negüzel hep böyle 0-6 yaş muhabbetleri güldürmüştür beni[
espiri anlayışın o zeka seviyesindeyse bişey diyemem sende insansın ne yapalım dışlıyalımı sahip çıkacaz tabiki üzülme fazla parçalama kendini oruç tut sıhhat bul
negüzel seviyesiz ve sevimsiz muhabbetin hakaretlere doğru gidiyo.....ne yazık yalnızlık insana neler yaptırıyo .....
hadi bakalımm olur umarım bende sanat yönetmenliği düşünüyorummaslında bölümüm başka ama güzel sanatlar çıkışlı olmak sanat grubuna girmek için yeterli bakalım )
aaa o benim cocuklugumdan beri hayalim sanat yönetmenliğinin moda tasarımla dekorla bağlantısı var bende suan meslek lisesinde giyim okuyorum
bende fakültede moda tasarım okuyorumtextil bölümündeyim
ortak yönlerimiz var birazben okuduğum bölümü sevmiyorum ama zorla okuyorum desem yeridir dikiş dikmek falan sıkıcı geliyo cok severek yapan arkadaslarımı görünce şaşırıp kalıyorum herkesin hayali farklı tabii
uyuyodum da geldimuyandım ama ezan okunsun uyumaya gidicem
üniversitede dikiş değil tasarım ağırlıklı , fotoğraftan tut sanat tarihine kadar çok fazla ders aldım sadece tekstil değil olaybu benim 2.üniversitem isteyerek girdim sayılır bazen sıkıldığım oluyo ama güzel sanatlarda okumak zevkli
okul adı vermiyim lise 1.sınıfı güzelsanatlarda okudum sinema tv.de öğrenciler liseli değilde ünv. öğrencileri gibiydiler uçuk liseli ergen modeli yoktu hiç sonra okulu değiştirmek zorunda kaldım...ve şuanki bölüme geçtim ünv.de yine değiştiriyorum insallah bölümü :)
bende sinema televizyon okumak isterdim ama artık benim için geç okumak istediğim okadar çok bölüm varkii:))) öpüyorum kızlar iyi geceler hepinize
tamam kuzum sorun değil cnm bnm yarn bakarsn madembugün hiç bakmadım fazlasıyla yorgunum
ikimizde buğday tenliyiz tatlım ben biraz daha açığım bundan tam emın olamasamda resımlerde öyle çıkmış
negüzel seviyesiz ve sevimsiz muhabbetin hakaretlere doğru gidiyo.....ne yazık yalnızlık insana neler yaptırıyo .....[/QUO
sen çok kalabalıksın maşallah gelenler gelmiş sana hiç gitmiyor ve benim varlığım seni rahatsız ettiyse muhattap olma benimle
ok iskambil olsun
beyaz tenliyim o kiside esmer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?