- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
bayram telaşı dışını merak ettim daha çok :)
benim de öyle canım. misafirim gitti ben de rahat rahat giriyorum nete şimdi :)
bana o şekilde gelirse gerçekten çok şaşırırım..bilmem biz 4 ay boyunca hiç evlilik konuşmamıştık çünkü..daha düşünmüyoruz falan demiştik laf arasında arkadaşlarımıza..
erken herşey için saçmalamayın falan demiştik..aklında asla öyle bişi yoktu ..qüzel bi haberse konuşmak istediği gerçekten çok şaşarım..:)
:):) cnm nasıl olsun ya benm eski erkek arkdaşım iyice pskolojisi bozulmuş bugün duydum kendinden büyüklerle takılıyormuş hep gecenlerde evde parti vermiş arkdaşlrm söyledi bugn hic iyi değilmiş kendini kaybetmiş öyle diyorlar diğer konuştugum cocuklada iyi gidyor cıkmıyoruz daha cocukla bi süre daha tanim diyorum
tamam kelebek diyelim o zaman sana :)
ooooo süper ötesi o zaman
yakında olsan ben sana öğretirdim bildiğim falları sonra da başının etini yerdim bana bak diye
ben kartların yalancısıyım gerisini bilemem, çıkarsa yaz ama çıktı diye :)
ay keske canim herhalde fal baka baka rüyalarimiza girerdi artik
canım falların çıkarmı genelde merak ettim tabi yazarım :)))
takılmaya devam etsin o :) senin moralin iyi olsun da diğerini önemsemiyoruz zaten sen önemsemediğin sürece :)
tanı tabi ki canım acele etme
benim giriyo bazen
ben iddialı değilim fal konusunda, eğlence amaçlı bakıyorum. tuttu diyen de oluyo tutmadı diyen de :)
tatlım ikimiz de kumralız ama ben biraz daha açık renkliyim
aaay olmasin okadar kizzzzartik telveli rüya görürdük bide rüya falina bakariz
alemsin kız
yuvanız sevgi dolu görünüyor aslında ama senin kafana taktığın bir durum var. belki bebek istediğin içidir. isteğini söylediğin için ona göre yorum yapmaya çalışayım. eşinle mesafeye sebep olabilir bu sorun ettiğin şeyler. o kadar büyütecek bir durum görünmüyor rahatla biraz. eşinin yanında esmer bir erkek gördüm. ve bir de zaman kartı çıkmış. çok alaka kuramadım ama. bu erkekle ilgili zamana ihtiyaç var. belki de bebeğiniz erkek olacaktır :) kopyacı bi yorum oldu farkındayım
yokmu kızlar bnm fallara bakıcak :) arka sayfada kaldı ya bakın
senin fallar karambole gidiyor bakan varsa bende eklicem
cankız diye biri konu açmış yorumları güzel gibi görünüyor bizim kelebek baktırmış hiç söylemiyo siz de baktırın diye :)
oraya ekliyorum şimdi sen de ekle kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?