iyi bayramlar kızlar. pek gelen giden olmuyor heralde, herkesin bayramı yoğun geçiyor :)
falınla ilgili içimden geçenler :
bir erkek var, aranızda büyük heybetli bir kuş duruyor..sanırım bu erkek senin kısmetin ve sen de boyun eğiyorsun buna..
onun dışında küçük küçük başka kısmetlerin de var fakat bu erkekle arandaki kısmet çok büyük....uzun açık engelsiz bir yolun var..
zorlu bir işi başarıp biraz yükseleceksin fakat burada da karşına başka zorluklar çıkacak bunlara göğüs gereceksin..
4 tane karşılıklı konuşman var..bunlardan 2si birbirine bağlı ve aynı kişiyle olucak..bu kişiyle aynı boylardasınız..erkek ve biraz yapılı biri..
yeni bir duygusal ilişkin olabilir..hanede bir sıkıntı, bir kargaşa var..martı kuşu çıkmış tam anlamını bilmiyorum ama mutlaka pozitif bir anlamı var bunun..
hanede yavaş yavaş birşeyler yoluna girecek..
canım ben faldan hiç anlamam ama cok belirgin bi araba birde e harfi önünde de ev gördüm anlayan kızlar daha iyi yorumlar
Kızlar buda ablamın kahvesii bakıp yorumlamanızı bekliyorum :)
ablana yorum var sana yok
3 vakte kadar bir yolculuk görünüyor. Gitmeyi düşünmediği son anda karar vereceği bir yol bu. Niye bu kadar kafası karışık ablanın ya. Birisiyle arası açılmış ayrı düşmüş, bu kişi erkek mi bayan mı bilemedim ama çok üzmüş bu durum. Bir çok şey düşünmüş sürekli buna yormuş kafasını. E harfinden biri elini uzatmış ablana. Bu sorunları yaşarken yakınlaştığı bi kişi ona pek iyi gelmeyecek. Normalde içini aydınlatan bir olay var ama bu yakınlaştığı kişi canını daha fazla sıkıyor, aydınlığı görmesini engelliyor.
Bu iki kişiden biri olaylara düz mantıkla bakıyor olduğu gibi görüyor ama diğerinin başka sebepleri var. Olan olayların dışında kendi yaşantısı canını sıkıyor. Biraz karışık baktım galiba benim de kafam karıştıumarım anlıyordur ablan :)
Hayalini kurduğu bir yol var. Yolun sonunda beyaz bir kalp var. Yolu açık görünüyor gittiği yer de gayet mutlu olacağı bir yer.
Tren gibi bi taşıt var. Ama ondan ayrı durmuş ablan. Gidip gitmemekte kararsız mı bilemedim.
Tabağında içi çok sıkkın çıkmış. Kafasının içinde sanki ahtapot var. Kırk yere birden kafa yoruyor. Saçını yukarıdan toplayan br bayan var. Saçları dalgalı olabilir, kabarık çıkmış saçlar. Kafasını zor dışarı çıkarmış o kadar sıkılmış. Bu ne kız hep sıkıntı.
Bu kadar canım.
ablana yorum var sana yok
3 vakte kadar bir yolculuk görünüyor. Gitmeyi düşünmediği son anda karar vereceği bir yol bu. Niye bu kadar kafası karışık ablanın ya. Birisiyle arası açılmış ayrı düşmüş, bu kişi erkek mi bayan mı bilemedim ama çok üzmüş bu durum. Bir çok şey düşünmüş sürekli buna yormuş kafasını. E harfinden biri elini uzatmış ablana. Bu sorunları yaşarken yakınlaştığı bi kişi ona pek iyi gelmeyecek. Normalde içini aydınlatan bir olay var ama bu yakınlaştığı kişi canını daha fazla sıkıyor, aydınlığı görmesini engelliyor.
Bu iki kişiden biri olaylara düz mantıkla bakıyor olduğu gibi görüyor ama diğerinin başka sebepleri var. Olan olayların dışında kendi yaşantısı canını sıkıyor. Biraz karışık baktım galiba benim de kafam karıştıumarım anlıyordur ablan :)
Hayalini kurduğu bir yol var. Yolun sonunda beyaz bir kalp var. Yolu açık görünüyor gittiği yer de gayet mutlu olacağı bir yer.
Tren gibi bi taşıt var. Ama ondan ayrı durmuş ablan. Gidip gitmemekte kararsız mı bilemedim.
Tabağında içi çok sıkkın çıkmış. Kafasının içinde sanki ahtapot var. Kırk yere birden kafa yoruyor. Saçını yukarıdan toplayan br bayan var. Saçları dalgalı olabilir, kabarık çıkmış saçlar. Kafasını zor dışarı çıkarmış o kadar sıkılmış. Bu ne kız hep sıkıntı.
Bu kadar canım.
jadaloz iskambil falı bakar mısın ?
iskambil bakabilirim.
iyi akşamlar kızcazlarım :):) nasılsınız bakim ne var ne yok
çok çok teşekkür ederim. ben koyu kumralım , o açık kumral. başka ne yapmam gerekiyor.
canım benim falımada bakabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?