hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

iyiydin sen ya ne oldu bugün sana böyle. çok mutsuz çok umutsuz gördüm seni. toparlan biraz

iyiydin sen ya ne oldu bugün sana böyle. çok mutsuz çok umutsuz gördüm seni. toparlan biraz

bugün canım sıkkın be canım umutsuzum eski halime döndüm gene ama yarına bişeyim kalmaz bu zor günlerde böyleyim işte 2-3 gün süperim sonra kafam böyle oluyor 1-2 gün de umutsuz hayattan kpmuş gibi oluyorum hep toparlanıyorum bi şeklde yada toparlandgımı sanıyorum

jadaloz noldu blyomusun face sevmyen kullanmayan insan suan facesini acmış eski erkek arkdaşım yani normalde hic face kullanmaz etmez hic sevmez faceyi ama bi baktım önerilenlerde gördm faceyi acmış

valla biz hep güler yüzle gördük seni. umutsuz görünce üzülüyorum

jadaloz iskambil falıma bakar mısın ? ben koyu kumral, o açık kumral ( sarışına yakın) :)

hadi ya çabuk tamir edilir umarım canım özledik bile hemen

aksamları girebilcem anca babamn pcden :) bana iskambil bakarmısın yaaa canım sıkıldı yeni seyler duymak istiyorum

ben:kumral
sevgilim:beyaz

buarada neler yapıyorsunuz sizdende uzak kalmak istemiyorum

jadaloz bana da iskambil bakar mısın ?

ben : beyaz ten, üstler koyu, altlar açık kumral saçlıyım.

hoşlandığım kişi ise : yanık tenli. kumral. saç rengi koyu.

Bu topikten nasıl haberim olmadı benim ? Bundan sonra sık sık uğrayacağım..
Bu aralar oldukça sıkıntılı ve yorucu bir dönemden geçiyorum. Benim de iskambil falıma bakma imkanın var mı jadaloz ?

ben : buğday ten , ela göz , kızılım ama doğal saçım koyu kestane. Burcum kova.
karşımdaki insan; açık ten , ela göz , açık kumral saç ve ikizler burcu..

Şimdiden yüreğine sağlık..

jadoloz, bana da iskambil bakar mısın? ben herkese kahve ve katina bakıyorum ama bana fal bakan yokistersen bende sana bakarım

ben; buğday tenli, kahve göz-kumral saç, orta boylu, terazi burcuyum-yükselenim akrep

o; esmer, kır saçlı, kahve gözlü, uzun boylu ve akrep burcu

zebooss akreple olmak zordur sen zorlanıyormusun bazzen bilemem amaaa ben zorluklarını cekiyorum :d atladım pat diye ama partneri akrep olan biriyle konusmak isterim hepsi aynımı merak ediyorum

Jadaloz bana da iskambil bakar misin :)
Sevgilim : Kumral,bugday tenli,siyah sacli ve ikizler burcu.
Ben: Orjinal saclarim acik kumraldi ama su an kestane rengi.Cok beyaz tenliyim.

Son düzenleme:
kızlar yalnız kalamadım henüz, herkes yatsın sonra bakıcam yazanlara

katina mı, gözlerim parladı birden :)
ben de öğrenmek istiyorum katina, kartlarım da var ama öyle duruyolar.
bakarsan çok sevinirim valla :)

aksamları girebilcem anca babamn pcden :) bana iskambil bakarmısın yaaa canım sıkıldı yeni seyler duymak istiyorum

ben:kumral
sevgilim:beyaz

buarada neler yapıyorsunuz sizdende uzak kalmak istemiyorum

görüyosun işte gelen giden olmuyor sen olmayınca :) bereketlisin kız sen gelince doluyor burası :)

görüyosun işte gelen giden olmuyor sen olmayınca :) bereketlisin kız sen gelince doluyor burası :)

hahaah var galiba biraz bende öyle seyler yalnız kalınca bekliyorum bende suan mesgulum zaten pc görünce saldırıyorum herseye

katina mı bakıyormuş birileri o ne falı oluyor herneyse ondan bende istyorumm :):)

jadaloz iskambil falıma bakar mısın ? ben koyu kumral, o açık kumral ( sarışına yakın) :)

sizin aileler işe karışıyor galiba. kötü manada değil ama. söz nişan gibi bişeyler mi düşünüyosunuz? ailelerinizin arasında bir görüşme olacak gibi. sen pek sıcak bakmıyosun sanırım, mesafe kartı çıkmış senin yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…