hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

tienen görünmedi bugün hiç napıyor acaba?
kızlar ben kaçıyorum artık, uykum biraz düzene girdi bozmayım tekrar :) iyi geceler hepinize

kızlar tüm mesajlara cevap vermeye çalışıyorum. hatta sorulan sorulara da cevap veriyorum. artık gözlerim nereye kadar dayanırsa cevaplarım sorularınızı :)). uyursamda sabaha kesin cevap veririm. şu aralar yoğun değilim herkeze cevap vercem.

esmer bi oglum var eşim ondur

sabırsızlıkla bekliyorum yarın anneme gidcem bi süre giremem inş bakabilirsin

Jadolozcum fal ıcın tesekkür ederm :) dedıgn gbı ya duygularnda karmasa war yada bılmıyorum tek sorun aılem gbıme gelıyor aramıyorum sormuyorum msj atmıyorum kendı halınde kalıp düsünmesı gerekıyor belkıde ama bna sana olan sewgmden süphe ettırdn demstı bna artk ben cok yoruldum ondan bı adım atmasnı beklıyorum pısman olup ınsallah hayırlısıyla güzel olur

inşallah canım
rica ederim :)

inşallah canım
rica ederim :)

ne yapacagmı bılmıyorum ıyıce kafamı kurdum ne düsünüyo ne yapıyor dıye benı düsünüyor mu acaba dıye :s tam 11 gün oldu ama hala ses yok facemı takıp edıyo galıba begendgm seyı gdıp hemen oda begenms ne yapmaya calısıyor :/

aile kartı ne anlama geliyor ?

kızlar pc bozuldu serviste diğer pcdende sürekli giremicem bu yüzden uzun bir zaman takılamıcam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…