hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

hadi bakalımm olur umarım bende sanat yönetmenliği düşünüyorumm aslında bölümüm başka ama güzel sanatlar çıkışlı olmak sanat grubuna girmek için yeterli bakalım )

aaa o benim cocuklugumdan beri hayalim sanat yönetmenliğinin moda tasarımla dekorla bağlantısı var bende suan meslek lisesinde giyim okuyorum

bende fakültede moda tasarım okuyorum textil bölümündeyim

ortak yönlerimiz var biraz ben okuduğum bölümü sevmiyorum ama zorla okuyorum desem yeridir dikiş dikmek falan sıkıcı geliyo cok severek yapan arkadaslarımı görünce şaşırıp kalıyorum herkesin hayali farklı tabii

uyuyodum da geldim uyandım ama ezan okunsun uyumaya gidicem

üniversitede dikiş değil tasarım ağırlıklı , fotoğraftan tut sanat tarihine kadar çok fazla ders aldım sadece tekstil değil olay bu benim 2.üniversitem isteyerek girdim sayılır bazen sıkıldığım oluyo ama güzel sanatlarda okumak zevkli

okul adı vermiyim lise 1.sınıfı güzelsanatlarda okudum sinema tv.de öğrenciler liseli değilde ünv. öğrencileri gibiydiler uçuk liseli ergen modeli yoktu hiç sonra okulu değiştirmek zorunda kaldım...ve şuanki bölüme geçtim ünv.de yine değiştiriyorum insallah bölümü :)

bende sinema televizyon okumak isterdim ama artık benim için geç okumak istediğim okadar çok bölüm varkii:))) öpüyorum kızlar iyi geceler hepinize

bende sinema televizyon okumak isterdim ama artık benim için geç okumak istediğim okadar çok bölüm varkii:))) öpüyorum kızlar iyi geceler hepinize

iyi geceler eğitim merakınada hayran kaldım doğrusuuuu oku oku masallah

bugün hiç bakmadım fazlasıyla yorgunum

ikimizde buğday tenliyiz tatlım ben biraz daha açığım bundan tam emın olamasamda resımlerde öyle çıkmış

şu an aranızda sorunların olduğu çıktı. bunları aşmanız için zamana ihtiyacınız var. bu zaman çok kısa olmayabilir.
birbirinizden uzaktasınız sanırım şu an. seviyorsun seviliyorsun ama aradaki mesafe seni baka birine yönlendirmiş. açık tenli başka bir erkek çıktı. sana yakınlaşmak istiyor bu erkek, sen de ona yakınlaşmak istiyorsun. ama sevgilini de seviyorsun. bilemedim, ilginç bi fal çıktı :)

iyi geceler kızlar kardaşım uyumaya gitmiş tienennnnn gitmeee

beyaz tenliyim o kiside esmer

aile kartlarınız çıktı. destek mi oluyorlar karşı mı çıkıyorlar bilmiyorum.
çok karışık çıktı ya. birbirinizden çok ayrı çıktınız sanki hiç alakanız yokmuş gibi.
sizden başka iki kişi çıktı falında. açık tenli bir erkekle esmer bir kız. siz bunların arasını yapmaya mı çalışıyosunuz yoksa onlar mı sizin aranızı yapmaya çalışıyo anlayamadım. yüzyüze görüşme ve bu görüşmenin ardından teklif görünüyor. ama dediğim gibi pek çözemedim siz birbirinizden çok kopuksunuz diğer kişilerle bağlantılarınız çıkmış sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…