evet tamamen cektm icime kapndım dogrudur canmbilmiyorum görşmek istyormu düşünüyormu artık bilemiyorum kendiisnle hic konuşmadım cünkü ayrıldıktan sonra hic görşmedk diğer esmer cocuk cıkartamadım ama simdi kimdi bilemedim canım .s
iyiydin sen ya ne oldu bugün sana böyle. çok mutsuz çok umutsuz gördüm seni. toparlan biraz
bugün canım sıkkın be canım umutsuzum eski halime döndüm gene ama yarına bişeyim kalmaz bu zor günlerde böyleyim işte 2-3 gün süperim sonra kafam böyle oluyor 1-2 gün de umutsuz hayattan kpmuş gibi oluyorum hep toparlanıyorum bi şeklde yada toparlandgımı sanıyorum
hadi yaçabuk tamir edilir umarım canım özledik bile hemen
jadoloz, bana da iskambil bakar mısın? ben herkese kahve ve katina bakıyorum ama bana fal bakan yokistersen bende sana bakarım
ben; buğday tenli, kahve göz-kumral saç, orta boylu, terazi burcuyum-yükselenim akrep
o; esmer, kır saçlı, kahve gözlü, uzun boylu ve akrep burcu
jadoloz, bana da iskambil bakar mısın? ben herkese kahve ve katina bakıyorum ama bana fal bakan yokistersen bende sana bakarım
ben; buğday tenli, kahve göz-kumral saç, orta boylu, terazi burcuyum-yükselenim akrep
o; esmer, kır saçlı, kahve gözlü, uzun boylu ve akrep burcu
aksamları girebilcem anca babamn pcden :) bana iskambil bakarmısın yaaa canım sıkıldı yeni seyler duymak istiyorum
ben:kumral
sevgilim:beyaz
buarada neler yapıyorsunuz sizdende uzak kalmak istemiyorum
görüyosun işte gelen giden olmuyor sen olmayınca :) bereketlisin kız sen gelince doluyor burası :)
kızlar yalnız kalamadım henüz, herkes yatsın sonra bakıcam yazanlara
katina mı, gözlerim parladı birden :)
ben de öğrenmek istiyorum katina, kartlarım da var ama öyle duruyolar.
bakarsan çok sevinirim valla :)
jadaloz iskambil falıma bakar mısın ? ben koyu kumral, o açık kumral ( sarışına yakın) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?