hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

teşekkür ederim canım.

JADALOZ banada iskambil bakabilirmisin ?

ben kumralım o esmer :)))

sevgi ve mesafe kartları çıktı. sevginizde mesafeniz olabilir veya sevdiğin senden uzakta olabilir.
off hiç bu kadar çok kart kalmamıştı :)
sevgili misiniz sevgili olma yolunda mısınız evli misiniz bilemiyorum ama. sen biraz mesafelisin bu kişiye karşı. o senin yanında olmayı diliyor ama araya koyduğun mesafe onu aşırı düşündürüyor. seninle önemli bir konuda görüşmek istiyor. senin tutumlarından korkmasa diyecek ama diyemiyor :) kendi kendine büyütüp sorun yapmış o kişi.
erkeğin tarafında açık tenli birinin kalbi çıkmış. kimdir bilemem. belki onu seven biri belki ailesinden biri belki herhangi bir arkadaşı. bu kişiyle de arasında mesafe var. çok mu sorunlu bir kişilik anlamadım ki herkesle bir mesafesi var adamın :)

offf bu kadar doğru çıkabilirdi ancak :)))))))))) canım bana geri dönmek isteyen kişi eski sevgilim..2 gün önce şansını zorlamıştı..ben telin açmadım..:)) demek önemli bişi konuşacak..
gerçekten herkese karşı aşırı mesafeli biridir..kimseyle samimi olmaz kolay kolay..çok doğru bi fal bende şaşırdım :))

hehe ben de şaşırdım şu an, bu ne biçim fal be kesin hiçbişey tutmucak demiştim kendi kendime
evliliğe yönelik düşünceleri var, ayrılıktan vazgeçirmek için koz olarak kullanmayı düşünmüş olabilir. bilemiycem artık :)

teşekkür ederim canım senin de nasıl gidiyor işler güçler :)

aystea ancak baktım :) sohbetten de geri kalmak istemiyorum :)

sağol kuzum :) nasıl olsun ya bayram faln hep koşuşturmaca öldüm bittin ordan oraya gez dur fenalık geldi anca bugün başına oturabildim bilgisayarın bile senin nasıl gidiyor bakm :)

sağol kuzum :) nasıl olsun ya bayram faln hep koşuşturmaca öldüm bittin ordan oraya gez dur fenalık geldi anca bugün başına oturabildim bilgisayarın bile senin nasıl gidiyor bakm :)

bayram telaşı dışını merak ettim daha çok :)
benim de öyle canım. misafirim gitti ben de rahat rahat giriyorum nete şimdi :)

baksa ne güzel olur benim fincan da bekliyor bakan olsa eklicem

moraller nasıl canım :) kız senin nicki yazmak çok zor sana aklımızda tutabileceğimiz bişey diyelim :)

nickimin türkcesi kelebek canim

moraller iyi onunda iyi cok sükür bi fal baktin bizi kendimize getirdin

ah bi ben fal bakabilsem fincanin sapina kadar bakicam ama olmuyooo

bana o şekilde gelirse gerçekten çok şaşırırım..bilmem biz 4 ay boyunca hiç evlilik konuşmamıştık çünkü..daha düşünmüyoruz falan demiştik laf arasında arkadaşlarımıza..
erken herşey için saçmalamayın falan demiştik..aklında asla öyle bişi yoktu ..qüzel bi haberse konuşmak istediği gerçekten çok şaşarım..:)

nickimin türkcesi kelebek canim

moraller iyi onunda iyi cok sükür bi fal baktin bizi kendimize getirdin

ah bi ben fal bakabilsem fincanin sapina kadar bakicam ama olmuyooo

tamam kelebek diyelim o zaman sana :)
ooooo süper ötesi o zaman
yakında olsan ben sana öğretirdim bildiğim falları sonra da başının etini yerdim bana bak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…