aklım sadece kurnazlığa çalışıyo sanırım bu gece :) acaba arkadaşın faldan önce sevgilinle işi ayarlamışlar mıydı ki seninle ilgili
inşallah canım. bu gece onunla sohbetten gelemedim zaten buraya. sınav stresi kötü gerçekten
sanmıyorum çünkü çocuğu ben facede eklemiştim ama hiç aklımda bu benim sevgilim olacak diye bisey geçirmeden eklemiştimoda kabul etmiş bildirimlere bile bakmıyodum ben onu eklediğim günün ertesi günü fal baktı arkadasım bana geceside tanıstım sonradan öğrendi ortak arkadaslarımız olduğunu
valla hem biran önce lise bitsin istiyorum hemde ünvde ne yapıcam diye merak ediyorum
yapmadım cünkü bosanacağına inanmadım yani öyle bir his gelmedi bana :S
O gun berbatti sukur simdi iyi gibi
güzel olduğuna eminim ama zorluklarıda vardır herhalde ilk günü özellikle simdiden düsünmeye basladımbirde hocalar takarsa durduk yere bırakıyolarmıs falan anammmmm
illa ki var ama yine de güzel :)
ama üni mi iş hayatı mı dersen iş derim okumaktan dha iyi
evet öyle hocalar var. ama bu sene yaz okulunu kaldırdılar büt geldi tüm ünilere. bu avantaj oldu öğrenci için. hocalar genelde yaz okulunda para toplayım ev araba almak için bırakıyolardı, artık o şansları olmayacak.
hadi yaa ben bunu bilmiyordummm benim hayalim zaten işe başlamak kamera arkasında biliyosunünv diploma icin. insan kendi parasını kazanınca nasıl özgüven geliyodur eminim cok güzel bi duygudur sen bide hazırlık öğretmenisin galiba kücück cocuklarla bas etmekte zordur hemde bisürü cocuk
evett umarım bi an önce gerçekleştirirsin hayalini
ben lisede de görev yaptım anasınıfında da. şu an anasınıfındayım. gerçekten zor. idareciliğe geçmeyi düşünüyorum ben de, ama pek önermiyolar evlendikten sonra çok sorun olur bayan için diyo herkes. kısmet bakalım :)
annemle babam 21 senedir evli son 10 yıldır sürekli bosanıyolar sabaha barısıyolar yani evlilikte sürekli gecebilecek bir dialog.
Sorunlarınız nedir bilmiyorum ama evlilik dayanışmayla anlaşmayla yürür birazda
Bizim sorunumuz esimin ailesi malesef ve esim azda olsa onlarin agzina bakiyo hal boyle olunca sonuc ortada iste
rabbim bu ailenin bana cektirdiklerini dusmanima yasatmasin
Ya İstanbul mu bu gece çok sıcak, yoksa bi bana mı geliyorlar soldan soldan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?