hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

yok esmer olan kenarda kalmış, onun yanında da sevgi kartı vardı ama önemsemedim bile çünkü sana ulaşamamış. diğeri engellemiş esmerin sevgsini, öne geçmiş :)

püüff işimle ilgili olmasın diycem ama geneli doğru canım
neyse canımı sıkanın canına okurum yapacak bişey yok
teşekkür ederim canım
sen neden yazmadın tenleri, yaz da açayım :)

Doğru baktığımı düşünmüyodum ama sanş eseri tutmuş demek ki :)

Yazdım canım ama yine arada kaynamış çok bahtsızım İkimizde kumralız onun saçı benimkinden açık kahve ama ikimizinde ben biraz daha koyuyum canım. Bizi hangi kartların temsil edeceğini sen bilirsin benimkiyle aynı bakmıyosun çünkü :)

yok esmer olan kenarda kalmış, onun yanında da sevgi kartı vardı ama önemsemedim bile çünkü sana ulaşamamış. diğeri engellemiş esmerin sevgsini, öne geçmiş :)

bana nassıl ulaşamamış bu nasıl oluyor kuzum bu esmer olan canım ne telfnum acık full :) esmer olan hala beni sevyor ama kafayıda yedi yani evet diğeri 1 numara gidyor canım esmer olan beni seviyor he demk sevgi kartı cıkmış :))

bana falları özelden atın yetişemedim kızlarr. karışıyo kafam. atladıklarım bile olmuş :)

görmedim canım kusura bakma, geriye dönüp bakıyorum ama kaçmış gözümden demek ki

canım ilişkinin merkezinde sevgilin çıkmış. ama şu sıralar biraz bencil sanki öyle grdüm. senden bekliyor her şeyi; ilgiyi sevgiyi anlayışı vs. ailesiyle tanışıyor muydun? tanışmıyorsan bi tanışma olabilir yakınlaşma kartı çıkmış ailesiyle. bu da seni geriyor biraz, sıkıntıya sebep olmuş sende.

karışık mı yazmışım

canım esmer olan seviyor ama sadece seviyor o kadar. başka icraat yok. açık tenli olan(bu falı açtığım kişi) onun sevgisini bastırmış. sen de ilgilenmemişsin esmerle. pabucu damda yani esmerin

bi de kızlar yaa sizden ricam. falları kulbundan başlayıp saat yönünde tek tek ve net olarak fotolarını çekmeniz. en son tam ortayı. ve tabağı ilk hali ile çekip daha sonra da süzüp çekin daha iyi ve net sonuçlar için

Ay evet cuk oturtmuşsun Şu sıralar çok bencil buz gibi soğudum ondan ama düzelince sevmeye başlıcam Tanışmıyorum ama tüm sülalesi beni biliyo her ne kadar kızsam da o yüzden geriliyoruz ne yazık ki.

:):):) o sadece sevsin ben görcem onu yakında jadalozum icraat yok onda :) esmerle ilglnmk istmyrm artık azda o benle ilgilensin

özelden yazmşsın görmemiştim, özelden yazın dediğini görünce attım tekrar :) teşekkür ederim :)

canm gayet mutlulk dolu bi fal olacak. ya sevgilin veya eşin çok mutlusun. haber var sana hayatım. maşallah diyeyim. umarım evlisindir canm baya baya mutlu bir hayat gelecek seni bekliyo. ama gözler sizde. birinin gözü değebilir size. gözü çıkar inşallah ikinizinde ten rengi aynı mı? burada el ele olan çift aynı renkte de :)) hımm seni seven başka biri var esmer tenli ve sizi gördüğü ya da duyduğu heran çıldırıyo yanii birde bebiş var kimin bilmem ama sen ve aileden birileri kısa süre içinde gideceksiniz.

jadaloz banada bakabilirmisin

aranızdaki bir sorunu aşmanız için zamana ihtiyacınız var ama bu zaman sana biraz uzun gelebilir.
aşkınız genel olarak güzel görünüyor. kalpleriniz sevgi dolu. evli olduğunu hatırlıyorum ama bebeğiniz var mıydı onu hatırlamıyorum. bedenlerinizin arasına esmer birinin kalbi girmiş. ben bunu bebeğinizin sevgisi olarak yorumladım. bu kadar çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…