yani sıkıntıları kısa süreliğine aşabilirsiniz fakat sizden kaynaklı değil hep ailesinden çevreden oralardan uzaklaşmadıkça tam anlamıyla bitmez sıkıntı ..ailesi dizinin dibinden ayrılmasını istemiyordur malum ailesine baya düşkün tam olarak bişey söyleemem ama ayrılıkda olabilir gibi ama kesin bişey söyleyemem ama umarım olmazz.. yenide evli sayılırsnızz ailesi öncedende böylemiydi sana karşı
simay bu yorum kimin ? kime baktın daha doğrusu konu bana ait ama benimkinden fazla fincan vardaa :)su vakte kadar içinde 2 konuyla alakalı sıkıntılar varmış. yakın bir zamanda
olan bir gelisme sayesinde sıkıntılarından arınmaya başlamışsın. bazı konularda bir kadın var arka planda duruyor senin yaşadığın bütün sıkıntıların sebebi o gibi görünüyor. sen bi adama yöneliyorsun ama kadından kaynaklı olan seyler. sanırım 2 buçuk 3 yıllık bi evliliğin yada ilişkin var :S öyle görünmüş. sıkıntılı zamanları düşünmekten çok güzel günleri hayal etmelisin bence. hayatınıza giricek bir bebek eşini ailesinden uzaklaştırıcak.
Gönlün çok geniş ama bu iyi niyetini kullanan biri var. Hanenizde ses getirecek bir durum görünüyor kötü bir ses değil ama. Zorlu bir dönemden geçmişsin, çok çabalamışsın ve başarıyorsun. Dua eden bir bayan var ve duaları yerini buluyor. Saçını at kuyruğu yapan bir bayan daha var. Çok cesur ve tuttuğunu koparan biri. Onun istekleri de gerçekleşiyor. Dua eden bayanla bir bağlantıları var. Kopuk oldu biraz yorum galiba ama öyle gördüm :) yola giden bir bayan görüyorum sen misin bilemiyorum ama :) bir de ali diye birini tanıyor musun? Yola çıkan bayanla yolu kesişiyor sanki. Bir kalp var üstünde de. Sırt sırta vermiş iki insan var. Çok güvendiğin birisi aynı şekilde o da sana güveniyor. Biriyle görüşmen var belki küçük bir tartışma da olabilir güç senin elinde. Tabağının arkasına giden de dileğin sanırım :) gerçekleşiyor.
sana inanmıyorum süpersin bahsettiğin isim sevgilimyok artık..! şimdi yolculuğa cıkan kisiyle ali mi gidiyor? eğer öyleyse ben yolculuk düsünüyorum arkadasa 1 günlüğüne at kuyruğu yapanda benim hanemden çevremden zararı olmayan kisi galiba oda ablamdır belkim :)) jadaloz iyisin iyiiii
vay be ilk defa isim tutturdum
bir bayan var yolun başında ortasında da ali yazıyor. bayan mı gidiyor ali mi geliyor bilemiyorm :) dikkatli bak görürsün sen de sanırım :)
büyük ihtimal giden benim ve onuda çağırdım insallah gideriz yabakıcam hic dikkat etmedim ha hangi fotoğrafta ayrıca
cok dikkatli baktım ve gerçekten gördüm vay anasını besırt sırta veren biz değilizdir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?