hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

bişeyler kapmışsındır yine de :) deneye deneye öğrenirsin zaten. bence en iyi ortam burası istediğin gibi dene yöntemlerini :)
normal esmer mi biraz daha koyu esmer mi canm?

bişeyler kapmışsındır yine de :) deneye deneye öğrenirsin zaten. bence en iyi ortam burası istediğin gibi dene yöntemlerini :)
normal esmer mi biraz daha koyu esmer mi canm?
Kendimi deneye deneye geliştireyim derken buradaki insanlara zarar vermek de olmaz canımm :))
Normal esmer canım, ten rengim koyu değil o kadar.

evet kuzum farkettm beyaz deyince daha bi güzel bakıyosun :) esmeri boşver bea :) istemiyorum onu artık yavas yavas aklmdanda atıcam inşallah hayrlısıyla daha iyi olucagım bana deger verenle beni sevenle olmak istyrom artık kuzum beni sevmeyene beni üzene bakmak istemyorum acıkcası

kizlaaar kahve fali bakan var mi ?

Bir sürü yolun var ama geneli kapalı. Bir erkek var kravatlı falan, yanında bikaç bayan var. Geziyor onlarla. Tüm falda çift çıkmışsın sevgilinle. Nişan yakın senin de :) üzüldüğün bir konu var. Sana bir haber geliyor ve önün aydınlanıyor. Hane içi ferah çıkmış. Elinde yüküyle bir erkek geliyor haneye. Böyle yatak gibi görünüyor elindeki :) uzun boylu düzgün fizikli biri.
F g harfleri gördüm bi de. Bu kadar

Kendimi deneye deneye geliştireyim derken buradaki insanlara zarar vermek de olmaz canımm :))
Normal esmer canım, ten rengim koyu değil o kadar.

peki :)

canım sizin bedenleriniz arada çıkmış ama kalpleriniz ayrı yerlerde çıkmış. birbirinize bağlı ama birbirinizden bağımsız. erkeğin ailesiyle ilgili bir durumdan dolayı zamana ihtiyacı var.

öyle olmalı zaten. yoksa kendi kendini yemekten başka bişey yapamıyosun. hayırlısı olsun canım hakkında

kravatli erkek diyince aklima hocam geliyor baska yok etrafimda kravatli erkek :26: olsun artik su nisan

Aramızda çok mesafe var, bir türlü bir araya gelemiyoruz. Bundan dolayı öyle çıkmış olabilir mi?
-Evet, ailesiyle alakalı sıkıntıları var; özellikle şu günlerde...

Aramızda çok mesafe var, bir türlü bir araya gelemiyoruz. Bundan dolayı öyle çıkmış olabilir mi?
-Evet, ailesiyle alakalı sıkıntıları var; özellikle şu günlerde...

olabilir canım. o sıkıntılarını halletsin düze çıkar inşallah ilişkiniz. sıkıntılı bir ilişki gibi görünmüyor çünkü. sadece ailesel problemler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…