hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

Birşeyler sezinliyordum ama eşim hep annemler seni çok seviyor derdi. O evin içinde olmadığımdan herşeyi bilemiyordum. O evde yaşamaya başlayınca arkamdan dediklerini duydum, akrabalarına dediklerini... Evlenmeden önce annesiyle anlaşamayacağımı biliyordum, o zaman birkaç saatliğine idare edebiliyordum onu. Eşim bana birkaç ay mutfağı kullanacağız, annem seni çok seviyor seni yormaz. Sonra kendi evimize geçeceğiz, en azından mutfağı yapacağım demişti. Ben de nasıl en fazla 3-5 ay deyip idare ederim dedim ama işler öyle olmadı. Eşim kılını kıpırdatmadı, onlar da işin çivisini çıkardılar, artık idare edememeye başladım. Artık onlarla aynı evde yaşayamam.

su vakte kadar içinde 2 konuyla alakalı sıkıntılar varmış. yakın bir zamanda
olan bir gelisme sayesinde sıkıntılarından arınmaya başlamışsın. bazı konularda bir kadın var arka planda duruyor senin yaşadığın bütün sıkıntıların sebebi o gibi görünüyor. sen bi adama yöneliyorsun ama kadından kaynaklı olan seyler. sanırım 2 buçuk 3 yıllık bi evliliğin yada ilişkin var :S öyle görünmüş. sıkıntılı zamanları düşünmekten çok güzel günleri hayal etmelisin bence. hayatınıza giricek bir bebek eşini ailesinden uzaklaştırıcak.

Son düzenleme:
simay bu yorum kimin ? kime baktın daha doğrusu konu bana ait ama benimkinden fazla fincan vardaa :)

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım yardmcı olursanz sevinirim fotograflarınasıl koyuyruz bi de banada yorum yapabilirmisinz

Konuya cevap vere tıkladıktan sonra açılan sayfadaki gülücük simgesinin yanındaki ataç sembolü gibi görntüye tıklayorsun Açılan penceredeki başta sağdaki dosya ekle bölümüne tıklayıp sonra da temel yükleyiciye tıklıyorsun. Bilgisayarından resimleri seçip yüklüyorsun. Yüklediklerinin hepsi pencerenin en alt kısmında görünecek. Hepsinde onay seçeneği olduğuna dikkat ederek içeriğe ekle seçeneğini seçiyorsun. Bütün seçtiğin resimler konuya cevap bölümğnde açtığın sayfaya ekleniyor. Gerisini biliyorsun.
Umarım anlatabimişimdir.

Arkadaşlar bir arkadaşım bu falı mutlaka birine yorumlatmam gerektiğini söyledi.
Acil olarak bakabilecek olan var mı?
Şimdiden teşekkürler..

Resimlere tıklayınca büyüyorlar.

Büyük halleri;

Son düzenleme:
canım mesaj sayısı 100 olmadan mesaj atılmıyor maalesef. cevap veremiyorum o yüzden sana. ayıp olur diğer türlü de :s

buraya yazsan abartmış olurmuyum konu benim

Gönlün çok geniş ama bu iyi niyetini kullanan biri var. Hanenizde ses getirecek bir durum görünüyor kötü bir ses değil ama. Zorlu bir dönemden geçmişsin, çok çabalamışsın ve başarıyorsun. Dua eden bir bayan var ve duaları yerini buluyor. Saçını at kuyruğu yapan bir bayan daha var. Çok cesur ve tuttuğunu koparan biri. Onun istekleri de gerçekleşiyor. Dua eden bayanla bir bağlantıları var. Kopuk oldu biraz yorum galiba ama öyle gördüm :) yola giden bir bayan görüyorum sen misin bilemiyorum ama :) bir de ali diye birini tanıyor musun? Yola çıkan bayanla yolu kesişiyor sanki. Bir kalp var üstünde de. Sırt sırta vermiş iki insan var. Çok güvendiğin birisi aynı şekilde o da sana güveniyor. Biriyle görüşmen var belki küçük bir tartışma da olabilir güç senin elinde. Tabağının arkasına giden de dileğin sanırım :) gerçekleşiyor.

sana inanmıyorum süpersin bahsettiğin isim sevgilim yok artık..! şimdi yolculuğa cıkan kisiyle ali mi gidiyor? ve aliyle yolculuğa gidenmi sırt sırta yoksa bunlar baska kisilermii eğer öyleyse ben yolculuk düsünüyorum arkadasa 1 günlüğüne at kuyruğu yapanda benim hanemden çevremden zararı olmayan kisi galiba oda ablamdır belkim :)) jadaloz iyisin iyiiii

Son düzenleme:

vay be ilk defa isim tutturdum
bir bayan var yolun başında ortasında da ali yazıyor. bayan mı gidiyor ali mi geliyor bilemiyorm :) dikkatli bak görürsün sen de sanırım :)

vay be ilk defa isim tutturdum
bir bayan var yolun başında ortasında da ali yazıyor. bayan mı gidiyor ali mi geliyor bilemiyorm :) dikkatli bak görürsün sen de sanırım :)

büyük ihtimal giden benim ve onuda çağırdım insallah gideriz ya bakıcam hic dikkat etmedim ha hangi fotoğrafta ayrıca

Son düzenleme:
büyük ihtimal giden benim ve onuda çağırdım insallah gideriz ya bakıcam hic dikkat etmedim ha hangi fotoğrafta ayrıca

inşallah gidersiniz :) kendimden korktum bi an ya :) koydum o kısmını kesip. sen de göreceksin bak ben de bişey yok yazıyo işte

cok dikkatli baktım ve gerçekten gördüm vay anasını be sırt sırta veren biz değilizdir insallah

ben de uğraştım çözmek için biraz :) siz olun sevgililer kavuşsun hasret zor

özel mesaj atan arkadaşım; mesaj sayım az olduğu için özel mesaj yazamıyorum ben, görürsen eğer burdan cevap vereyim sana da. gerçekten iyi bakamıyorum bazen tutuyo işte. istersen yükle bakarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…