hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

bayramınız mübarek ola tatlışlarım bende kahve ictim dün bugün koyuyorum bakmak isteyen olursa takılsın

İlk attığın fal için.
Imm. Çevrende yada ailende başka biriyle görüşen birini görüyorum. Gizli bir ilişki diyelim.
Birileri sizin hayatınızla çok yakından ilgileniyor. Belki her şeye burnunu sokuyor, belkide meraktan. Rahatsız edici boyutta sanırım. (Şuan çok pis atıyorum.)
Çok sıkılmışsın bir şeylerden. Yada çok mutlusun. İçin içine sığmıyor.
Sabırlı bir insansın. Olan bitene çoğu kez patlamak yerine içinde biriktiriyorsun. Bu seni yıpratmış.
Sana uzun yollar var diyemeyeceğim. Ama kısa ziyaretler olabilir. Sana gelen olabilir.
Kendini çok özel hissedeceğin bir gün yaşayacaksın.

Son düzenleme:

Jenny benim sayfamı da ziyaret edersen çok sevinirim.

jenny bu banamıydı ? ilk sayfadaki fal icinmiydi yorumun

tabakta bir bebek var. uzaklardan küçük bir kuşun var. haber geliyor sana.içinde bir köşe birikmiş bir sıkıntın var. sıkıntının bir kısmını atmışsın. at gibi güzel birşey var.

Son düzenleme:

falınla ilgili içimden geçenler :

bir erkek var, aranızda büyük heybetli bir kuş duruyor..sanırım bu erkek senin kısmetin ve sen de boyun eğiyorsun buna..
onun dışında küçük küçük başka kısmetlerin de var fakat bu erkekle arandaki kısmet çok büyük....uzun açık engelsiz bir yolun var..
zorlu bir işi başarıp biraz yükseleceksin fakat burada da karşına başka zorluklar çıkacak bunlara göğüs gereceksin..
4 tane karşılıklı konuşman var..bunlardan 2si birbirine bağlı ve aynı kişiyle olucak..bu kişiyle aynı boylardasınız..erkek ve biraz yapılı biri..
yeni bir duygusal ilişkin olabilir..hanede bir sıkıntı, bir kargaşa var..martı kuşu çıkmış tam anlamını bilmiyorum ama mutlaka pozitif bir anlamı var bunun..
hanede yavaş yavaş birşeyler yoluna girecek..

canım bi önceki syfada benimde falımın resimleri bakarmısın

öncelikle şunu itiraf etmem gerekir, faldan hiç anlamam ama yine de gördüklerimi tahminlerimi benzettiklerimi söyleyeyim:

falında kafası kapalı, hasta bir bayan var, tekerlekli sandalyede çıkmış ve bu bayana çok sadık, onu çok seven bir erkek var. Bu bayanı resmen herşeyden soyutlamış ve koruma altına almış gibi görünüyor.. önünde birçok tercihin söz konusu , yolların açık aslında fakat sen kendini kapamışsın bu yollardan geçmemekte, bu tercihleri seçmemekte inat ediyorsun.Falın ferah temiz..sıkıntın derdin kederin görünmüyor..hanede uzunca boylu bir adam var ve eli kulağında ondan büyük bir haber alıcaksınız..çok büyük bir kısmet var büyük bir balık var haneyle ilgili...bekarsan zengin birisiyle evlenebilirsin, hanede zenginlik ve bereket çıkmış..

canım agzına saglık evliyim ben inş yuvam berketle dolar

bana da bakarsanız cok sevınırım

Eklentiler

• $IMG1773.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG1775.webp
    33 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG1779.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMG1781.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG1791.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…