gitme :) uyuştuğun kişileri terk mi edeceksin
gel sana da bir iskambil açayım :) senin ve sevgilinin (sevgili adayının, sevdiğin kişinin) ten renklerini söyle :)
jadalozcuğummm bi kerecık daha bakar mısın banaa
tamam kuzum sordum sadece:):) lurci bi bana torat bakamdn ya bak be kuzum şuna :)
ama canım benim tarot öle bişey değilkibugün gerçekten aklımdaydınn sana sözüm var
hahhaaaa negüzel ya içmiş içmiş gelmişsigarayıda fazla tüketme malum beyin hücrelerine zararlıı...
seninde kandilin mubarek olsun malum ramazan ayının son günü
beyaz- kumral :)
ikimizde buğday tenliyiz tatlım ben biraz daha açığım bundan tam emın olamasamda resımlerde öyle çıkmışbakarım canım :) ama tenleri unuttum hatırlatman gerekecek :)
sadece aynı gün iki kere bakmıyorum, farklı zamanlarda istediğinde bakarım :)
selam kizlar benimde falima bakarmisiniz rica etsem
seninde kandilin mubarek olsun malum ramazan ayının son günü
negüzel hep böyle 0-6 yaş muhabbetleri güldürmüştür beni
benim hedefte radyo tv insallahhh :)canım benim çok güzel heycanlar bunlarben güzel sanatlar okuyorum 5 aşamalı sınava girdim yani düşün halimi ama çok güzeldi
ama canım benim tarot öle bişey değilkibugün gerçekten aklımdaydınn sana sözüm var
onun kalbi sende, seninki onda. birbirinize kaptırmışsınız kendinizi :) gönlünden evlenme teklifi geçiyor erkeğin. ama senin kafanda bazı soru iişaretleri var. bu seni sıkıntıya sokuyor.
iki tane esmer kız çıktı. ama bu kızları pek ciddiye almanı önermiyorum çünkü bugün baktığım falların hepsinde çıktı sanırım benim sinirlendiğim kız bu
hmm farklı bi bakış açısı buldum dur. esmer kızların ortasında teklif kartı var. sana edeceği teklifte ona yardım edecek kişiler olabilir :) o kızlardan yardım istemiştir belki fikir almıştır :)
benim hedefte radyo tv insallahhh :)
negüzel hep böyle 0-6 yaş muhabbetleri güldürmüştür beni[
espiri anlayışın o zeka seviyesindeyse bişey diyemem sende insansın ne yapalım dışlıyalımı sahip çıkacaz tabiki üzülme fazla parçalama kendini oruç tut sıhhat bul
tamam canım bnm ne zmn bakablrsn bana peki :)
kartları iilk elime aldığımda senin için bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?