tamam onun kartını anladım senin nasıldı :)
tamam bakıyorum o halde :) ama özelden yazarım sonuçları sizlere ya da sorun olmaz dersenz buraaya yazarım
sorun olmaz :) ben de sana iskambil açayım istersen :)
ceyliiiiinnnnnnnnnn kız diğer sayfaya benden önce yüklemişsin fotoları
ben beyazım:):)
tenleri yazdım ya kız beyaz diye bi seçenek yok
biraz önce de ona göre baktım da olmadı bişeyler yanlış geldi o yüzden tekrar sordum :d
evet yavrusum ya bakyor kmse zaten birileri cabucak baksın dye davrandm hemen koyim dedm bakalm nedicekler :):) sen iskmblde bakyosun ama byandan canm ondan olablr :)jadalozum bana da iskambl bak buarada ben beyaz oda beyaz ama bendaha acık beyazım :)
Eki Görüntüle 493319 Eki Görüntüle 493331 Eki Görüntüle 493330 Eki Görüntüle 493329 Eki Görüntüle 493327 Eki Görüntüle 493326 Eki Görüntüle 493325 Eki Görüntüle 493324 Eki Görüntüle 493323 Eki Görüntüle 493322 Eki Görüntüle 493321 Eki Görüntüle 493320 Eki Görüntüle 493332 ve buda benden hadi bakalm dökülün cancazlarım :)
baktım canm özelden attım cevabıı.
banada bakcanmıı howar bnde attım diğer sayfadaa
kumralımm canımmD
howar canim dayanamadim kahvemi yaptim geldim
tamam canm bakayım birazdan 4. sensin
Büyük ve güçlü bir rakibin var canım bi konuda büyük bi ihtimalle işinle ilgili ama senin önünü tıkayacakmış gibi Kısmetlerini tutuyo. Hatta böyle 3 4 kişilik bir ortama giriceksiniz orda oda olucak. Dikkat etmen lazım ama öyle seni çok üzücek zararlar veremicek sana. Bide bir yakının var bi kadın bu kadın seni baya seviyo her sıkıntını aşmana yardımcı olmak istiyo ama sen tepeme çıkar diye izin vermiyorsun. 2 kişi bir olup bir arkadaşınıza sırtınızı cevırıyorsunuz bide ama haketmiş bu onu karanlık biri zaten. Bide şu sıralar lafın sözün dönmüş baya.
sen de beyaz yazmmışsın şimdi elma bana kızacak ben yazınca açılmıyo ceyline açılıyo diye :) kızma elma senin falını beğenmedim o yüzden daha detay istedim :)
sana yine teklif geliyor ısrarcı sanki bu çocuk :)
diğeri esmer miydi kız? bu çocuk esmer bir erkekle arana giriyor. aklını çelecek heralde :) sen hala temkinli çıkmışsın. ama düşüncelerin çok fazla. aşk adına özlem de çekiyorsun ama yakınlaşmanı engelleyen sebepler var. ailen de bu sebeplerin içinde görünmüş.
tamam şimdi kartları çözdüm :) biraz önce ters bakmışım :)
beyaz yazınca ben en açık teni aldım sana :)
çıkabilecek en güzel sonuç çıktı ama sen bu yorumdan memnun kalacak mısın bilmiyorum :)
sadece kendi kartlarınız kaldı. aşkın en güzel halidir bu. kalpleriniz bir arada bedenleriniz bir arada, sevgi aşk doruklarda çıktı
başka da bişey çıkmadı canım.
sana istediğin zaman yine bakıcam canım uğraştırdım seni baya, yorum yapacak kart da çıkmadı :)
çok sağol cnmm bana verebilecek en güzel cvbı vermişin ndn memnun kalmayayım
tamam canm bakayım birazdan 4. sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?