hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

evet canım deven var yani deve gibi biri var yok yok sular kesilcek evde dikkat et yadaaaaaa kızzz bu deve seni yüklenip gitmesin valla kız sen evlencen ozaman kesin sen yolcusun

ay canım ya sen sıkılmışın belli eğlence kafasındamısınki acep ,,,, bak ben fincanın bile olmadan bakınıyımm sana fal yalnızlıktan yemişsin kafayı yada ciddi problemli bi haldesin ...

bu arada bişey kaçırdığımı fark ettm. kim kız bu :)

kalpler bir arada çıkmış. ama ikiniz de temkinlisiniz henüz. sen daha temkinlisin mesafe koymuşsun araya. iyi de etmişsin :)

jadalozum hani dedim ya önceki faldada cıkmışdı hani benim facebook sifre muhbbeti oldu birden hesabm ele gecrldi faln demştm ya unuttn mu :) sen mi dedin tienen mi dedi yada iki kişi arsnda kalmşsn birisi acık tenli birisi esmer ama bu diğer cocugu yani suan konuştugum cocugu hani eski erkek ardkşm icin sorun olluyr faln dedinz brnz burda yorumda işte o acık renkli olan cocuk bu cocuk :) o knşmalrmızı ben demştmya birisnle konuşuyorum öylesine konuşuyorum falan diye demiştim cocuk bana evlenme teklifi etti o normal konuştugum cocuk cok iyi birisinede benziyor sordurdum sorştrdum cocuguda ben araya mesafe koydum cnkü yeni uzun bir ilşkiden ayrıldım icimde acı var gecmş var yaşnmışlıklar var silemyrm en önmlisi ise hala eski erkek arkadaşımı sevyrm ve onunla brlkte oldum da suan konuştgm cocuk snaki dgru kişi benm icin ama blemyrm duygularmdan dşncelermden emn değilm cocuk bnm mutlu olmm icin elnden geleni fazlasyla yapyr ugrsyr bnm icin en kötü zmnlrmda ble sağolsun yanmda oldu cocuk ben bu cocugu evlnlck gzyle bkyrm ama şu var ben sözlmle brlkte oldum bunu ona nasıl izah ederim bunu dşnyrm braz da olsa :s cocuga suan evlenme tklfni kabul etsem tamam dcek evlncek benmle o derece eski erkek arkdşmı artk allaha havale ettm cok canımı yaktı bnm kızlarlada eglnceye gtmsi yktı bni onu slmeye calşyrm ama sileblrmym unutablrmym blmyrm konştgm cocuga da ümit vermemek icin araya mesafe koydum

hatırladım ben demiştim :)
hayırlısı canım, uzun uzun düşünmeden çok üstüne gitme durumun. seviyorsa istiyorsa bekleyecktir zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…