- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
sıramı verebilirim ben :) kelebeğin okulu varmış yarın
canım yatacaksan önce sana bakabilir benim için sorun değil
:) evet cok ısrarcı canm evlenme teklfi ediyor ama ben bişey dyemiyorum evlenmk istyor benimle diğeri esmerdi evet kuzum :) celmeye basladı ben hala temknlym korkularm var azda olsa yavrum yakınlaşmanı engelleyen sebebler var demişsin ya canım ben esmer olanamı yakınlaşıyorum ? yoksa şimdiki cocugamı yaknlaşmya calışıyorum ailem de engelmiş ya yakınlaşmama ondan dedim
püüff işimle ilgili olmasın diycem ama geneli doğru canım
neyse canımı sıkanın canına okurum yapacak bişey yok
teşekkür ederim canım
sen neden yazmadın tenleri, yaz da açayım :)
tamam şimdi kartları çözdüm :) biraz önce ters bakmışım :)
beyaz yazınca ben en açık teni aldım sana :)
çıkabilecek en güzel sonuç çıktı ama sen bu yorumdan memnun kalacak mısın bilmiyorum :)
sadece kendi kartlarınız kaldı. aşkın en güzel halidir bu. kalpleriniz bir arada bedenleriniz bir arada, sevgi aşk doruklarda çıktı
başka da bişey çıkmadı canım.
sana istediğin zaman yine bakıcam canım uğraştırdım seni baya, yorum yapacak kart da çıkmadı :)
çok sağol cnmm bana verebilecek en güzel cvbı vermişin ndn memnun kalmayayım
bence de en güzel fal ama ne bileyim belki daha fazla yorum istersin diye şeyettim
yok esmer olan kenarda kalmış, onun yanında da sevgi kartı vardı ama önemsemedim bile çünkü sana ulaşamamış. diğeri engellemiş esmerin sevgsini, öne geçmiş :)
Doğru baktığımı düşünmüyodum ama sanş eseri tutmuş demek ki :)
Yazdım canım ama yine arada kaynamış çok bahtsızımİkimizde kumralız onun saçı benimkinden açık kahve ama ikimizinde ben biraz daha koyuyum canım. Bizi hangi kartların temsil edeceğini sen bilirsin benimkiyle aynı bakmıyosun çünkü :)
bana nassıl ulaşamamış bu nasıl oluyor kuzum bu esmer olan canım ne telfnum acık full :) esmer olan hala beni sevyor ama kafayıda yedi yani evet diğeri 1 numara gidyor canım esmer olan beni seviyor he demk sevgi kartı cıkmış :))
görmedim canım kusura bakma, geriye dönüp bakıyorum ama kaçmış gözümden demek ki
canım ilişkinin merkezinde sevgilin çıkmış. ama şu sıralar biraz bencil sanki öyle grdüm. senden bekliyor her şeyi; ilgiyi sevgiyi anlayışı vs. ailesiyle tanışıyor muydun? tanışmıyorsan bi tanışma olabilir yakınlaşma kartı çıkmış ailesiyle. bu da seni geriyor biraz, sıkıntıya sebep olmuş sende.
karışık mı yazmışım
canım esmer olan seviyor ama sadece seviyor o kadar. başka icraat yok. açık tenli olan(bu falı açtığım kişi) onun sevgisini bastırmış. sen de ilgilenmemişsin esmerle. pabucu damda yani esmerin
bi de kızlar yaa sizden ricam. falları kulbundan başlayıp saat yönünde tek tek ve net olarak fotolarını çekmeniz. en son tam ortayı. ve tabağı ilk hali ile çekip daha sonra da süzüp çekin daha iyi ve net sonuçlar için
canım eşimle banada bakarmısın ben acık tenliyim o esmer
jadaloz banada bakabilirmisin
allahiiiimm pijamamda cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?