ( oysa yakın arkadaslarmıs sevgilimle ) fotoğrafını göstercem gel dedim görünce şok oldu oha bu o falan sonra o gün bugündür beraberiz

hemde çok zor bir döneme baslıcammm amin kolaylık verir insallah kardesinede simdiden basarılar insallah oda istediği bölüme girer

aklım sadece kurnazlığa çalışıyo sanırım bu gece :) acaba arkadaşın faldan önce sevgilinle işi ayarlamışlar mıydı ki seninle ilgili

inşallah canım. bu gece onunla sohbetten gelemedim zaten buraya. sınav stresi kötü gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…