İskambildi canım
ikimizde açık tenliyiz
ama onun saçlar kumral benim koyu sen anladın :)
Sağol canım
tam tersi çıkmış bak :) o niyet tutsa anca bu kadar çıkardı :))
jadaloz bana yine bakarmısın:93:
tenleri yazarsan bakarım
ben kumralım oda açık kumral-sarışın oluoo
Güsellllsaol tatlımm:)) peki bana kahve falı bakmaya ne dersin:))
jadalozummmm bana iskambil bakarmısın konuştugum cocuk beyaz ama ben ondan daha beyazım
:ceylinnn sen gittikçe yanaşıyorsun bu çocuğa fark etmedim sanma :) kalbi yavaş yavaş yollamışsın onun yanına doğru :) ama hala zaman kartı var aranızda. esmeri özlediğini görüyorum, aile de akıldan çıkmıyor bunun yanında. aile kartı esmerin yanında çıkmış. onun sıkıntısı var sanırım aileyle.
:
:) evet var zaman jadalozum ona güvenemiyorum acıkcası ama kalbimide almyor değil hani evet özledim diğerinionun kendi sıkıntısı var ailesiyle canım ama o esmer dönmicek bana demi öyle bişey cıkmıs mı peki
dönüp dönmemesiyle ilgili bir kart yoktu canım. kafan karışmış sanki bu gece
evet kafam karışk bugecediğeride mesaj atmıyor suan 2 saattr snr oldum onada braz bide eskiyi dşnyrm delirdim galba bugn keyfm yok acıkcası canm bidaha bakblyrmusun canm iskmbl eski erkek arkdşmla baktrcm ama busefr
bakayım canım. elinden bırak telefonu canın sıkılmasın daha fazla. başka şeylerle ilgilen, sohbet ediyoruz bak burda. gerçi pek kimse de yok ama.
bi mesajıma cevap yazsa okicam ağzınada yazmyor cok snr oldum sorma evet kimseler yok bugece burdasen varsın birde ben diğeri esmerdi bliyosun dimi tatlım
biliyorum canım.
canım sen kendini ondan tamamen çekmişsin. kendi içine kapanmışsın. o bu konuyu daha fazla düşünüyor. görüşmek de istiyor aslında ama mesafeler engelliyor onu. başka bir esmer çocuk daha çıktı, onun arkadaşı bu kişi. onunla dertleşiyor sanıırm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?