Ayy canımm çok sağol.
O kumral, ben esmerim. :)
Daha yeni 2. sınıfa geçtim, yanlış şeyler söylemek istemiyorum; ondan sessizliğim. Ben geliştikce yardımcı olacağım hepinize; elimden geldiğince. :))
kizlaaar kahve fali bakan var mi ?
Kendimi deneye deneye geliştireyim derken buradaki insanlara zarar vermek de olmaz canımm :))bişeyler kapmışsındır yine de :) deneye deneye öğrenirsin zaten. bence en iyi ortam burası istediğin gibi dene yöntemlerini :)
normal esmer mi biraz daha koyu esmer mi canm?
ben ikisini de tanımıyorum ikisi hakkında da bir fikrim yok o yüzden bişey demem doğru olmaz canım. sadece şu var. seninle tanıştığımızda esmer seni üzmüştü, o yüzden ona karşı bir soğukluk var. beyaz seni mutlu ediyordu bu yüzden onu daha sıcak görüyorum.
fallara da yansıyo bakarken, fark ettin mi bilmiyorum beyaza daha bi gülerek bakıyorum :)
bu senin bize hissettirdiklerinle alakalı.
kizlaaar kahve fali bakan var mi ?
Kendimi deneye deneye geliştireyim derken buradaki insanlara zarar vermek de olmaz canımm :))
Normal esmer canım, ten rengim koyu değil o kadar.
evet kuzum farkettm beyaz deyince daha bi güzel bakıyosun :) esmeri boşver bea :) istemiyorum onu artık yavas yavas aklmdanda atıcam inşallah hayrlısıyla daha iyi olucagım bana deger verenle beni sevenle olmak istyrom artık kuzum beni sevmeyene beni üzene bakmak istemyorum acıkcası
Bir sürü yolun var ama geneli kapalı. Bir erkek var kravatlı falan, yanında bikaç bayan var. Geziyor onlarla. Tüm falda çift çıkmışsın sevgilinle. Nişan yakın senin de :) üzüldüğün bir konu var. Sana bir haber geliyor ve önün aydınlanıyor. Hane içi ferah çıkmış. Elinde yüküyle bir erkek geliyor haneye. Böyle yatak gibi görünüyor elindeki :) uzun boylu düzgün fizikli biri.
F g harfleri gördüm bi de. Bu kadar
Aramızda çok mesafe var, bir türlü bir araya gelemiyoruz. Bundan dolayı öyle çıkmış olabilir mi?peki :)
canım sizin bedenleriniz arada çıkmış ama kalpleriniz ayrı yerlerde çıkmış. birbirinize bağlı ama birbirinizden bağımsız. erkeğin ailesiyle ilgili bir durumdan dolayı zamana ihtiyacı var.
kravatli erkek diyince aklima hocam geliyor baska yok etrafimda kravatli erkek :26: olsun artik su nisan
Aramızda çok mesafe var, bir türlü bir araya gelemiyoruz. Bundan dolayı öyle çıkmış olabilir mi?
-Evet, ailesiyle alakalı sıkıntıları var; özellikle şu günlerde...
bence de ya siizn nişan olsun bizim düğün :) annem koca delisi mi oldun kızım dur bi diyo ama evde kaldım gibi hissediyorum artık
İnşAllah canım benim, çok sağol...olabilir canım. o sıkıntılarını halletsin düze çıkar inşallah ilişkiniz. sıkıntılı bir ilişki gibi görünmüyor çünkü. sadece ailesel problemler vardı
öyle olmalı zaten. yoksa kendi kendini yemekten başka bişey yapamıyosun. hayırlısı olsun canım hakkında
benimkide olsun istiyo ama üzülüyore olsunda rahatlayalim bizde ne bu böyle dimi ama
İnşAllah canım benim, çok sağol...
-Şuan derdimiz, sıkıntımız ailelerimiz zaten; sağolsunlar hayatımızdan stresi eksik etmiyorlar. :}
sanki birazcık anlayış gösterseler ne olur demi :) biz de mi öyle olucaz anne baba olunca bilmiyorum ki :)
Aynen, ah bi anlamaya çalışsalar... Bence biz bu gördüklerimizden ders çıkarıp daha ılımlı davranmalıyız, tabi dozunu kaçırmadan. :))
İşte o noktada biraz da anlayış giriyor devreye ve bir de yeniliğe açıklık... Bizimkiler kendilerini dış dünyaya kapatmış gibi, klasikleşmiş düşüncelerinden vazgeçmeyi akıllarından bile geçirmiyorlar. :)zaten bu doz olayı her şeyi karıştırıyor. onlara göre dozu bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?