canım banada iskambil falı bakabilir misin çok rica etsem :26:
ikizler burcu esmer uzun boylu bende esmer uzun boyluyum
aksamları girebilcem anca babamn pcden :) bana iskambil bakarmısın yaaa canım sıkıldı yeni seyler duymak istiyorum
ben:kumral
sevgilim:beyaz
buarada neler yapıyorsunuz sizdende uzak kalmak istemiyorum
jadaloz bana da iskambil bakar mısın ?
ben : beyaz ten, üstler koyu, altlar açık kumral saçlıyım.
hoşlandığım kişi ise : yanık tenli. kumral. saç rengi koyu.
Bu topikten nasıl haberim olmadı benim ? Bundan sonra sık sık uğrayacağım..
Bu aralar oldukça sıkıntılı ve yorucu bir dönemden geçiyorum. Benim de iskambil falıma bakma imkanın var mı jadaloz ?
ben : buğday ten , ela göz , kızılım ama doğal saçım koyu kestane. Burcum kova.
karşımdaki insan; açık ten , ela göz , açık kumral saç ve ikizler burcu..
Şimdiden yüreğine sağlık..
jadoloz, bana da iskambil bakar mısın? ben herkese kahve ve katina bakıyorum ama bana fal bakan yokistersen bende sana bakarım
ben; buğday tenli, kahve göz-kumral saç, orta boylu, terazi burcuyum-yükselenim akrep
o; esmer, kır saçlı, kahve gözlü, uzun boylu ve akrep burcu
Jadaloz bana da iskambil bakar misin :)
Sevgilim : Kumral,bugday tenli,siyah sacli ve ikizler burcu.
Ben: Orjinal saclarim acik kumraldi ama su an kestane rengi.Cok beyaz tenliyim.
jadalozum banada iskambil bak :) ben acık beyazım oda beyaz :)
bugün gülüyorsun
özleniyorsun beyaz adam tarafından :)
açılımda yine çıktı özlediği. buram buram hasret kokmuş falın :) işi gücü seni düşünmek olmuş adamın. evlilik teklifi geliyor yine :)
ama gel gör ki bizim küçükhanımın aklı esmerde hala. özlemişsin ve mesafelerin kapanmasını istiyorsun. kalbini bir türlü diğer tarafa geçiremiyorsun. beyazın aklı sende, senin aklın esmerde
:) bugün gülüyorum bugün beyaz adamla buluştuk cünkü ve beni mutlu etti :) diyorum benim evleniceğim insan o evlenebileceğim insan benim evet bu akşamda cok uğrastı benim icin hep ugraşıyor jadolozum bu cock evlilik hep aklında zaten :) aklım hala evet esmer olanda cünkü face kullanmayı sevmeyen ada face actı kendi şok oldum yakında beni ararsa şaşırmicam :) ama ben artık yavas yavas beyaza gidiyorum nezaman esmerden gidicem acaba beyaza gitmyi cok istyorum ben
sen yine gitmek için acele etme :) mutlu olmana sevindim canım
:) :) yavas yavas tatlım inşllh yavas olsun en güzeli olsun dimi :)buarada canm bide esmerle olanla bir iskmbl baksana :)
tabi ki :)
esmer ve beyaz çatışması yine göründü
bedenler bir arada çıkmış, hala birbirinizi arzuluyorsunuz. kalpleriniz arasına zaman girmiş uzun bir zaman görünüyor ama sana yine teklif getiriyor bu esmer. sorunları boyunu aşmış erkeğin. sanırım bu zaman içerisinde sorunlarının üstesinden gelecek ve sana yeniden teklif edecek
esmer ve ben mi arzuluyoruz cnm istemiyorum onu ama ha aklım onda kuzum bnde bunu blemiyorum neden böyleym beyaazı istyrm bn ama aklımı dgernden alamıyorum jadalozum sence canım bnm için ne hissetyosun esmerlemi olucagm yada beyazlamı olucagım sonunda sence kuzum :)
hangisiyle olacağını bilemem de. yeni gelen her zaman daha cezbedicidir. tanımadığın biri seni daha çok kendine çeker. tanıdığının kötü huylarını bilirsin kızarsın bunlar seni soğutabilir ama yeni gelenin her şeyi sana tatlı gelir. sana uymayan yanlarını görmen zaman alır. o zaman içinde bulutlarda gezersin eğer beklediğin gibi olmazsa geride bıraktığın kişi için pişman olursun.
hayatında kim olursa olsun pişman olmazsın umarım geriye döndüğünde.
Bana iskambil bakabilecek olan var mı acabaa :)
Ayy canımm çok sağol.bakarım canım :)
kız sen de psikoloji yöntemlerinden uygulasana bizim kızlara :)
umarım pişman olmam ama bunca acıdan sonra aslında esmer icin sanmyrum pişman olucagımı o pişman olsun bence ben onun yüzünden görmedm bişy kalmdı cnm pişmn olması gereken birisi varsa oda esmer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?