hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

aksamları girebilcem anca babamn pcden :) bana iskambil bakarmısın yaaa canım sıkıldı yeni seyler duymak istiyorum

ben:kumral
sevgilim:beyaz

buarada neler yapıyorsunuz sizdende uzak kalmak istemiyorum

sevgilin seni çok özlüyor kız :)
bu aralar ikiniz de kendi kabuğunuza çekilmişsiniz. bir görüşmeniz var, sevgiye dair kelimelerle :)
sevgilnin erkek kardeşi flan var mı? açık tenli bir erkek çıkmış yanında ama ne yapıyor bilemedim :)

jadaloz bana da iskambil bakar mısın ?

ben : beyaz ten, üstler koyu, altlar açık kumral saçlıyım.

hoşlandığım kişi ise : yanık tenli. kumral. saç rengi koyu.

hoşlandığın kişi uzakta mı ya da aranızda mesafe mi var? teklif görünüyor sana.
açılımda da kaplerinizin arasında mesafe kartı çıkmış. sen görüşmeyi çok istiyorsun onunla. bedenleriniz arasında yakınlaşma kartı çıkmış. bir çekiminiz var birbirinize karşı. senin yanında başka bir erkek daha görünüyor esmer bir erkek. iki kişi arasında mı kaldın? zaman kartı çıkmış bunların arasında. eğer bir karar vereceksen bir müddet beklemen gerekecek ama çok uzun değil.

aşk teklifi geliyor sana bu kişiden.
o seni daha çok seviyor, sen henüz ona adım atmıyorsun. ama bir yandan da bir yakınlık olsun istiyorsun. o sana teklifte bulunmayı düşünüyor ama bir sıkıntısı var bu teklifle ilgili. büyük bir sıkıntı değil

aranızda özlem var, az bir zaman kalmış hasret gidermeye.
pek kart kalmadı. karşılıklı aşk çıkmış. ikiniz de birbirinizden sevginizi saygınızı esirgemiyorsunuz. olumlu ve güzel giden bir ilişki. ama aranızda mesafe var. birbirinizden ayrı şehirlerdesiniz sanırım? kavuşma yakın görünüyor.

Jadaloz bana da iskambil bakar misin :)
Sevgilim : Kumral,bugday tenli,siyah sacli ve ikizler burcu.
Ben: Orjinal saclarim acik kumraldi ama su an kestane rengi.Cok beyaz tenliyim.

yakınlaşma için zaman görünüyor. aranızda sorun varsa buna da yorumlanabilir.
çok korumacı bir sevgilin var sanırım. seni çok sahipleniyor. kalpleriniz ve bedenleriniz bir arada çıkmış. sevgi dolu bir birliktelik. sevgilinin yanında esmer bir kız çıktı. akrabası da olabilir bu kişi. özlemiş bu esmer kızı sevgilin.

jadalozum banada iskambil bak :) ben acık beyazım oda beyaz :)

bugün gülüyorsun

özleniyorsun beyaz adam tarafından :)
açılımda yine çıktı özlediği. buram buram hasret kokmuş falın :) işi gücü seni düşünmek olmuş adamın. evlilik teklifi geliyor yine :)
ama gel gör ki bizim küçükhanımın aklı esmerde hala. özlemişsin ve mesafelerin kapanmasını istiyorsun. kalbini bir türlü diğer tarafa geçiremiyorsun. beyazın aklı sende, senin aklın esmerde

:) bugün gülüyorum bugün beyaz adamla buluştuk cünkü ve beni mutlu etti :) diyorum benim evleniceğim insan o evlenebileceğim insan benim evet bu akşamda cok uğrastı benim icin hep ugraşıyor jadolozum bu cock evlilik hep aklında zaten :) aklım hala evet esmer olanda cünkü face kullanmayı sevmeyen ada face actı kendi şok oldum yakında beni ararsa şaşırmicam :) ama ben artık yavas yavas beyaza gidiyorum nezaman esmerden gidicem acaba beyaza gitmyi cok istyorum ben

sen yine gitmek için acele etme :) mutlu olmana sevindim canım

:) :) yavas yavas tatlım inşllh yavas olsun en güzeli olsun dimi :) buarada canm bide esmerle olanla bir iskmbl baksana :)

tabi ki :)
esmer ve beyaz çatışması yine göründü
bedenler bir arada çıkmış, hala birbirinizi arzuluyorsunuz. kalpleriniz arasına zaman girmiş uzun bir zaman görünüyor ama sana yine teklif getiriyor bu esmer. sorunları boyunu aşmış erkeğin. sanırım bu zaman içerisinde sorunlarının üstesinden gelecek ve sana yeniden teklif edecek

esmer ve ben mi arzuluyoruz cnm istemiyorum onu ama ha aklım onda kuzum bnde bunu blemiyorum neden böyleym beyaazı istyrm bn ama aklımı dgernden alamıyorum jadalozum sence canım bnm için ne hissetyosun esmerlemi olucagm yada beyazlamı olucagım sonunda sence kuzum :)

hangisiyle olacağını bilemem de. yeni gelen her zaman daha cezbedicidir. tanımadığın biri seni daha çok kendine çeker. tanıdığının kötü huylarını bilirsin kızarsın bunlar seni soğutabilir ama yeni gelenin her şeyi sana tatlı gelir. sana uymayan yanlarını görmen zaman alır. o zaman içinde bulutlarda gezersin eğer beklediğin gibi olmazsa geride bıraktığın kişi için pişman olursun.
hayatında kim olursa olsun pişman olmazsın umarım geriye döndüğünde.

umarım pişman olmam ama bunca acıdan sonra aslında esmer icin sanmyrum pişman olucagımı o pişman olsun bence ben onun yüzünden görmedm bişy kalmdı cnm pişmn olması gereken birisi varsa oda esmer

umarım pişman olmam ama bunca acıdan sonra aslında esmer icin sanmyrum pişman olucagımı o pişman olsun bence ben onun yüzünden görmedm bişy kalmdı cnm pişmn olması gereken birisi varsa oda esmer

ben ikisini de tanımıyorum ikisi hakkında da bir fikrim yok o yüzden bişey demem doğru olmaz canım. sadece şu var. seninle tanıştığımızda esmer seni üzmüştü, o yüzden ona karşı bir soğukluk var. beyaz seni mutlu ediyordu bu yüzden onu daha sıcak görüyorum.
fallara da yansıyo bakarken, fark ettin mi bilmiyorum beyaza daha bi gülerek bakıyorum :)
bu senin bize hissettirdiklerinle alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…