hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

şu an farklı şehirlerdeyiz canım. okullar açılınca aynı şehre gidiyoruz :) bu sefer de ilçe giriyor araya ama olsun aynı şehrin sınırlarında olmak bile huzur veriyor

ayrı kalmayacağınız günlerde gelir :))))
seneye bende yasayacağım buu tercihler açıklandığındakii heyecanııı :18:

maritsa dediğin cok mantıklı aslında spora nasıl zaman ayırıyorsam dersede ayırmam lazım yoksa acaba acaba diye ortada fink atarm bu kafayla :)

Evet kesinlikle öyle .Zaten istediğin bölümün puanları çok uçuk değil biraz sıkarsan dişini ,garanti girersin istediğin bölüme .

Son düzenleme:
Tercıh sonucları acıklandı erkek kardesım kocaelı ùnıwerstesı ınsaat mühendıslgnı kazandı ben hala ögrenemedm kendı tercıh sonucumu sıte acılmıyor

varya ne kaynetmışsınız kızlar ben gelene kadar heee :):) dolmuş taşmış sayfalar anca bitti okumam herkeze merhabalarrrrrrrrrrrrrrr ne var ne yok bakım jadalozum iskambil trafiği yogun bu gece sanırım :):)

ayrı kalmayacağınız günlerde gelir :))))
seneye bende yasayacağım buu tercihler açıklandığındakii heyecanııı :18:

canım benim çok güzel heycanlar bunlar ben güzel sanatlar okuyorum 5 aşamalı sınava girdim yani düşün halimi ama çok güzeldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…