hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

kötü bi durum olmasında ağırlık geçer canım :)
oo süpersin schmetterling89, bayılırım mezdekeye

normalde hep hareketli dinliyorum hatta sevgilim bu durumdan rahatsız kavga etsek cok ciddi ben o tür sarkılar dinliyorum ve o sarkılarda ağlayabiliyorum cok garip bi insanım ama nedense bu aralar bu 2 sarkıya bitiyorum

Neyse ki şimdi düzelmişsin canım. Bu arada, ben de hareketli şarkılar dinlemeyi çok severim. Moralim bozuk olduğunda hemen enerji dolu şarkılara yöneliyorum. :))

insana moral veriyo

yengenin kahvesinde ben belirgin bi C harfi gördüm birde sadece adam baskada bisi göremiyorum enerjim tükendi dediğim buydu iste fazla bisi benzetemiyorum bugün kahveleri

insana moral veriyo

yengenin kahvesinde ben belirgin bi C harfi gördüm birde sadece adam baskada bisi göremiyorum enerjim tükendi dediğim buydu iste fazla bisi benzetemiyorum bugün kahveleri

canim fazla geldi sanirim sana günlerdir hiiic zorlama kendini bi dinlen kendine gel :)

galiba o yüzden valla bu isi yapanlar her gün bir sürü insana nasl bakıyo anlamıyorum sonra biriisne tutuyo birine tutmuyo bu yüzden müsteri kaybediyolardır PPP

yarın akşamdan sonra bikaç gün yokum ben kızlar. kayınvalidem geliyor fırsat bulamayabilirim internete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…