hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

bayram telaşı dışını merak ettim daha çok :)
benim de öyle canım. misafirim gitti ben de rahat rahat giriyorum nete şimdi :)

:):) cnm nasıl olsun ya benm eski erkek arkdaşım iyice pskolojisi bozulmuş bugün duydum kendinden büyüklerle takılıyormuş hep gecenlerde evde parti vermiş arkdaşlrm söyledi bugn hic iyi değilmiş kendini kaybetmiş öyle diyorlar diğer konuştugum cocuklada iyi gidyor cıkmıyoruz daha cocukla bi süre daha tanim diyorum

ben kartların yalancısıyım gerisini bilemem, çıkarsa yaz ama çıktı diye :)

takılmaya devam etsin o :) senin moralin iyi olsun da diğerini önemsemiyoruz zaten sen önemsemediğin sürece :)
tanı tabi ki canım acele etme

takılmaya devam etsin o :) senin moralin iyi olsun da diğerini önemsemiyoruz zaten sen önemsemediğin sürece :)
tanı tabi ki canım acele etme

aynen kzuum devam etsn takılmaya o cok bozulmş baklm ne zmn dank etcek ona hayat birgn taşlara vurcak kafayıda ne zmn :)

tatlım ikimiz de kumralız ama ben biraz daha açık renkliyim

yuvanız sevgi dolu görünüyor aslında ama senin kafana taktığın bir durum var. belki bebek istediğin içidir. isteğini söylediğin için ona göre yorum yapmaya çalışayım. eşinle mesafeye sebep olabilir bu sorun ettiğin şeyler. o kadar büyütecek bir durum görünmüyor rahatla biraz. eşinin yanında esmer bir erkek gördüm. ve bir de zaman kartı çıkmış. çok alaka kuramadım ama. bu erkekle ilgili zamana ihtiyaç var. belki de bebeğiniz erkek olacaktır :) kopyacı bi yorum oldu farkındayım

saol canım ağzına sağlık:)

yokmu kızlar bnm fallara bakıcak :) arka sayfada kaldı ya bakın

senin fallar karambole gidiyor bakan varsa bende eklicem
cankız diye biri konu açmış yorumları güzel gibi görünüyor bizim kelebek baktırmış hiç söylemiyo siz de baktırın diye :)
oraya ekliyorum şimdi sen de ekle kız :)

aynen canım ya benmkinler hep kaynıyor valla kmsecikler bakmıyor bana lurcide yok zaten ortalıklarda bakıcam dedi oda gitti ekliyelim bakalım belki ordan yüzümüzü güler haha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…