- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
tırnakları da hiç ojesiz görmedim maşallah bakımlıyız
aranızdaki bir sorunu aşmanız için zamana ihtiyacınız var ama bu zaman sana biraz uzun gelebilir.
aşkınız genel olarak güzel görünüyor. kalpleriniz sevgi dolu. evli olduğunu hatırlıyorum ama bebeğiniz var mıydı onu hatırlamıyorum. bedenlerinizin arasına esmer birinin kalbi girmiş. ben bunu bebeğinizin sevgisi olarak yorumladım. bu kadar çıktı canım
kızlar tüm mesajlara cevap vermeye çalışıyorum. hatta sorulan sorulara da cevap veriyorum. artık gözlerim nereye kadar dayanırsa cevaplarım sorularınızı :)). uyursamda sabaha kesin cevap veririm. şu aralar yoğun değilim herkeze cevap vercem.
şu on dakka olayı beni sinir ediyo 5 dakka olsa yaa. özelden atayım canm mesajları yine de.
bayramda şansım nekadar bilmiyorum ama çok ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz?Eki Görüntüle 492894 Eki Görüntüle 492895 Eki Görüntüle 492896 Eki Görüntüle 492897 Eki Görüntüle 492898 Eki Görüntüle 492899 Eki Görüntüle 492900 Eki Görüntüle 492901
inşallah canımJadolozcum fal ıcın tesekkür ederm :) dedıgn gbı ya duygularnda karmasa war yada bılmıyorum tek sorun aılem gbıme gelıyor aramıyorum sormuyorum msj atmıyorum kendı halınde kalıp düsünmesı gerekıyor belkıde ama bna sana olan sewgmden süphe ettırdn demstı bnaartk ben cok yoruldum ondan bı adım atmasnı beklıyorum pısman olup ınsallah hayırlısıyla güzel olur
jadaloz karo valesi ne anlama geliyor. internette çok değişik yorumlar var.
inşallah canım
rica ederim :)
ben internetten hiç bakmadım arkadaşımdan öğrenmiştim bu fala bakmayı. açık tenli bir erkek anlamına geliyor.
canım hiçbişey çıkmadı desem yeridir :) çok az kart kaldı. bedenleriniz bir arada çıkmış sevgi dolu. sevgilin sana daha fazla yakınlaşmak istiyor. keserken de aile ve evlilik kartları çıkmıştı. evlilik düşünüyorsanız eğer olumlu görünüyor.
jadaloz bana da iskambil falı öğretir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?