hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

Bnada ıskambıl bakar mısınız erkek arkadasmla yenı ayrldk 1 hafta oldu o beyaz tenlı bende bugday tenlıym barısacak mıyız

marabaaaaa
ay kızlar bugün 4 saatlik uykuyla duruyorm uyusam uyucamda sahur yaklasıyo sonra kalkamam diye yatamıyorm

sen bizi ezberledin ama yine bak gerçi kafam hep ünvde ama

ben kumral
sevgilim beyaz

yine teklif kartı çıktı :) ama bu sefer biraz da zamanı olduğu çıktı.
canım dün ilk açtığımı yazmamıştım ya bugün de benzer şekilde çıktı. bu sefer yorumlucam bunu.
bi kız var esmer, bu kız ikinizle de görüşen biri. bedensel olarak sevgilinin yakınında olan biri. ailesinin de tanıdığı. belki kız kardeşi falan varsa o olabilir. bu kız bi sorun çıkarıyor ama neyle ilgili bilemiyorum. aile içinde sorun çıkarıyor bu sizin ilişkinize yansıyor. senin bu kızla bi görüşmen var gibi görünüyor. bu kez zamana karşı yarışan sensin, sorunlarının üstesinden gelmelisin. yine mesafe kartı çıktı aranızda. bedensel bir mesafe.

bu da ekstra :)

başarı elde edeceksin itibarlı ve saygın bir yere geleceksin. sabrettiğin sürece isteklerini gerçekleştirebileceksin. hak ettiğin şeyleri alacaksın.
bir düşmanla karşı karşıya kalacaksın. belki de önceden dost sandığın biri. bu yaklaşım seni çok üzecek ve kendini toparlamakta güçlük çekeceksin.
aşkından şüphe ettiğin şeyler konusunda her şey açıklığa kavuşuyor, huzur ve güven artıyor. büyük bir aşka sahipsiniz yakın zamanda olmasa da birlikteliğiniz çok güzel noktalara ulaşıyor :)

dayanmaya calısıyorum zaten bunun icin yaaa

Ben de istiyoruumm :)

O; Kumral.
Ben; Esmer.

aranızda mesafe var canım. ayrı şehirlerdeyseniz o mesafeye de yorumlanabilir.
ikiniz de birbirinizi çok seviyorsunuz her ikinizde de sevgi kartı çıktı ama sen bu çocuğu üzmüşsün. kalbi kırılmış. çok büyük bir sorun değil ama gönlünü almalısın.
neden bu kadar kısa benimki dersen diye açıklamasını da yapayım :) açılan kartlara göre yorum yapıyorum hangi kartlar kalırsa o kadar yorum. fazla kart kalmadı canım sende.
ama sevgiye yönelik olması güzel başka yönlerden de sıkıntınız yok :)

Bunun için fala bakmaya gerek yok canim.sporda yaptigin azmi,bunda da yaparsan garanti kazanirsin.

off maritsa keske ya calısıyorum kendi capımda testler cözüyorumda insan ister istemez kötü düsünüyo

canım banada bakarmısın bugun icimde nedenini bilmedigim bi sıkıntı var eşimle banada bakarmısın
ben acık tenliyim
o esmer

normalde evliliğinizde bir sorun görünmüyor hatta çok güzel bir evlilik. birbirinize bağlısınız. ama senden yana bir mesafe söz konusu eşine karşı. farklı beklentilerin olabilir ve eşin bunları yeterince fark edemiyor ve sen de bunlara takıyor olabilirsin. belki biraz ilgi eksikliği? ama seni çok seviyor :)

Bana da bakar mısın cnım erkek arkadasm beyaz tenlı ben bugday tenlıym 1 hafta oldu ayrılalı barısacak mıyız

agzına saglık canım bazen beni arada sinir etsede cok düşkündür genel olarak evliligimde cok mutluyum darısı siz bekarlara olsun
canım kahve falıda bakıyormusun resim yüklesem bakarmısın

Bnada ıskambıl bakar mısınız erkek arkadasmla yenı ayrldk 1 hafta oldu o beyaz tenlı bende bugday tenlıym barısacak mıyız

aşk kartı çıktı aranızda. ama zamana ihtiyacınız var şu anda. açılımda da kalpleriniz bir arada çıktı. sizin aranızda esmer bir kız var. ayrılığınızın sebebi bir bayan mı? bunu sadece aldatma olarak düşünme sizin beraberliğinizi istemeyen herhangi esmer bir bayan da olabilir. başka kart çıkmadı canım. birbirinize aşık görünüyorsunuz. sevgilin de öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…