hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

İskambildi canım

ikimizde açık tenliyiz
ama onun saçlar kumral benim koyu sen anladın :)

canım senin etrafını erkekler sarmış ne bu böyle :) iki tane esmer erkek var seni çevreleyen. artık seni seven seni isteyen kişiler mi yoksa seni kollamaya çalışan abin kardeşin falan mı bilemiyorum. sen bu erkekler yüzünden kendini biraz çekmişsin ilişki adına. fal tuttuğun kişi de senin le ısrarcı bir şekilde görüşmek istiyor. teklifleri oluyor sana. ama ciddi düşünmeni engelleyen sebepler var. çok olmasa da, biraz sıkıntıdasın.

ben kumralım oda açık kumral-sarışın oluoo

nasıl unuturum yaaa

çift taraflı yakınlaşma isteği çıktı canım. ikiniz de istiyorsunuz :)
oohh maşallah kalpler bir arada sevgi kuşları gibi çıkmışsınız :) senin beklediğin bir teklif var sevdiceğinden, bu teklif için biraz beklemen gerekiyor :) sarışın bi kız çıktı senin arkadaşın olabilir bu kişi, senin yanında çıkmış. aracılık yapıyor heralde aranızda, artık sevgiline senin sevdiğin şeyleri mi söylüyor, sevgilin ondan yardım mı alıyor bilemedim :) ya da ssana destek oluyordur. yanında başka kart çıkmamış o yüzden ne yaptığı hakkında yorum yapamadım tahminde bulundum :)

Güsellll saol tatlımm:)) peki bana kahve falı bakmaya ne dersin:))

iskambil de sabaha kadar bakayım kahve falından sıkıldım canım ya, bi kere bakınca bir sürü isteyen oluyor. ben pek sevmiyorum kahve falı yorumlamayı arada heves gelirse yorumluyorum :)

jadalozummmm bana iskambil bakarmısın konuştugum cocuk beyaz ama ben ondan daha beyazım

ceylinnn sen gittikçe yanaşıyorsun bu çocuğa fark etmedim sanma :) kalbi yavaş yavaş yollamışsın onun yanına doğru :) ama hala zaman kartı var aranızda. esmeri özlediğini görüyorum, aile de akıldan çıkmıyor bunun yanında. aile kartı esmerin yanında çıkmış. onun sıkıntısı var sanırım aileyle.

:
:) evet var zaman jadalozum ona güvenemiyorum acıkcası ama kalbimide almyor değil hani evet özledim diğerini onun kendi sıkıntısı var ailesiyle canım ama o esmer dönmicek bana demi öyle bişey cıkmıs mı peki

dönüp dönmemesiyle ilgili bir kart yoktu canım. kafan karışmış sanki bu gece

dönüp dönmemesiyle ilgili bir kart yoktu canım. kafan karışmış sanki bu gece

evet kafam karışk bugece diğeride mesaj atmıyor suan 2 saattr snr oldum onada braz bide eskiyi dşnyrm delirdim galba bugn keyfm yok acıkcası canm bidaha bakblyrmusun canm iskmbl eski erkek arkdşmla baktrcm ama busefr

evet kafam karışk bugece diğeride mesaj atmıyor suan 2 saattr snr oldum onada braz bide eskiyi dşnyrm delirdim galba bugn keyfm yok acıkcası canm bidaha bakblyrmusun canm iskmbl eski erkek arkdşmla baktrcm ama busefr

bakayım canım. elinden bırak telefonu canın sıkılmasın daha fazla. başka şeylerle ilgilen, sohbet ediyoruz bak burda. gerçi pek kimse de yok ama.

bakayım canım. elinden bırak telefonu canın sıkılmasın daha fazla. başka şeylerle ilgilen, sohbet ediyoruz bak burda. gerçi pek kimse de yok ama.

bi mesajıma cevap yazsa okicam ağzınada yazmyor cok snr oldum sorma evet kimseler yok bugece burda sen varsın birde ben diğeri esmerdi bliyosun dimi tatlım

bi mesajıma cevap yazsa okicam ağzınada yazmyor cok snr oldum sorma evet kimseler yok bugece burda sen varsın birde ben diğeri esmerdi bliyosun dimi tatlım

biliyorum canım.

canım sen kendini ondan tamamen çekmişsin. kendi içine kapanmışsın. o bu konuyu daha fazla düşünüyor. görüşmek de istiyor aslında ama mesafeler engelliyor onu. başka bir esmer çocuk daha çıktı, onun arkadaşı bu kişi. onunla dertleşiyor sanıırm.

evet tamamen cektm icime kapndım dogrudur canm bilmiyorum görşmek istyormu düşünüyormu artık bilemiyorum kendiisnle hic konuşmadım cünkü ayrıldıktan sonra hic görşmedk diğer esmer cocuk cıkartamadım ama simdi kimdi bilemedim canım .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…