ben de uğraştım çözmek için biraz :) siz olun sevgililer kavuşsun hasret zor
özel mesaj atan arkadaşım; mesaj sayım az olduğu için özel mesaj yazamıyorum ben, görürsen eğer burdan cevap vereyim sana da. gerçekten iyi bakamıyorum bazen tutuyo işte. istersen yükle bakarım :)
kizlar banada bakarmisiniz:26:
kahvemın sonunu aksam içtim :) canım..inşallah yarın burda olursan
msj sayını da doldur beaa
:) genelde giriyorum her gün yüklediğin zaman mesaj atarsın bakarım :) ben de çok istiyorum ama hemen dolmuyor ne yapsam ki geyiğe falan mı takılsam bi süre :)
takılın ya sorun değil ben merak ettiklerimi öğrendim bu konuyu açarken bu kadar fazla yoğunluk olacağı aklıma gelmezdi ama memnunum
yok canım estafurullah baktırabilirsiniz :)
Eki Görüntüle 482168 Eki Görüntüle 482169 Eki Görüntüle 482170 Eki Görüntüle 482171
tienencim kusura bakmazsin insallah
ben burdaa koccaaamann ördek kafası gördüm ve bunun anlamı ilişkin varmı bilmiyorum ama evli değilsen etkileneceğin biriyle tanısacaksın kısa zamanda değilsende cevrene seni etkileyecek insanlar girebilirama bence kısmet giib bir şey
Arkadaşlar bir arkadaşım bu falı mutlaka birine yorumlatmam gerektiğini söyledi.
Acil olarak bakabilecek olan var mı?
Şimdiden teşekkürler..
Resimlere tıklayınca büyüyorlar.
Eki Görüntüle 481813 Eki Görüntüle 481814
Eki Görüntüle 481815 Eki Görüntüle 481816
Büyük halleri;
Eki Görüntüle 481818 Eki Görüntüle 481819
ben falında pek bir atraksiyon göremedim canım
ay benim falima cok zor bakiyorlar hicmi bisey cikmiyo nedir
2 arkadaş konu acmıstı canım kahve falı bakıyorlar ama birden fazla yorum almak istiyorsan burda sardunyam ve jadaloz fal bakıyorBakacak var mı?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?