kuzumm nede kendine has fal bakma tarzınız var öle
evet canım deven var yani deve gibi biri var yok yok sular kesilcek evde dikkat et yadaaaaaa kızzz bu deve seni yüklenip gitmesin valla kız sen evlencen ozaman kesin sen yolcusun
bu arada bişey kaçırdığımı fark ettm. kim kız bu :)
kalpler bir arada çıkmış. ama ikiniz de temkinlisiniz henüz. sen daha temkinlisin mesafe koymuşsun araya. iyi de etmişsin :)
lurci hala bakmadn mısana karşı mahcubumm ;( ama bakıcamm aklımda
ay canım ya sen sıkılmışın belli eğlence kafasındamısınki acep ,,,, bak ben fincanın bile olmadan bakınıyımm sana fal yalnızlıktan yemişsin kafayı yada ciddi problemli bi haldesin ...
konu çokmu ciddi,, benim yediklerimi sen neden sorun yaptın
yoldan gelene yollu denir canım benim birde seni gidiyorsun yada ileden biri gidiyor deven var devede yollu
jadalozum hani dedim ya önceki faldada cıkmışdı hani benim facebook sifre muhbbeti oldu birden hesabm ele gecrldi faln demştm ya unuttn mu :) sen mi dedin tienen mi dedi yada iki kişi arsnda kalmşsn birisi acık tenli birisi esmer ama bu diğer cocugu yani suan konuştugum cocugu hani eski erkek ardkşm icin sorun olluyr faln dedinz brnz burda yorumda işte o acık renkli olan cocuk bu cocuk :) o knşmalrmızı ben demştmya birisnle konuşuyorum öylesine konuşuyorum falan diye demiştim cocuk bana evlenme teklifi etti o normal konuştugum cocuk cok iyi birisinede benziyor sordurdum sorştrdum cocuguda ben araya mesafe koydum cnkü yeni uzun bir ilşkiden ayrıldım icimde acı var gecmş var yaşnmışlıklar var silemyrm en önmlisi ise hala eski erkek arkadaşımı sevyrm ve onunla brlkte oldum da suan konuştgm cocuk snaki dgru kişi benm icin ama blemyrm duygularmdan dşncelermden emn değilm cocuk bnm mutlu olmm icin elnden geleni fazlasyla yapyr ugrsyr bnm icin en kötü zmnlrmda ble sağolsun yanmda oldu cocuk ben bu cocugu evlnlck gzyle bkyrm ama şu var ben sözlmle brlkte oldum bunu ona nasıl izah ederim bunu dşnyrm braz da olsa :s cocuga suan evlenme tklfni kabul etsem tamam dcek evlncek benmle o derece eski erkek arkdşmı artk allaha havale ettm cok canımı yaktı bnm kızlarlada eglnceye gtmsi yktı bnionu slmeye calşyrm ama sileblrmym unutablrmym blmyrm konştgm cocuga da ümit vermemek icin araya mesafe koydum
hatırladım ben demiştim :)
hayırlısı canım, uzun uzun düşünmeden çok üstüne gitme durumun. seviyorsa istiyorsa bekleyecktir zaten :)
amin kuzum bişey dicem iskambilde başka ne cıktı kız bana cok az dedin :)
o kartlar çıktı sadece napıyım kız :)
lurci gittin mi?
tarzın ,, cidden çok itici.. ve halada bu tarzda ısrarcısın ,, belliki hastalıklı kişilik .. iyi geceler[/Q
jadaloz lurciye söyle ben onunla konuşmuyorum ayrıca çekemiyosa anten taksın
o kartlar çıktı sadece napıyım kız :)
lurci gittin mi?
tarzın ,, cidden çok itici.. ve halada bu tarzda ısrarcısın ,, belliki hastalıklı kişilik .. iyi geceler[/Q
jadaloz lurciye söyle ben onunla konuşmuyorum ayrıca çekemiyosa anten taksın
hahhaaaa negüzel ya içmiş içmiş gelmişsigarayıda fazla tüketme malum beyin hücrelerine zararlıı...
buralardayım topikteki arkadaşla pek uyuşamadık sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?